DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Tanak

Tanak: Nézem az F1-et, jó sztorik vannak...

A Hyundai WRC-sztárja szerint az F1 nagyon drága sport, az emberek pedig szeretik követni az igazán drága dolgokat.

részletek

Tesztelt a Ferrari, kiszivárgott levél, változó részpontszabály – keddi hírek

Ben Sulayemet helyretették az F1 jogászai, tartalékpilótát jelentett be a Haas, mi pedig az Andrettit elemeztük – január 24. hírei egy csokorban.

részletek

Vélemény: Tanak mutatja meg az M-Sport igazi arcát?

Csalódást keltő eredménnyel tért vissza korábbi csapatához az exvilágbajnok. Kirántja a gödörből az M-Sportot vagy pont hogy még mélyebbre löki?

részletek

Belháború a Hyundainál: Tanaknál betelt a pohár?

Az elmúlt versenyek eseményei, valamint az érintettek viselkedése alapján úgy tűnik, hogy Ott Tanaknál elszakadt a cérna: felrúgta az eddigi hídfőállásokat és nekiment a csapattársaknak, a csapatfőnöknek, a gyár vezetésének, illetve valamelyest az ellenfeleknek is.

részletek

WRC: Tanak ismét nyert, Rovanpera bukott

A vb-éllovas a második szakaszon óriási balesetet szenvedett, a korábbi világbajnok pedig sorozatban második győzelmét aratta: kiélezett csatát és némi csapaton belüli feszültséget hozott az idei Ypres Rali.

részletek

Tanak a hazai pályáján győzte le Rovanperát

Hiába ment nagyot szombaton és vasárnap a vb-éllovas toyotás, a Hyundai versenyzője nyerte a Finn Ralit – igaz, a hazai pilóta így is 94 pontra növelte előnyét az összetettben.

részletek

WRC: Tanak másfél év után nyert ismét

A Hyundai versenyzője kilenc szakaszgyőzelmet aratott a négynapos Szardínia Ralin a verőfényes napsütésben. A második helyet Craig Breenék szerezték meg, Rovanpera pedig növelte előnyét.

részletek

Rovanpera izgalmas hajrá után nyerte a Horvát Ralit

Szinte végig vezetett, az utolsó szakaszon mégis fordítania kellett a Toyota finn versenyzőjének a WRC idei harmadik állomásán. Tanak a második, a sokszorosan büntetett Neuville a harmadik.

részletek

WRC: Evans a csúcson, Tanak követi

Kalle Rovanpera hibázott, Thierry Neuville is kiesett, Sebastien Ogier kivárásra játszik, a pénteki első Craig Breen pedig már csak harmadik - így alakult a Finn Rali szombati napja.

részletek

Rovanpera fölényesen nyerte az Akropolisz Ralit, Ogier növelte előnyét

Tetemesnek mondható előnnyel húzta be karrierje második WRC-győzelmét a finn tehetség, megelőzve Tanakot és a fő riválisai problémái után az újabb vb-cím felé nagyot lépő Ogier-t.

részletek

WRC: Rovanpera vezet, bajban Ogier üldözői

A pénteki szakaszok után a fiatal finn vezet az Akropolisz Ralin Ott Tanak és Sebastien Ogier előtt, miközben Elfyn Evans és Thierry Neuville is gondokkal szembesült és több percet veszített.

részletek

WRC: Tanak és Ostberg is parádézik

Ott Tanak a WRC, Mads Ostberg pedig a WRC2 küzdelmeit uralta pénteken a Szardínia Ralin - a Hyundai eddig remekel, a mezőnyből pedig több fontos résztvevő is kihullott már.

részletek