DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Hogyan tudsz kényelmesen aludni nagy pocakkal?

A második trimeszterben már nehéz megtalálni a pihentető alvási pozitúrát. Az egyre növekvő pocak miatt sehogy sem esik már jól feküdni. A kevés mennyiségű és rossz minőségű alvás pedig negatív hatással van az egészségre. De a kialvatlanság nemcsak a kismamára, hanem a babára is veszélyt jelent, mert megnő a koraszülés kockázata. Mit tehetsz mindkettőtök egészsége érdekében?

https-_peekabooshop.hu_ - 2023 március - Cikk4



A kismama párna segít a kényelmes alvásban

A speciális kialakítású párna a testet körülöleli, és a párnát ölelve ellazultabban tudsz pihenni. Megfelelő alátámasztást nyújt a nyakadnak, gerincednek, térdednek és bokádnak. A párnának köszönhetően javul az alvásminőség és segít megelőzni az ízületi problémák, vizesedés, gyomorégés, emésztési zavar kialakulását is. A Peekabooshop.hu kismama párnája segítségével kényelmesebben tudsz pihenni, ezért már a terhesség legelején célszerű beszerezni.

A háton fekvés nem ajánlott, mivel a baba oxigén- és tápanyagáramlása csökkenhet ebben a testhelyzetben. Ráadásul a háton alvás nagy nyomást gyakorol a fő vénára, ami fejfájást és szédülést válthat ki.

A kismama párna a leendő édesanyák legjobb barátja

A saját és kisbabád egészsége érdekében használd mindennap. Hosszú távú befektetésként gondolj rá, mert nem csak a nagy pocakos időszakban lesz a segítségedre. Nagy hasznát veszed az altatásnál és szoptatós párnának is tökéletes. Pihenés, olvasás, TV-nézés közben is remek kényelmi segédeszköz.

A baba születése után is komfortosabbá teszi az alvást, megóv az ízületi fájdalmaktól és az esetleges horkolást is csökkenti. Ha megtapasztaltad a kismama párnával történő kényelmes alvást, többé nem akarsz nélküle aludni.

Az egészségtudatos életmód egyik fő pillére a minőségi alvás, melynek pozitív hatásait több fronton is meghálálja a szervezet.

A puha hálótárs

A 115 cm hosszú, 60 cm széles C alakú párnát szokták ölelőpárnának is nevezni. Az elasztikus töltésnek köszönhetően rendkívül rugalmas és könnyen alkalmazkodik a testhelyzethez. Kedvedre variálhatod, akár magad köré tekerheted vagy kiegyenesítheted, ahogy számodra a legkényelmesebb.

Az Eco Fillball apró rostgolyókkal töltött párna felveszi a test melegét, ezért jóleső érzés hozzábújni. Hangtalan, légáteresztő és rugalmas.

A huzata kiváló minőségű, OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamutból készül. Mivel cipzárral van ellátva ezért könnyen levehető és mosógépben mosható.

Variáld kedved szerint!

A terhesség alatt a jobb vérellátás érdekében a bal oldalon való alvás a legideálisabb. Ha eleinte nehezen szokod meg az egy oldalon való alvást, akkor a terhes párna kitűnő segítséget nyújt.

A megnövekedett súly miatt megfájdulhat a hátad, begörcsölhet a lábad, és emiatt csak álmatlanul forgolódsz egész éjjel. A kellemetlenségeket viszont elfelejtheted, mert a kismama párna tökéletes alátámasztást nyújt a pocakodnak, a hátadnak, derekadnak. Többféle módon is használhatod, a fejed alá teheted vagy felpolcolhatod a lábad. Próbáld ki és tapasztald meg, hogy neked melyik pozíció a legkényelmesebb.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: