DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Stella

McLaren: Carlos nélkül elbuktuk volna a dobogót

A wokingiak F1-es főnöke, Andrea Stella a Mercedesek második kiállása után már elkönyvelte, hogy Lando Norris kicsúszik a top 3-ból Szingapúrban.

részletek

Komolyan elbeszélget pilótáival a McLaren csapatfőnöke

Elfogadhatatlannak tartja a McLaren csapatfőnöke pilótái összeérését az Olasz Nagydíjon – Andrea Stella szerint ez a magatartás nem egyezik meg az istálló mentalitásával.

részletek

McLaren: Több fejlesztés kell a második helyhez

Andrea Stella, a wokingiak F1-es csapatfőnöke szerint egyelőre még nem elég a csomagjuk ahhoz, hogy konstansan második erő legyenek.

részletek

A pilótapáros a kulcsa a McLaren fejlődésének?

Andrea Stella elárulta: Lando Norris és Oscar Piastri egymással összhangban levő visszajelzései nagyban hozzájárultak a helyes fejlesztési irányok megtalálásában.

részletek

Monzában már még jobb lehet a McLaren

Andrea Stella szerint a problémával még nem tudtak foglalkozni, de a nyári szünet várható az előrelépés, amitől még gyorsabb lehet az autó.

részletek

„Piastri könnyűnek láttatja az F1-et”

Nem győzte dicsérni újonc pilótáját a McLaren csapatfőnöke: ők már az első tesztnap óta látják, ami a külvilágnak az utóbbi versenyeken vált egyértelművé.

részletek

Ahol bejöttek az új F1-es szabályok és ahol nem

Beváltak-e az előzések könnyítését célul kitűző 2022-es F1-es szabályok? A McLaren csapatfőnöke szerint nagyrészt igen, de van egy komoly hátulütő is.

részletek

„Az új szélcsatornába már csak a 2024-es autót visszük” – költözés előtt a McLaren

Andrea Stella szerint erősen közelítenek ahhoz a ponthoz, amikor már a jövő évi autóval fognak törődni, de egy fejlesztési csomagot még hoznak 2023-ban.

részletek

Szembejött a valóság, van még teendő – McLaren

Méghozzá Andrea Stella csapatfőnök szerint az F1-es Belga Nagydíj azt is megmutatta, mely területet kell sürgősen előrébb venniük a fontossági listán.

részletek

„Messze nem tökéletes autó” – tartanak a McLarennél Spától

Gyors pályaként szokás emlegetni a Belga Nagydíj otthonát, de kritikus pont három lassú kanyar, ami még mindig a McLaren gyengesége. Andrea Stella és Lando Norris véleménye egybevág.

részletek

Magyar Nagydíj, rekorddöntés, kettétört ülés – vasárnapi F1-es hírek

Norris eltörte Verstappen herendi trófeáját, nem volt kivételezés a McLarennél, Ocon négy méter magasra repült fel – ezek voltak július 23. legérdekesebb hírei.

részletek

„Pinokkió-orra nő annak, aki szerint nem fontos az oldaldoboz”

Andrea Stella, a McLaren F1-es főnöke szerint nagyon is lényeges eleme az autóknak az oldalszekrény és az, ahogy az interakcióba lép a padlólemezzel.

részletek