DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Kinek való az online jogi ügyintézés?

Mindenki életében vannak fontosabb és kevésbé fontos dolgok, s jellemző, hogy ha valami az előbbibe tartozik, akkor abban a kérdéskörben nehezebben fogunk tudni megválni az addig jól bevált megoldásainktól.

alex.hu - 2023 május - LinkMarketing - 2



“Járt utat járatlanért el ne hagyj!” - tartja a mondás, de ha valóban mindig így tennénk, akkor bizony ma nem ott tartana az emberiség, ahová eljutott. Lehetetlen fejlődni, vagy ha úgy jobban tetszik, haladni a korral, ha nem vagyunk nyitottak az új és jobb lehetőségekre. Na de hogyan jön mindez az elektronikus ügyintézéshez? Maradj velünk és eláruljuk!

 

Új út a jogi ügyintézésben

Az Alex online jogi ügyintézést tesz lehetővé, gyakorlatilag forradalmasítva az eddig megszokott, s hagyományosnak számító face-to-face konzultációt, amelynek természetesen megmarad így is a saját létjogosultsága, s gyakorlatilag a két szolgáltatási forma nem versenytársa egymásnak, hanem egymás mellett tudnak megfelelő alternatívákat kínálni az ügyfelek számára. 

Így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb opciót, s persze aki ragaszkodik a személyes találkozáshoz, arra is megmarad a lehetőség. Aki azonban szívesen választ új, kifejezetten az ügyfelek és a modern kor igényeire fejlesztett szolgáltatásokat, az megtalálja a számításait ebben az új lehetőségben, amely számos előnnyel rendelkezik. 

 

Kinek javasolt az Alex használata?

Az Alex egyedülálló, új szolgáltatásként várja azokat az ügyfeleket, akiknek számítanak a vele nyerhető előnyök. Azok számára, akik sztenderd, általános jogi ügyleteket szeretnének rendezni, könnyedén, várakozás és utazás nélkül, rugalmas időbeosztással, kiváló megoldásnak fogják találni ezt a jogi ügyintéző platformot. 

Ha mindössze pár űrlap kitöltése várna egyébként az ügyfélre, érdemes elkerülni az extra idő- és energiapazarlást, s inkább a kedvező és fix áron elérhető, valamint gyorsabb elektronikus lehetőséget választani.

Azoknak a vállalkozóknak, akik online kereskedelemmel foglalkoznak, s ehhez szeretnének olyan adatvédelmi dokumentációval rendelkezni, amely a változó jogszabályoknak is megfelel, szintén érdemes az Alex kínálta online szolgáltatást választani.

Megfontolandó olyan helyzetben is az elektronikus jogi ügyintézés, amikor egyébként nincs saját ügyvédünk, ellenben jogászra van szükségünk például az ingatlanunk bérbeadásához, értékesítéséhez vagy ajándékozásához. Itt gyors és megbízható ügyintézés vár ránk, ráadásul fix és elérhető áron.

Kis- és középvállalkozások számára is számos jogi ügylet elérhető, amellyel könnyedén olyan körülményeket teremthetnek, amelyek jogi szempontból is szabályosak, megfelelnek a törvényi szabályozásnak. Startuppokhoz is igazán kedvező megoldásnak bizonyul.

 

Miért bízhatunk meg benne?

Ebben az esetben nyugodtan elfelejthetjük az amúgy teljesen jogos gyanakvásunkat az online megoldásokkal szemben. A szakmai hátteret ugyanis a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatja, az oldalon létrejövő dokumentumok pedig egyenértékűek a személyes konzultáció keretében születő iratokkal.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: