DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Szponzor

Szponzora miatt keveredett botrányba a Mercedes

Hatalmas felháborodást váltott ki az F1-es címvédő csapat néhány nappal korábbi bejelentése, mivel egy tragédiában érintett vállalattal kötöttek megállapodást. Toto Wolff elnézést kért.

részletek

Névadó szponzorral érkezhet az Aston Martin az F1-be

Az átalakulás előtt álló Racing Point a hírek szerint nem egyszerűen Aston Martinná változik át. A brit autógyártó mellett egy jelentős amerikai cég is csatlakozhat az istállóhoz.

részletek

Kiderült mennyi pénzt hoznak Perez szponzorai

Sergio Perez továbbra is az egyik legnagyobb várományosa a Red Bull Racing második ülésének, azonban egy meg nem nevezett csapatfőnök szerint közel sem hoz olyan sok pénzt a konyhára a mexikói.

részletek

A Liqui Moly a Formula-1-ben marad

A Liqui Moly meghosszabbítja a Forma 1-es elkötelezettségét, és 2022 végéig szerződést köt a versenysorozattal. A német olaj- és adalékgyártó reklámszalagjai a versenyek felén lesznek láthatók. "Még soha nem kötöttünk meg ilyen médiahatású szponzorációt, mint ez", mondta Ernst Prost, a Liqui Moly ügyvezetője.

részletek

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek

Sajtó: Húszmillót kaszálhat a Mercedes egy szponzorral

A téli szünetben sok sajtóértesülés született már. Szerencsére februárban már jönnek a téli tesztek, de addig sem hagytak bennünket unatkozni, ugyanis a Mercedes állítólag 20 milliós üzletet köthet.

részletek

Küszöbön Alonso és Andretti megállapodása és lehet, hogy nem is csak az Indy 500-ra

A jelek szerint a kétszeres világbajnok spanyol a várakozásoknak megfelelően Michael Andretti csapatánál vesz részt az idei Indy 500-on. Váratlan fordulat, hogy elképzelhető egy szélesebb együttműködés.

részletek

Kubica szponzora perrel fenyegetőzik

A lengyel pilóta és a Williams istálló főtámogatója számára elégtelen a magyarázat, hogy miért kellett Kubicának kiállnia a versenyből Szocsiban. Tisztán akarnak látni, különben bíróság elé kerül az ügy.

részletek

Töretlen a bizalom Kubica iránt

Bár egyelőre eléggé alulteljesít a nyolc év után visszatérő lengyel pilóta, szponzorának esze ágában sincs kihátrálni mögüle, Williams pedig kijelentette, hogy pont ilyen versenyző kellett nekik.

részletek

Hivatalosan nevet változtatott a Haas főszponzora

Egyre szövevényesebb a Rich Energy és a Haas közti viszony, a múlt heti botrányos események után hirtelen nevet váltott a cég és a balhés vezér már részvényekkel sem rendelkezik.

részletek

Sajtó: 35 milliót bukhat a Haas főszponzora

Az utóbbi hetekben kevés pozitív dolog történt a Haas-Ferrarival, a pocsék teljesítményt tetézte a Rich Energy körül kialakult botrány is. Ha az italcég mégis lelép, az nagyon sokba fájhat neki.

részletek

Kubica szponzora nem hátrál ki a Williamstől

Bár az elmúlt hetekben több helyen is felröppent a hír, miszerint a lengyel olajvállalatnál betelt a pohár és nem önti tovább a pénzt a reménytelenül gyenge Williamsbe, a cég határozottan cáfol.

részletek