Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Woking

Norris: Mindenkinek alkalmazkodnia kell

Jelentős változáson mennek keresztül jövőre az F1-es autók, ez pedig a pilótáknak is nagy kihívást jelent. A McLaren brit pilótája, Lando Norris kissé bizonytalan az új helyzet előtt.

részletek

Norris nem akar többé szépfiú lenni

Bár nagyszerű szezont teljesít idén a McLaren pilótája, Lando Norris úgy gondolja, jövőre már kénytelen lesz a komolyabb oldalát is megmutatni és ha arra lesz szükség, akkor kevésbé lesz barátságos.

részletek

Monacóba költözik Lando Norris is

A brit pilóta korábban szülőhazájában, a McLaren wokingi főhadiszállása közelében élt. Nem titkolja, a döntésben szerepet játszik a kedvező adó: felkészült, hogy ezért kritizálni fogják.

részletek

A McLaren hatalmas lépésre szánja el magát

A sebesen felzárkózó, de még mindig csak a középmezőnyhöz tartozó wokingi istálló nem elégszik meg az idei, látványos fejlődéssel, saját szélcsatornát épít. A cél hamarosan a győzelem lesz.

részletek

Egész héten át tart a McLaren e-sport-döntője

A McLaren főhadiszállásán, Wokingban tartják a McLaren Shadow második szezonjának fináléját: az események hétfőtől csütörtökig zajlanak a hét kvalifikáló részvételével.

részletek

Sainz egyre elkötelezettebb a McLaren felé

A spanyol F1-es pilóta hamarosan bemutatkozik új csapatánál, a McLarennél, az eltökéltségnek pedig máris nagyobb jelét mutatta, mint az elmúlt egy évben a Renault-nál.

részletek

Az elmúlt éveket hibáztatja a McLaren-főnök

Igyekezett megmagyarázni a pocsék 2018-as szezont a McLaren feje, Zak Brown: „a következetes vezetés hiánya” az az évek óta megújuló probléma, amely miatt idén szétesett a csapat.

részletek

A McLaren a Spanyol Nagydíj óta nem fejleszt

A McLaren pilótáinak elmondása szerint a csapat a Spanyol Nagydíj óta nem végzett fejlesztéseket az idei autón. Alonso egyenesen azt mondta, hogy ez az autó ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti.

részletek

Legendás tervezője szerint a McLarennek nincs technikai vezetése

Hiányzik egy vezéregyéniség Wokingból: olyan, aki autót tervezni is tud. Az F1 múltjának nagy mérnöke, John Barnard szerint sürgős személyi változásokra van szükség.

részletek

Olcsó csokit osztogatnak jó munkáért a McLarennél

Egyre több hír érkezik arról, hogy a wokingi gyár dolgozói közt fokozódik a feszültség. Egy alkalmazott egy felháborító jelenségről beszélt: jutalomként csokiszeleteket osztanak ki.

részletek

Menesztette technikai igazgatóját a McLaren

Brit sajtóértesülések szerint az idei évet is a várakozások alatt kezdő wokingi alakulat eltávolította pozíciójából az 1990 óta velük dolgozó Tim Gosst. A csapatnál csak az erősítették meg, hogy felülvizsgálat alatt áll a műszaki részleg.

részletek

Narancssárgább az MCL33

A bemutatók hete végén, egy viszonylag korai időpontban online bemutató formájában megérkezett a McLaren 2018-as versenygépe is, amely szinte teljes egészében narancssárga színezetet kapott.

részletek