Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Stella

Eric Boullier lemondott, átszervezik a McLaren vezetőségét

Jelentős átszervezés történt a McLarennél, hogy a csapat visszatérjen a siker útjára. Gil de Ferran fontos pozíciót kap az új irányításban, rajta kívül Simon Robertset és Andrea Stellát nevezték ki a legfontosabb feladatkörökbe.

részletek

Retro - Perez ragyog, Alonso megsiratja mérnökét

Két hőse volt a 2012-es Malajziai Nagydíjnak: Fernando Alonso pályafutása egyik legjobb versenyzésével csalt könnyeket Andrea Stella szemébe, Sergio Perez pedig lenyűgöző produkcióval robbant be az F1 élmezőnyébe.

részletek

Oszlopos tagját veszítette el a McLaren a szezonkezdet előtt

Februárban, a tesztek kezdete előtt már csúcsfokozatra kapcsol a szezonra való felkészülés az F1-es csapatok számára, így aligha ez a legmegfelelőbb pillanat a belső személycserékre - a McLarennek mégis ezzel kell megbirkóznia.

részletek

Átigazolás 2.0 - Hova tartanak a mérnökök?

Miközben a szezonok második felében egyre intenzívebbé válnak a pilótapiaci spekulációk, a háttérben, egy csendesebb szálon ugyanilyen komoly kereskedelem zajlik a csapatok mozgatórugói, a szakemberek között is.

részletek

Megerősítették Alonso cinkostársának érkezését

A McLaren-Honda már kedden pályára gördült Barcelonában, ahol amellett, hogy filmezési napot tartottak, megerősítették a már korábban is sejtett hírt, miszerint Fernando Alonso ferraris versenymérnöke csatlakozik hozzájuk.

részletek

Alonso 24 órás gokartversenyen indult

Nem mindennapi versenyen, nem mindennapi csapatban vett részt a Dubajban tartott eseményen a spanyol világbajnok, F1-es versenymérnökével és egy McLaren-tesztpilótával váltották egymást. Végül a vert mezőnyben végeztek.

részletek

Alonso holnap ír alá, viszi a mérnökét is?

A legfrissebb hírek szerint holnap végre véget érhet az Alonso-saga, és a kétszeres világbajnok Wokingban aláírja a 2+1 éves szerződést, melynek értelmében a McLarennél folytatja F1-es karrierjét.

részletek
Olvastad már?