Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 29. vasárnap

Szponzor

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek

Sajtó: Húszmillót kaszálhat a Mercedes egy szponzorral

A téli szünetben sok sajtóértesülés született már. Szerencsére februárban már jönnek a téli tesztek, de addig sem hagytak bennünket unatkozni, ugyanis a Mercedes állítólag 20 milliós üzletet köthet.

részletek

Küszöbön Alonso és Andretti megállapodása és lehet, hogy nem is csak az Indy 500-ra

A jelek szerint a kétszeres világbajnok spanyol a várakozásoknak megfelelően Michael Andretti csapatánál vesz részt az idei Indy 500-on. Váratlan fordulat, hogy elképzelhető egy szélesebb együttműködés.

részletek

Kubica szponzora perrel fenyegetőzik

A lengyel pilóta és a Williams istálló főtámogatója számára elégtelen a magyarázat, hogy miért kellett Kubicának kiállnia a versenyből Szocsiban. Tisztán akarnak látni, különben bíróság elé kerül az ügy.

részletek

Töretlen a bizalom Kubica iránt

Bár egyelőre eléggé alulteljesít a nyolc év után visszatérő lengyel pilóta, szponzorának esze ágában sincs kihátrálni mögüle, Williams pedig kijelentette, hogy pont ilyen versenyző kellett nekik.

részletek

Hivatalosan nevet változtatott a Haas főszponzora

Egyre szövevényesebb a Rich Energy és a Haas közti viszony, a múlt heti botrányos események után hirtelen nevet váltott a cég és a balhés vezér már részvényekkel sem rendelkezik.

részletek

Sajtó: 35 milliót bukhat a Haas főszponzora

Az utóbbi hetekben kevés pozitív dolog történt a Haas-Ferrarival, a pocsék teljesítményt tetézte a Rich Energy körül kialakult botrány is. Ha az italcég mégis lelép, az nagyon sokba fájhat neki.

részletek

Kubica szponzora nem hátrál ki a Williamstől

Bár az elmúlt hetekben több helyen is felröppent a hír, miszerint a lengyel olajvállalatnál betelt a pohár és nem önti tovább a pénzt a reménytelenül gyenge Williamsbe, a cég határozottan cáfol.

részletek

Kubica elismerte, távozhat a Williamstől

Robert Kubica igyekezett diplomatikus maradni, de legkevésbé sem cáfolta, hogy a szezon végén elhagyja az alulteljesítő Williams istállót, megerősítve ezzel főszponzora korábbi kijelentését.

részletek

Villeneuve: A pénz fontos, a tehetség nem

A Formula-1 évtizedek óta nagyon drága sportág, mostanában azonban a pénz mindennél többet jelent. Jacques Villeneuve szerint a tehetség már szinte nem is számít, hogy valaki bekerülhessen.

részletek

Stroll előtt fényes jövő állhat

A közvéleménynek a fizetős pilóta kifejezésről a jelenlegi mezőnyből elsőként Lance Stroll jut eszébe, ám a Racing Point technikai igazgatója szerint a kanadai előtt fényes jövő áll a Formula-1-ben.

részletek

Szirotkin máris visszatérhet a Formula-1-be

Tavaly debütálhatott a száguldó cirkuszban Szergej Szirotkin, év végén azonban máris elhagyni kényszerült a sorozatot. Sajtóhírek szerint küszöbön áll egy szerződés a Renault-val, harmadik pilótaként.

részletek
Olvastad már?