DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Toyota

F1-Archív: A McLaren nem fellebbezhet

Alonso első tesztje a Toyotával, pozitív hír Bianchiról, először próbálta ki a mezőny a Pirelli gumikat, a Brawn nem engedi el Buttont, a Honda betársul a BAR csapatba. November 19. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

Tarolt a Toyota, Buemiék világbajnokok

Bár a 7-es autót megforgatták a rajtnál, mégis kettős sikert aratott a japán gyártó a WEC idényzáróján. Kubicáék nyertek az LMP2-ben, női siker a GTE Amban.

részletek

A két Toyota az első sorban a WEC-szezonzárón

Brendon Hartley-é a pole, aki közel fél másodpercet adott Kamui Kobayashinak, a Ferrarik csak a harmadik sorba fértek be egy Cadillac és egy Porsche mögé.

részletek

Toyota-reakció, Mercedes vs. Ferrari – vasárnapi F1-es hírek

Ricciardo örül, hogy kirúgta a McLaren, szorosabb 2024-et vár Horner, Martin nyerte a MotoGP Japán Nagydíját: egy helyen a napi hírek.

részletek

Reagált a pletykákra a McLaren és a Toyota

Egy szokatlan igazolás és az elnöki jelenlét vad pletykákat indított be az F1-ben – most a felek tisztázták, miről szól a megállapodás.

részletek

Sajtó: A McLaren oldalán térhet vissza a Toyota az F1-be

Vad pletyka kezdett terjedni a paddockban. Egyesek szerint ugyanis a 2009 végén kiszálló Toyota a visszatérésről tárgyalhatott az egyik csapattal Suzukában.

részletek

A Toyota WEC-csapatában folytatja De Vries?

Jose Maria Lopez helyét kaphatná meg: már 2023-ban is ez lett volna a szerepe, ha nem szól közbe az F1-es lehetőség. 2024-ben megvalósulhat a terv.

részletek

Megfuttatta a Porsche, de tarolt a Toyota

A táv kétharmadáig a Porsche vezetett Fujiban, mégis a hazaiak ünnepelhettek kettős győzelmet és a gyártók világbajnoki címét a WEC-ben.

részletek

WEC: Toyota-pole Fujiban a Porsche előtt

Gyengén mentek a Ferrarik és a Peugeot-k, a Porsche volt a Toyota legközelebbi ellenfele Fujiban, a WEC időmérőjén. Kobayashira nem volt válasz.

részletek

F1-Archív: A sérült Massa helyén a tesztpilóta... próbálkozik

Jöhet a vezető nélküli biztonsági autó, bemutatkozik Szergej Szirotkin, Badoer nagyon gyenge, tetszik a mezőnynek Valencia, első szezonjára készül a Toyota. Az elmúlt húsz szezon legfontosabb F1-es hírei.

részletek

WEC: Monzában vágott vissza a Toyota a Ferrarinak

A vörösök hazai versenyén a #7-es Toyota győzött, miközben a Peugeot felfért a dobogóra. A GTE Am kategória bajnoki címe már el is dőlt.

részletek