DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

VargaImre

Mauritánia legcsodásabb dűnéin száguldott a Varga, Toma páros

Két defekttel, de sikeresen teljesítette az Africa Eco Race legendás részét, az Amodjar térségében bonyolított hurokszakaszt a Varga Racing Team párosa. Varga Imre és Toma József Csimpi az autósok között a 9. helyen zárta a nehéz és változatos szelektívet.

részletek

Javított pozícióján a Varga, Toma páros az Africa Eco Race-en

Hatalmas dűnék, érdemi problémák nélküli nap: a Toyota Hilux Overdrive-val versenyző egység az autós kategória 8. helyén zárta a 390 kilométeres távot Chami és Amodjar között.

részletek

Varga Racing Team: Negyedik hely a mauritániai homokban

Gondok nélkül, jó eredménnyel teljesítette a 2024-es Africa Eco Race hetedik szelektív szakaszát a Varga Racing Team párosa: az autósok között a 4. helyen végeztek a mauritániai hurokszakaszon.

részletek

Borult, de célba ért a mauritániai nyitányon a Varga, Toma páros

Egy bukfenc után ugyan, de teljesítette a 2024-es Africa Eco Race hatodik szelektív szakaszát a Varga Racing Team párosa. Az első mauritániai menet során egy hiányzó itinerjel babrált ki a Varga, Toma duóval.

részletek

Varga Racing: Mauritániára gyúrtak a dakhlai pihenőnapon

Mindenről szólt, csak a pihenésről nem a 2024-es Africa Eco Race pihenőnapja a Varga Racing Team számára. A szervizcsapat egész nap gőzerővel dolgozott a Toyota Hilux Overdrive versenyautón.

részletek

Varga Racing Team: Futóműtörés az Africa Eco Race második szakaszán

Drámaian alakult a Varga Racing Team számára a 2024-es Africa Eco Race második szelektív szakasza, amelyet egy incidens miatt kénytelenek voltak félbeszakítani.

részletek

Schlesser adott rajtjelet a Varga, Toma párosnak Monacóban

Szombat este átgördült a 2024-es Africa Eco Race monacói rajtkapuján a Varga Imre, Toma József Csimpi páros, a Toyota-egység a főszervező Jean-Louis Schlessertől kapta meg a rajtjelet.

részletek

Új színben Vargáék Toyotája az Africa Eco Race-en

Új színezet és fejezet: a Varga Racing Team Toyota Hilux Overdrive versenygépe narancssárgába öltözött a 2024-es Africa Eco Race-re, amelynek adminisztratív- és technikai ellenőrzésén pénteken sikeresen átestek.

részletek

Az eddigi legnehezebb Africa Eco Race-re készülnek Vargáék

Minden eddiginél keményebb próbának ígérkezik a 2024-es Africa Eco Race – véli a viadalon induló magyar autós egység, a Varga Racing Team másodpilótája, Toma József Csimpi.

részletek

Vargáék negyedszer versenyeznek az Africa Eco Race-en

Visszatér az Africa Eco Race elnevezésű sivatagi tereprali-maratonra a Varga Racing Team együttese: Varga Imre és alakulata negyedik alkalommal áll rajthoz az autósok mezőnyében.

részletek

Vargáék nem maradtak sivatag nélkül

Menet közben volt kénytelen átszervezni 2023-as versenyprogramját a Varga Racing Team, amely így nem maradt sivatagi homokfürdő nélkül.

részletek

Varga Racing Team: Át Chegaga dűnéin, mint kés a vajon!

Hőgutaközeli állapot, teljes kimerültség, de ugyanakkor komoly elégedettség! Így sommázható a Varga Racing Team szempontjából a 2023-as Morocco Desert Challenge ötödik szelektív szakasza.

részletek