Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

VassZoltán

Visszatérés a gyökerekhez

Meglepő módon az autókrossz-ob túrkevei fordulóján is indult és nyert az RXC Motorsport rutinos versenyzője, Vass Zoltán. A pilóta most elmagyarázza a vendégszereplés okait, és arról is beszél, hogy megszokott közege, a ralikrossz következő állomására is gőzerővel készül, melyet szintén a dobogón zárna.

részletek

Vass Zoltán tökéletes nyirádi hétvégéje

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán számára álomszerűen alakult az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság, valamint a magyar, az osztrák és a szlovák nyílt ralikrossz bajnokság elmúlt hétvégi, nyirádi versenye, amelyen a bravúros második helyet szerezte meg a Mitsubishi Colt SuperCar volánjánál.

részletek

Vass Zoltán: Az év legjobban várt versenye

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán mindig örömmel tér vissza versenyezni a nyirádi katlanba, és ez alól a most hétvégi közép-európai zóna-, illetve magyar bajnoki futam sem jelent kivételt. Célja a döntőbejutás a SuperCars erős, vb-s technikákkal is tarkított mezőnyében.

részletek

Vass Zoltán: Dobogóközelben

Idén másodszor járt a lehető legközelebb ahhoz Vass Zoltán, hogy a dobogóra álljon a 2015-ös Országos Nyílt Ralikrossz Bajnokság egyik futamán a SuperCars mezőnyében. Az RXC Technics Motorsport pilótája a SlovakiaRing-i szezonnyitó után a pünkösdi máriapócsi versenyen is a 4. helyen végzett.

részletek

Vass Zoltán: Bízunk benne, hogy most a nagyon jó jön

A sorminta ezt diktálná, hiszen a Nyílt Országos Ralikrossz Bajnokságban eddig egy nagyon jól és egy nagyon rosszul sikerült versenyen van túl idén Vass Zoltán és a Mitsubishi Colt.

részletek

Vass Zoltán máriapócsi kálváriája

Amilyen álomszerűen indult a 2015-ös versenyszezon a Slovakiaringen Vass Zoltán számára, olyan rémálomszerűen folytatódott a húsvéti máriapócsi futamon, a RabóicsiRingen. A lendkerék pusztított.

részletek

Vass Zoltán: Egyenes ágon a döntőbe

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán a SuperCars ponttáblázatának harmadik helyéről várja az FIA Közép-európai zóna, valamint a nyílt magyar ralikrossz bajnokság idei második fordulóját, melyet a húsvéti hosszúhétvégén rendeznek a máriapócsi RabócsiRingen.

részletek

Vass Zoltán: Ragyogó szezonkezdet

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán ott folytatta, ahol az előző évben abbahagyta. A kiváló 2014-es befejezés után a 2015-ös ralikrossz ob-t egy bravúros 4. hellyel nyitotta, de összesítésben még ennél is jobban, a 3. helyen áll a bajnokságban.

részletek

Vass Zoltán: „Nem feltartott kezekkel érkezünk”

Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Vass Zoltán második évére készül a tavaly bemutatkozó Mitsubishi Colttal, amellyel a 2014-es szezon utolsó három ob-futamán már dobogóra állt. Idén év elején ezt a sorozatot vinné tovább.

részletek

Harsányi Zoltán: Egyre többen akarják a skalpomat!

Rohamléptekkel közeleg a 2015-ös szezon kezdete a hazai ralikrossz mezőny számára, hiszen három hét múlva, a Slovakiaringen rendezik az év első ob-futamát. Az RXC Technics Motorsport pilótáit a SuperCars mezőnyének átalakulásáról és céljaikról kérdeztük.

részletek

Amikor Vass Zoli a legjobb magyar volt az Eb-n

Legutóbb Vass Zoltán versenyzői pályafutásának elejére, a ladás korszakra tekintettünk vissza, most a pilóta első olyan éveit elevenítjük fel, amelyeket már a ralikrossz ob SuperCars mezőnyében, a turbós összkerekes Mitsubishi Lancer Evo VI-os volánjánál teljesített.

részletek

Karácsonyi akció ralikrosszos módra

Az RXC Technics Motorsport csapata az alábbi szezonösszefoglaló klippel kíván áldott, békés karácsonyt, valamint hasonlóan látványos ralikrosszos versenyjelenetekben gazdag 2015-ös esztendőt szurkolóinak, támogatóinak, barátainak, a média képviselőinek, valamint a ralikrossz-család valamennyi tagjának.

részletek
Olvastad már?