Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Spa

Az autók és a gumik miatt nem lehet esőben versenyezni?

Ez a véleménye két világbajnoknak, Sebastian Vettelnek és Fernando Alonsónak: szerintük túl nagy permetet vernek fel a jelenlegi versenygépek, valamint a gumik sem olyan jók, mint régen.

részletek

Norrisra nem volt hatással a baleset

Hatalmas balesetet szenvedett el a Belga Nagydíj szombati napján a McLaren brit pilótája. Lando Norris szerint a múlt héten történtek nem változtatták meg a hozzáállását, főleg a rutin miatt.

részletek

Ezért volt jó Alonso sisakkamerája

A Belga Nagydíj hétvégéjén fantasztikus felvételek születtek a Fernando Alonso sisakjába rögzített kamerának köszönhetően. A szakíró, Edd Straw szerint ugyanakkor ez egy problémára is rávilágított.

részletek

Gasly: Túl sok a vízpermet az autók mögött

Az AlphaTauri pilótája szerint a Belga Nagydíjon látott körülményeken azzal lehetne a legjobban segíteni, ha csökkenteni tudnák az autók által felvert víz mennyiségét.

részletek

Podcast: A legrövidebb nagydíj krónikája

Miért nem tették át a nagydíjat hétfőre? Hogy „kerülték meg” a háromórás szabályt? Miért adtak pontokat arra, ami történt, s versenynek számít-e egyáltalán? Megpróbáltunk minden kérdésre választ adni.

részletek

Ricciardo: Nem volt értelme versenyezni

A McLaren ausztrál pilótája egy ünnepi futamra készült, ám helyette csak a várakozás és a kötelező két kör maradt. Daniel Ricciardo szerint lehetetlen volt ilyen körülmények között vezetni.

részletek

Hamilton: Sajnálom a szurkolókat

A hétszeres világbajnok is azt szerette volna, ha versenyzik a mezőny Belgiumban, ám helyette csak a hosszas várakozás és a fél pontok maradtak. A brit reméli, kártalanítják a szurkolókat.

részletek

Horner: Nehéz helyzetben voltunk

Többen is kritizálták tegnap Michael Masit azért, amiért a rossz körülmények ellenére elindították az időmérő utolsó szakaszát, ám a Red Bull csapatfőnöke igyekezett a védelmére kelni.

részletek

Mégis Bottas lenne az ideális választás?

Még mindig nem tudni, hogy ki lesz Lewis Hamilton csapattársa jövőre a Mercedesnél, ám a legtöbb ember George Russell mellett tenné le a voksát. A Sky szakértői azonban más véleményen vannak.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk a Belga Nagydíj második gyakorlásán is, élő szöveges közvetítésünkkel! A délelőttöt a Mercedes vitte, de tud-e vajon fordítani a Red Bull és Verstappen?

részletek

Bottas nyitott az élen Verstappen előtt, Hamilton a sor végén

A Mercedes finnje volt a leggyorsabb az F1-es Belga Nagydíj első edzésén, megelőzve a Red Bull hollandját és a meglepetésre harmadik Pierre Gaslyt. Lewis Hamilton feltartás után csak a 18. helyen.

részletek

Podcast: Spa legendája

Kevés helyszín szolgált rá annyira a legendás jelzőre, mint az Ardennek csúcsai között húzódó aszfaltcsík. Legújabb adásunkban a belga pálya történetét és legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel.

részletek
Olvastad már?