DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Tanácsadó

A sikeres állásinterjú titkai

Mindannyian jelentkeztünk már életünkben legalább egyszer egy állásinterjúra. Senki sem akar leégni rajta, és végül elveszíteni az esélyt álmai munkájához. Azonban nincs egyetlen kulcs, amely minden ajtót kinyitna előttünk.

részletek

Hogyan tudsz kényelmesen aludni nagy pocakkal?

A második trimeszterben már nehéz megtalálni a pihentető alvási pozitúrát. Az egyre növekvő pocak miatt sehogy sem esik már jól feküdni. A kevés mennyiségű és rossz minőségű alvás pedig negatív hatással van az egészségre. De a kialvatlanság nemcsak a kismamára, hanem a babára is veszélyt jelent, mert megnő a koraszülés kockázata. Mit tehetsz mindkettőtök egészsége érdekében?

részletek

Vettel tanácsa Schumachernek a Ferrariról

A Ferrari akadémiája karolta fel, 2022-ben pedig már a Scuderia tesztpilótájaként lehet jelen az istállónál Mick Schumacher. Vettel nem a legjobb szájízzel távozott a vörösöktől, de nem inti óva honfitársát.

részletek

Mercedes-tanácsadó: Jó, hogy Russell nem nyert Bahreinben

Szívszorító volt, hogy a csapat hibája miatt nem nyerhette meg beugróként George Russell rögtön az első Mercedesnél teljesített versenyét. Furcsán hangzik, de van, aki még örül is ennek a gárdánál.

részletek

Schumachernek nagyon nehéz dolga lesz

Eddigi legnagyobb feladata előtt áll Mick Schumacher, a Formula-1 egyik legnehezebb pályáján kell bizonyítania, amely minden hibát jó eséllyel az autó összetörésével büntet.

részletek

Vettel: Sainz megérdemelte a Ferrari ülését

Jelenleg sem az Aston Martin, sem a Scuderia nem élcsapat 2021-ben, a vörösöktől távozó Vettel pedig nem ad tanácsokat Sainznak, leginkább azért, mert a spanyolnak nincs erre szüksége.

részletek

Figyeljünk jobban az utakon: Tanácsok az őszi autózáshoz

A megszokottnál több balesetről számoltak be az elmúlt időszakban a hírekben, amely többek között arra utal, hogy sokan elfelejtették, ősszel más útviszonyok várják az autósokat. Az indiánnyár búcsúja után immáron nemcsak este és a hajnali órákban kell jobban figyelnünk az utakon, hanem már napközben is kockázatot rejthetnek a csúszós utak vagy például az útra hulló falevelek.

részletek

Ettől annyira jó esőben Max Verstappen

Amikor esős pályával szembesül a Formula-1-es mezőny, Max Verstappenre évek óta számíthatunk. Nem az első briliáns teljesítményt láthattuk tőle, most el is árulta, mitől ennyire jó.

részletek

Vettel bármikor segít Schumachernek

Sebastian Vettel is örömmel veszi, hogy Mick Schumacher a Ferrari kötelékébe került. Ahogy annak idején édesapjával fordítva is így történt, az ifjonc is bármikor fordulhat tanácsért Vettelhez.

részletek

Sainz Hamiltonra hallgatott új szerződésében

Carlos Sainz 2019-től a jelenleg igencsak gyengélkedő McLarennél folytatja pályafutását. Az ajánlat elfogadása előtt Lewis Hamilton véleményét kérte ki, aki megerősítette, hogy jó döntést hoz.

részletek

Hartley-nak Webber is segít

A Toro Rosso új-zélandi pilótája igyekszik átvenni korábbi csapattársa, Mark Webber gondolkodását. Sűrűn kér tőle tanácsot és a visszavonult ausztrál mindig készségesen segít neki.

részletek

Vettelnek Schumacher segített a legtöbbet

Sebastian Vettel rendkívül jó szívvel gondol a hétszeres világbajnok német legendára. Óriási segítség volt neki Michael Schumacher minden, aranyat érő tanácsa, igyekszik a nyomába érni.

részletek