DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Toyota

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

Buemiék a világbajnokok, csúcson a Ferrari

Bár a bahreini futamot a #7-es Toyota nyerte, a vb-címet a Buemi, Hartley, Hirokawa fémjelezte testvérautó húzta be az Alpine előtt. A megszűnő GTE Próban műszaki gondjai ellenére is a Ferrarié a cím.

részletek

Komoly raliautóvá alakította a Toyota a GR Corollát

A Las Vegas-i SEMA Tuningshow-n debütált a GR Corolla Rally Concept, amely külső jegyeiben leginkább a 2022-es Rali Világbajnokságon szereplő, és már kétszeres világbajnoknak mondható GR Yaris Rally1 Hybridre hasonlít.

részletek

NASCAR: Komoly veszélyben lehetnek a Cup Series pilótái

Két versenyző is fejsérülés miatt hiányzik a a NASCAR királykategóriájából, ahol a hírek szerint komoly biztonsági gondok vannak a Next Gen autóval. Elég nagy botrány alakult ki a széria körül.

részletek

Rendőrautóvá változtatta tuningolt GR Supráját az egyik legismertebb autós Youtube-influenszer

Thomas Hunt, a több mint 2,1 millió feliratkozóval rendelkező TJ Hunt Youtube-csatorna gazdája a fejébe vette, hogy olyan külsőt ad a tuningkörökben igen ismert sportkocsijának, hogy azt akár könnyen össze is lehessen téveszteni egy valódi járőrautóval.

részletek

Kettős Toyota-siker Japánban, pontegyenlőség a szezonzáró előtt

Egy csapatutasításnak is köszönhetően a Buemi, Hartley, Hirakawa trió nyerte Fujiban a hatórást, ezzel a vb-tabellán utolérték az Alpine-t. WRT-elsőség az LMP2-ben, dupla Ferrari-diadal a GTE Próban.

részletek

Toyoták a szőlőbirtokon

Együttműködésre lépett hazánk egyik legnagyobb presztízsű borászatával, az idén 20 éves fennállását ünneplő St.Andreával a Toyota.

részletek

F1-Archív: A sérült Massa helyén a tesztpilóta... próbálkozik

Jöhet a vezető nélküli biztonsági autó, bemutatkozik Szergej Szirotkin, Badoer nagyon gyenge, tetszik a mezőnynek Valencia, első szezonjára készül a Toyota. Az elmúlt húsz szezon legfontosabb F1-es hírei.

részletek

Menetpróba - Toyota GR Supra Dynamic 2.0 Turbo

A japánok legendává vált modelljének legfrissebb darabja a megjelenése óta forró téma. A kisebb motorral szerelt verzió nemrég járt a szerkesztőségben, hogy kiderítsük, 258 lóerő is elég-e az élményszerzéshez…

részletek

Cserélhető kazettás akkumulátort fejleszt a Toyota

A Toyota az egyik alapító tagja a Commercial Japan Partnership Technologies Corporation (CJPT) elnevezésű közös vállalatnak, amely partnervállalatainak a karbonsemlegesség, az autonóm járművek, a konnektivitás és a mobilitási szolgáltatások (köztük például az autómegosztó szolgáltatások) területén folyó fejlesztésit hangolja össze. A Toyota leányvállalat Hinot és Daihatsut, valamint a Suzukit és az Isuzut is tulajdonosai között tudó CJPT bejelentette, hogy a Yamato Transporttal közösen megkezdi a cserélhető és újratölthető kazettás akkumulátorok szabványosításának és kereskedelmi forgalomba hozatalának tanulmányozását, amely területen a Toyota előrehaladott kutatásokkal bír.

részletek

WEC: Ütközött, de így is nyert az Alpine

Bár a #7-es Toyotával még koccant is, így is győzni tudott a monzai hatóráson a világbajnokságot is vezető egység. Az egyik Peugeot célba ért, hatalmas baleset a GTE Am kategóriában.

részletek

Szabadalmi rajzokon már látható Toyota GR GT3

A merész formájú versenyautó-koncepció januárban mutatkozott be, most pedig a Toyota szabadalmi kérelmet nyújtott be a formatervére Európában, így megjelentek az első képek a szériaváltozatról.

részletek