Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Statisztika

Ki esett ki legtöbbször 2014 óta?

A Formula-1 turbó hibrid érája 2014-ben vette kezdetét, s ez alatt a Honda, a Renault és a Ferrari is sokszor szenvedett megbízhatósági gondoktól. Na de kit sújtottak legtöbbször problémák?

részletek

A 2020-as szezon a számok nyelvén

Megannyi izgalmat tartogatott a 2020-as szezon. Lewis Hamilton megszerezte hetedik vb-címét, Alonso bejelentette visszatérését, Raikkönen rekordot döntött, Grosjean pedig túlélte a túlélhetetlent.

részletek

Statisztika: Így teljesítettek a csapattársak a versenyeken

Ismét a statisztika kedvelőinek szeretnénk kedveskedni, ezúttal ugyanis elhoztuk nektek a csapattársak versenyen elért egymás elleni eredményeit. Nagy az eltérés az időmérőhöz képest.

részletek

Ki bukott a legtöbbször idén a MotoGP-ben?

Idén is elkészültek az esésekről szóló statisztikák: a királykategóriában címet védett a legtöbbet balesetező motoros, ahogy a pályák közül is ugyanaz „győzött”, mint egy évvel ezelőtt.

részletek

Vírus, eltiltás, Bottas – mikor dőlhet el az egyéni bajnokság?

Közeledünk a 2020-as Formula-1-es szezon fináléjához, így egyre intenzívebbé válik a számolgatás a bajnoki döntő pontos napját illetően, különösen így, hogy Lewis Hamilton a rekord beállítására készül.

részletek

A hétvége legérdekesebb F1-es statisztikái

A hétvégi Orosz Nagydíj a rekordbeállítások versenyének indult, azonban végül csak Kimi Raikkönennek sikerült beírnia magát a történelemkönyvekbe, persze neki ehhez elég volt elindulnia is.

részletek

Húsvéti F1 - Amikor a nyuszi tojja a győzelmet

Idén akkor sem lett volna, ha nincsenek törlések - de hányszor rendeztek már F1-es futamot ezen a keresztény ünnepen, ki volt a leggyakoribb házigazda, és kiknek hozott legnagyobb szerencsét a „húsvéti nyúl”?

részletek

60 verseny, amit töröltek az F1-es naptárból

2020-ban soha nem látott méretű futamtörlési hullámot tapasztalhat meg a Formula-1, de a téma talán legalaposabb gyűjtése során több tucatnyi nagydíjat találtunk a sport történelmében, amelyek valamilyen okból nem valósulhattak meg.

részletek

A Ferrari a 8.-ról a 2. helyre ugrott körszámban

A Mercedes a motorproblémák ellenére is nyerte a körszámlálást, Valtteri Bottas legjobb ideje mindenki másra fél másodpercet vert – összesítettük a hat barcelonai F1-es tesztnap eredményeit.

részletek

Verstappen már a legfelső 10%-ban

Elképesztő statisztikai adatokat tudhat magáénak a fiatal holland, aki huszonkét éves kora ellenére annyit letett már az asztalra, ami nagyban segítheti az idei világbajnoki cím megnyeréséhez.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Schumacher még mindig több tekintetben veri Hamiltont

Érdekes összehasonlítani a két zseniális pilóta eredményeit hatodik világbajnoki címük megszerzésének idején. Némileg furcsa, de rengeteg statisztikai adat Michael Schumacher mellett szól.

részletek
Olvastad már?