DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Szponzor

Kubica elismerte, távozhat a Williamstől

Robert Kubica igyekezett diplomatikus maradni, de legkevésbé sem cáfolta, hogy a szezon végén elhagyja az alulteljesítő Williams istállót, megerősítve ezzel főszponzora korábbi kijelentését.

részletek

Villeneuve: A pénz fontos, a tehetség nem

A Formula-1 évtizedek óta nagyon drága sportág, mostanában azonban a pénz mindennél többet jelent. Jacques Villeneuve szerint a tehetség már szinte nem is számít, hogy valaki bekerülhessen.

részletek

Stroll előtt fényes jövő állhat

A közvéleménynek a fizetős pilóta kifejezésről a jelenlegi mezőnyből elsőként Lance Stroll jut eszébe, ám a Racing Point technikai igazgatója szerint a kanadai előtt fényes jövő áll a Formula-1-ben.

részletek

Szirotkin máris visszatérhet a Formula-1-be

Tavaly debütálhatott a száguldó cirkuszban Szergej Szirotkin, év végén azonban máris elhagyni kényszerült a sorozatot. Sajtóhírek szerint küszöbön áll egy szerződés a Renault-val, harmadik pilótaként.

részletek

Kriptovaluta a Red Bull, csoki a McLaren új szponzora

Két felettébb szokatlan szponzorbejelentést időzítettek a Formula-1-es csapatok keddre. A Red Bull egy digitális pénznemmel, a McLaren egy csokis italokat gyártó céggel szerződött.

részletek

Bekékülhet a Racing Point autója

A Racing Point a hírek szerint nem kizárólag névváltoztatás előtt áll, hanem az autó festése is módosulhat. Egy új szponzori megállapodás részeként rózsaszín-kék autót láthatunk idén a rajtrácson.

részletek

Kamukép a kiszivárogtatott McLaren?

Tegnap úgy tűnt, hogy Woking véletlenül posztolt egy képet a közösségi médiában idei versenyautójáról, amit gyorsan törölt is. A McLaren szerint a megjelent kép nem tőlük származik.

részletek

Steiner: A Haas nem másolta a Ferrarit

Az amerikai istálló csapatfőnöke örül, hogy gárdája ilyen jól megvetette lábát a Formula-1-ben és tudta, hogy nincs mitől félnie, amikor azzal vádolták, hogy a Ferrari előző évi autóját másolták le.

részletek

Nagy szponzort foghat a McLaren

A McLaren-Renault számára 2018 nem éppen a sikerekről szólt, de a jövőjével kapcsolatban adódnak biztató jelek. Ezek egyike a Coca-Cola, amely komoly fogás lehet a wokingiaknak.

részletek

A Williams újra erős lehet jövőre

Szergej Szirotkint éppen azért bántja F1-es ülésének elvesztése, mert elég sokat látott a jövő évi fejlesztésekből és egyértelműen úgy érzi, a Williams nagyot léphet előre. Kubica jó helyre igazolt?

részletek

Ezért foglalhatja el Kubica Szirotkin helyét

Robert Kubica nyolc év kihagyást követően térhet vissza a Formula-1-es mezőnybe. A hangzatos nyilatkozatok ellenére viszont Mika Salo elárulta, a lengyel miért is válthatja Szirotkint jövőre.

részletek

A TAG Heuer 2021-ig a Red Bull szponzora marad

A Red Bull istállója és a svájci TAG Heuer óragyártó cég meghosszabbította partneri kapcsolatát, így továbbra is láthatjuk az energiaitalosok autóin a nívós márka logóját.

részletek