Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

VassZoltán

Végre dobogón Vass Zoltán

Szám szerint három idei negyedik helyezés után csak felállt a dobogóra Vass Zoltán: az RXC Technics Motorsport versenyzője a Slovakia Ringen megtartotta döntős rajtpozícióját, másodikként vezette célba az Audi A1-et – egy igazi ralikrosszos ütésváltást is átvészelve.

részletek

Amikor a technika közbeszól

A negyedik hely ismét kinézett Vass Zoltánnak a Ralikrossz Országos Bajnokság ötödik versenyén az erőviszonyok alapján, de az elődöntő rajtja előtt jelentkező turbóprobléma miatt hetedik pozícióval kellett távoznia a máriapócsi RabócsiRingről.

részletek

Vass Zoltán a rajtok mestere Kakucson

Újabb negyedik helyet szerzett a Ralikrossz Országos Bajnokságban az RXC Technics Motorsport túrkevei versenyzője. Ezzel hozta az előzetesen elvárt eredményt az Eb-menővel erősödő mezőnyben, a rajtokra pedig külön büszke lehetett az ob-szezon negyedik fordulóján: az Audi rakétaként jött el a lámpáknál, rendszeresen elsőként fordult az első kanyarban.

részletek

Két Vass a döntőben, egy a dobogón

Elődöntőnyertesként Vass Zoltánnak nagy esélye nyílt arra, hogy az első háromban végezzen Greinbachban az augusztusi hosszú hétvégén. A rajtnál történt kontakt miatt végül nem ő, hanem testvére, Vass Csaba futott be dobogós pozícióban a magyar és osztrák ralikrosszbajnokság közös versenyén a SuperCars kategóriában.

részletek

Vass a döntőbe jutásért küzdve ütközött

A szezonnyitóénál is erősebb mezőny állt össze a Ralikrossz-ob második versenyén, a CEZ-be is beleszámító máriapócsi viadalon május 23-24-én, de Vass Zoltán az RXC Technics Motorsport Audijával újra bebizonyította, képes felvenni az élcsoport tempóját. Kvalifikációs futamon második helyezést is szerzett, habár végül szoros csatában lemaradt a döntőbe jutásról, és a végeredményben hetedikként értékelték.

részletek

Minden jó, ha a vége jó: Vass Zoltán negyedik lett Kakucson

Nívós mezőny gyűlt össze a Supercars kategóriában a 2021. évi Ralikrossz Országos bajnokság szezonnyitóján, melyet Vass Zoltán is erősített, újra az Audi A1 Supercarral, az RXC Technics Motorsport csapatát képviselve. Két napja felemásan alakult, de a végeredményre nem lehetett panasza.

részletek

Vass Zoltán az év végi dobogón

Elérte a máriapócsi szezonzáró előtt kitűzött céljait, és a ralikrossz országos bajnokság legjobb három helyezettje között zárta az idényt az RXC Technics Motorsport versenyzője. Az embert próbáló döntőt 4. helyen fejezte be.

részletek

Vass Zoltán az év végi dobogóra pályázik

Máriapócson zárul a ralikrossz országos bajnokság, ahol az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán bebiztosíthatja az év végi második pozíciót, de akár negyedik helyen is befejezheti a szezont.

részletek

Vass Zoltán Nyirádon újra a dobogón

A pódium harmadik fokát tűzte ki elérendő célként az RXC Technics Motorsport versenyzője, mikor a nyirádi versenyt megelőzően reményeiről beszélt. Bár a döntőben nem volt könnyű dolga, végül pontosan ebben a pozícióban intették le.

részletek

Vass Zoltán: Mindig Nyirádon vagyunk a leggyorsabbak

A ralikrossz országos bajnokság utolsó előtti fordulóját egy olyan pályán tartják hétvégén, ahol Vass Zoltán két emlékezetes idei futamon van túl. Az RXC Technics Motorsport versenyzője ismét felállna a dobogóra.

részletek

Vass Zoltán: Megszereztük a lehető legjobb eredményt

Nehéz, de eredményes hétvégén esett át Greinbachban, a ralikrossz országos bajnoki és zónabajnoki versenyen az RXC Technics Motorsport pilótája. Vass Zoltán teljesítette előre kitűzött célját, és egy különösen erős társaságban szerepelt a döntőben, ahol az ötödik pozíciót szerezte meg.

részletek

Vass Zoltán: Gőzerővel építjük újjá a motort

Három hónapos szünet után hétvégén Ausztriában, Greinbachban ötödik fordulójával folytatódik a ralikrossz országos bajnokság. Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán nem tétlenkedett a nyári kihagyás során, egy eredményes autókrosszos kitérőt tudhat maga mögött. Csapatára azonban a verseny előtti napokban is kemény munka vár.

részletek