Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 11. szerda

Spa

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

Leclerc: Ezután csak küszködni fogunk

A legutóbbi két nagydíjon győzelmet arató Charles Leclerc gyorsan lehűtötte azokat az újságírókat, akik kései világbajnoki reményekről beszélnek vele kapcsolatban. Ez a két pálya volt a Ferrrarié.

részletek

„Kritikus, de stabil” az F2-es tragédiában szintén súlyosan sérülő Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a tragikus belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek

Vettel: Inkább unalmas F1 örökké, mint egy halál

Az utóbbi évek – Bianchi, majd most Hubert tragédiájával – felébresztették a versenyzőket: a veszély ott lappang a versenyeken. Sebastian Vettel felemlegette: nem olyan rég még unalmasnak és túl biztonságosnak nevezték a sportot.

részletek

A Mercedes már érti, mit érzett a Red Bull öt éve

A hibridéra kezdetén a Mercedes-motornak nem volt párja: innen jutottunk el a hétvégi spái futamig, melyen a német istálló szenvedett az egyenesekben. Toto Wolff már tudja, mit érzett a Red Bull 2014/15-ben.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Albon Spában?

A Red Bullba átülő pilóta a valóságban is a mezőny hátsó traktusából rajtol a Belga GP-n, az Alfa Romeo e-sportos főnökének kinevezett videós pedig a játékban nézte meg, meddig tud felzárkózni vele.

részletek

Így gyászolja „hősét” az autósport közössége

Anthoine Hubert Formula-2-es pilóta szombati tragikus balesete után elárosztották a közösségi médiát a versenyzők és a csapatok részvétnyilvánításai, most ezekből válogattunk.

részletek

Lábtörés és gerincsérülés Correánál

Tegnap délután megdöbbentő baleset történt Belgiumban, a Formula-2-es versenyen, amely Anthoine Hubert életét követelte. Súlyosan megsérült a csattanás másik résztvevője is.

részletek

Hamilton: Veszélyes volt a forgalom az időmérő végén!

Lewis Hamilton szerint nagyon rosszul jött ki az, hogy a Belga Nagydíj időmérőjén mindenki annyira lassan szeretett volna menni, amennyire tudott, hogy helyet csináljon magának egy tiszta időmérős körre.

részletek

Leclerc dominálta az időmérőt Spában

A második szabadedzés óta a Ferrari monacóija minden felvonásban leggyorsabb volt a Belga Nagydíjon: nem sokon múlt, de a csapaté lett az első sor. Hamilton autója a Q1 alatt készült el, majdnem ütközött Bottasszal, forgalom is hátráltatta, de végül csak megszerezte a harmadik rajthelyet.

részletek

A Ferrarinak áll a zászló, Hamilton a falban

A Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén a vörösök kirobbanthatatlanok voltak az élről, Hamilton pedig csúnya bakit követett el, és a falban végezte. Verstappenben is ott van az erő.

részletek
Olvastad már?