Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Wurz

„Pereznek joga van kinyitni a száját”

Háromszor is csapatutasítást kapott Sergio Perez a Red Bulltól Spanyolországban, amit még ő sem nyelt le. Alex Wurz szerint elégszer bizonyította már, hogy csapatjátékos, nem kérhető számon rajta, hogy felemelte a hangját.

részletek

GPDA-elnök: Jó oka van az ékszerszabálynak

A korábban az F1-et is megjárt Alexander Wurz egy dán pilóta esetén keresztül mutatta be, miért fontos a tűzálló alsónemű használata – az osztrák ugyanakkor némileg az FIA stílusát is krizitálta.

részletek

Wurz: A nem politizáló F1-esek ideje lejárt

A sportban nincs helye politikának – szokták mondani, a GPDA elnöke, Alex Wurz szerint azonban ennek az időnek már vége. A szaúdi történések is azt bizonyítják, a mai versenyzők szükségét érzik, hogy kinyilvánítsák véleményüket.

részletek

Wurz: Lenne mit javítani a finálé után

Bőven adott témát a Formula-1 idei szezonzárója, melyen Max Verstappen szerezte meg az egyéni világbajnoki címet. Az FIA döntéseit sokan vitatták, így tett Alexander Wurz is.

részletek

F1-Archív: Veszélyben a Magyar Nagydíj

Wurz szó szerint szorult helyzetbe került, Button úgy véli, Schumacher hírnevét kockáztatja a visszatéréssel, az FIA szigort ígér, hogy visszaszorítsa az agresszív vezetést: ezek voltak az F1 hírei december 13-án.

részletek

„A rajongók a pilóták hibáit akarják látni”

Alexander Wurz szerint Hamilton és Verstappen csatája jót tesz a Formula-1-nek és ez a nézettséget is növeli. A korábbi F1-es pilóta úgy véli, a szurkolók a sportág emberi oldalára kíváncsiak.

részletek

Csak Ecclestone ajándéka volt Maldonado győzelme?

Évek óta tartja magát az összeesküvés, miszerint az F1 akkori ura utólagos születésnapi ajándéknak szánta Frank Williams számára a barcelonai csodát. Alexander Wurz ezt most határozottan cáfolta.

részletek

„Verstappen megelőzheti Hamiltont és Schumachert”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint Max Verstappenben minden megvan ahhoz, hogy lenyomja a két klasszis rekordjait a későbbiekben - persze ehhez kellene egy erre alkalmas autó is.

részletek

A mezőny egyetért: Az F1-nek változnia kell

Kivétel nélkül mind a húsz F1-es pilóta azt vallja, hogy a sorozatnak sokkal kiegyenlítettebbé kell válnia – állítja a pilóták szakszervezetének elnöke, aki szerint jó irányba halad a sorozat.

részletek

„Vettel a Ferrari miatt égett ki”

A GPDA elnökeként tevékenykedő ex-F1-es, Alexander Wurz szerint a négyszeres világbajnok német csak egy újabb pilóta azok sorában, akiket tönkretett a maranellóiaknál való versenyzéssel járó nyomás.

részletek

„Makulátlan az F1 biztonsági protokollja”

A GPDA elnöke, Alexander Wurz bizakodó annak kapcsán, hogy júliusban valóban elstartolhat a 2020-as Formula-1-es szezon – igaz, a járvány második hulláma minden tervet átírhat.

részletek

Wurz: Vettel motivált, ez nem kérdés

A korábbi F1-es pilóta szerint a négyszeres világbajnok csak az autójával nem volt kibékülve, de összeszedte magát és még mindig képes lehet bármire - személyes beszélgetésekre alapozza véleményét.

részletek