Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 21. kedd

Woking

Sainz egyre elkötelezettebb a McLaren felé

A spanyol F1-es pilóta hamarosan bemutatkozik új csapatánál, a McLarennél, az eltökéltségnek pedig máris nagyobb jelét mutatta, mint az elmúlt egy évben a Renault-nál.

részletek

Az elmúlt éveket hibáztatja a McLaren-főnök

Igyekezett megmagyarázni a pocsék 2018-as szezont a McLaren feje, Zak Brown: „a következetes vezetés hiánya” az az évek óta megújuló probléma, amely miatt idén szétesett a csapat.

részletek

A McLaren a Spanyol Nagydíj óta nem fejleszt

A McLaren pilótáinak elmondása szerint a csapat a Spanyol Nagydíj óta nem végzett fejlesztéseket az idei autón. Alonso egyenesen azt mondta, hogy ez az autó ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti.

részletek

Legendás tervezője szerint a McLarennek nincs technikai vezetése

Hiányzik egy vezéregyéniség Wokingból: olyan, aki autót tervezni is tud. Az F1 múltjának nagy mérnöke, John Barnard szerint sürgős személyi változásokra van szükség.

részletek

Olcsó csokit osztogatnak jó munkáért a McLarennél

Egyre több hír érkezik arról, hogy a wokingi gyár dolgozói közt fokozódik a feszültség. Egy alkalmazott egy felháborító jelenségről beszélt: jutalomként csokiszeleteket osztanak ki.

részletek

Menesztette technikai igazgatóját a McLaren

Brit sajtóértesülések szerint az idei évet is a várakozások alatt kezdő wokingi alakulat eltávolította pozíciójából az 1990 óta velük dolgozó Tim Gosst. A csapatnál csak az erősítették meg, hogy felülvizsgálat alatt áll a műszaki részleg.

részletek

Narancssárgább az MCL33

A bemutatók hete végén, egy viszonylag korai időpontban online bemutató formájában megérkezett a McLaren 2018-as versenygépe is, amely szinte teljes egészében narancssárga színezetet kapott.

részletek

A McLaren tényleg meg akarja találni a világ leggyorsabb gamerét

Célegyenesébe került a World’s Fastest Gamer verseny, melynek tétje a McLaren szimulátoros állása. Az F1-es istálló komolyan gondolja: kognitív tesztek, 100 %-os Indy 500, 24 órás futam, mindez Wokingban.

részletek

Káosz a McLarennél, puccs készül Ron Dennis ellen

A wokingi istálló elmúlt három és fél évtizedes történetének meghatározó alakja, Ron Dennis méltatlan módon távozhat napokon belül a McLarentől, miután elmérgesedtek a hatalmi harcok a vezetőségben.

részletek

Alonso: Én nem megyek nyári szabadságra!

Fernando Alonsónak már megvan a programja erre az augusztusra: a McLaren mérnöki gárdáját fogja noszogatni, hogy ne pihenjenek túl sokat, hiszen az autónak javulnia kell.

részletek

Alonso már úgy gondolkodik, mint egy mérnök

A versenyhétvégéken Fernando Alonso autóján dolgozó egyik szakember nem győzi méltatni a spanyol hozzáállását és technikailag is széles látókörét, miután a pilóta sokkal érettebben viselkedik, mint azt előzetesen várta tőle.

részletek

A McLaren lesz Alonso utolsó csapata

Fernando Alonso Sanghajban kijelentette: nem szándékozik más csapathoz igazolni, a McLarennél fogja befejezni F1-es pályafutását, és visszavonulása után nem is akar kapcsolatban maradni a sporttal.

részletek
Olvastad már?