Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Spa

Először beszélt a halálos baleset részleteiről Correa

Végig eszméleténél maradt az Anthoine Hubert életét követelő ütközés során Juan Manuel Correa. Valószínűleg lába sosem fog teljesen rendbe jönni, de motiválja álma, hogy egyszer visszatér az F2-be.

részletek

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

Leclerc: Ezután csak küszködni fogunk

A legutóbbi két nagydíjon győzelmet arató Charles Leclerc gyorsan lehűtötte azokat az újságírókat, akik kései világbajnoki reményekről beszélnek vele kapcsolatban. Ez a két pálya volt a Ferrrarié.

részletek

„Kritikus, de stabil” az F2-es tragédiában szintén súlyosan sérülő Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a tragikus belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek

Vettel: Inkább unalmas F1 örökké, mint egy halál

Az utóbbi évek – Bianchi, majd most Hubert tragédiájával – felébresztették a versenyzőket: a veszély ott lappang a versenyeken. Sebastian Vettel felemlegette: nem olyan rég még unalmasnak és túl biztonságosnak nevezték a sportot.

részletek

A Mercedes már érti, mit érzett a Red Bull öt éve

A hibridéra kezdetén a Mercedes-motornak nem volt párja: innen jutottunk el a hétvégi spái futamig, melyen a német istálló szenvedett az egyenesekben. Toto Wolff már tudja, mit érzett a Red Bull 2014/15-ben.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Albon Spában?

A Red Bullba átülő pilóta a valóságban is a mezőny hátsó traktusából rajtol a Belga GP-n, az Alfa Romeo e-sportos főnökének kinevezett videós pedig a játékban nézte meg, meddig tud felzárkózni vele.

részletek

Így gyászolja „hősét” az autósport közössége

Anthoine Hubert Formula-2-es pilóta szombati tragikus balesete után elárosztották a közösségi médiát a versenyzők és a csapatok részvétnyilvánításai, most ezekből válogattunk.

részletek

Lábtörés és gerincsérülés Correánál

Tegnap délután megdöbbentő baleset történt Belgiumban, a Formula-2-es versenyen, amely Anthoine Hubert életét követelte. Súlyosan megsérült a csattanás másik résztvevője is.

részletek

Hamilton: Veszélyes volt a forgalom az időmérő végén!

Lewis Hamilton szerint nagyon rosszul jött ki az, hogy a Belga Nagydíj időmérőjén mindenki annyira lassan szeretett volna menni, amennyire tudott, hogy helyet csináljon magának egy tiszta időmérős körre.

részletek

Leclerc dominálta az időmérőt Spában

A második szabadedzés óta a Ferrari monacóija minden felvonásban leggyorsabb volt a Belga Nagydíjon: nem sokon múlt, de a csapaté lett az első sor. Hamilton autója a Q1 alatt készült el, majdnem ütközött Bottasszal, forgalom is hátráltatta, de végül csak megszerezte a harmadik rajthelyet.

részletek
Olvastad már?