Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 3. szerda

VeszprémRali

Benik Balázs úgy kezdte, ahogy két éve abbahagyta!

A Veszprém Ralin 2017-ben az abszolút második helyet szerezte meg a korábbi háromszoros bajnok, Benik Balázs. Most újra belevágott az amúgy sikeres vállalkozó, akinek két évente egy hétvége fér bele az idejébe, hogy kedvenc sportjának hódoljon.

részletek

Veszprém Rali – Megjutalmazzák az életmentő hősöket

Már szinte minden autósport fanatikus hallotta a hírt: a Veszprém Ralin súlyos balesetet szenvedett egy versenyzőpáros. A baj lehetett volna nagyobb is, ha két, magát abszolút nem kímélő fanatikus szurkoló nem lép közbe. A megmentett sporttárs életét és a nem mindennapi bátorságot nem lehet elégszer megköszönni, így a MAMS Tereprali szakág az összes autósport barát hálája jeléül egy alapos side by side buggy-s élményautózást ajánlott fel a két hősnek.

részletek

Velenczei-Zsiros: Murva verseny? Kipipálva!

Ötödik helyen végzett első közös murvás versenyén a Velenczei Ádám – Zsiros Gábor – Citroen C3 R5 felállású trió. Egy hosszabb teszt után, a legnehezebb hazai murvás gyorsasági szakaszokon, szélsőséges időjárás mellett, több visszatérő versenyzővel erősített mezőnyben jól szerepelt a Citroen Rally Team Hungary csapata. Az ötödik hely mindenképp elismerésre méltó, hiszen a pilótának kevés murvás tapasztalatával kellett elhinnie, hogy teligázon is kibírja az autó a hatalmas ugratókat a veszprémi lőterekkel.

részletek

Tim Gábor ezúttal a második helyről esett ki

Az idei Rallye2 Országos Bajnokság az elmúlt hétvégén Veszprémben folytatódott, ez volt a szezon negyedik versenye és egyben 2019 egyetlen murvás futama. Tim Gábor bizakodva érkezett a helyszínre, hisz bizonyítani akarta, murván is megvan a tempója.

részletek

Nézők mentettek életet a Veszprém Ralin

Szörnyű tragédiát előztek meg saját testi épségüket sem kímélő nézők a vasárnapi Veszprém Ralin: égő vesenyautóból mentették ki az egyik versenyzőt. A páros mindkét tagja kórházba került.

részletek

Nem volt ellenszer Bútorékra Veszprémben

Bútor Róbert és Tagai Róbert eddig még nem tudtak nyerni Veszprémben - most ez is megszakadt, miután ők végeztek az élen a Veszprém ralin, ráadásul rendkívül magabiztos teljesítménnyel.

részletek

Benik Balázs újra versenyben!

Két évvel ezelőtt láthattuk utoljára versenyautóban a korábbi háromszoros bajnokot, Benik Balázst. Akkor hatalmas csatában a második helyen végzett a magyar ralibajnokság legnehezebb pályáit magában foglaló veszprémi futamon. Balázs egész évben sokat dolgozik, de most ezen a hétvégén kikapcsolja a telefonját és újra rajthoz áll Veszprémben!

részletek

Murván folytatódik a Citroen Rally Team Hungary bajnoki programja

Egy fiatal csapat életében mindig új feladatokat kell megoldani. A Citroen Rally Team Hungary versenyzőpárosának most a murva lesz az újdonság. A Citroen C3 R5 a legújabb fejlesztésű gátlókkal érkezik a veszprémi megmérettetésre. Velenczei Ádám és Zsiros Gábor egy hosszabb teszten van túl, ami után mindketten bizakodóan nyilatkoztak: még sosem ültek ennyire kezelhető versenyautóban! Remélhetőleg hasonlóan vidáman adnak interjút majd a futam után is!

részletek

Tim Gábor hét pontos Veszprém Ralija

Rendkívül erős év kezdés, dobogó majd győzelem, így érkezett Tim Gábor a Rallye2-be. Azonban hamar kiderült, hiába a jó kezdeti tempó, a rali nagyon összetett és nehéz szakág erős mezőnnyel, és ezt még tanulni kell. A sikereket két kiesés követte, majd a gyilkos veszprémi pályákon folytatódott a Rallye2 bajnokság. Timék számára kevés sikerrel.

részletek

Kazár: Csodálatos ez az érzés, köszönöm a csapatnak

Fantasztikusan tért vissza a hazai rali bajnokság mezőnyébe Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal az élen végzett – természetesen a Herczig Norbert, Ferencz Ramón duó visszalépésének köszönhetően –, így majdnem három év után ismét megízlelhette a győzelem ízét. Kazár elmondta, végre minden a lehető legjobb körülötte – autó, csapat, mérnök, navigátor –, és a mostani sikert követően ismét elérhető számára pályafutása ötödik abszolút bajnoki címe.

részletek

ORB: Herczig győzött, majd félreállt

Az idén az ERC-ben vitézkedő magyar bajnok magabiztos autózással nyerte a Veszprém Ralit, ám a céldobogóról leérkezve leadta menetlevelét, hivatalosan semmissé téve eredményeit.

részletek

Kazár: A csapat és az autó remek, most mi jövünk

Készül a remélt nagy visszatérésre Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal a lehető legaprólékosabban felépítette felkészülését a hétvégi Veszprém Ralira. Murvás talajon teszteltek, és a rengeteg megtett kilométer alatt hibátlanul üzemelt a csapat által remekül felkészített Skoda Fabia R5-ös, így mindketten abban bíznak, hogy a kihagyott fehérvári verseny után újra a közvetlen élmezőnnyel harcolhatnak a legjobb helyezésekért.

részletek
Olvastad már?