DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Spa

Marko: Még három futamot kell nyernünk

Max Verstappen újabb győzelmével a Red Bull hatalmas lépést tett mindkét világbajnoki cím felé. A csapat tanácsadója szerint még legalább háromszor győzniük kell, hogy nyugodtabbak legyenek.

részletek

Horner nem számított Verstappen győzelmére

Még Christian Hornert is meglepte Max Verstappen spái hihetetlenül gyors felzárkózása. A csapatfőnök nem számított a győzelemre, de maximálisan elégedett az 1-2-es eredmény miatt.

részletek

Verstappen: Ehhez fogható hétvégét elképzelni sem tudtam

Szülőhazájában más ligában versenyzett Max Verstappen ezen a hétvégén. Megszerezte a maximális 26 pontot, ezzel 96 pontra növelte előnyét az egyéni bajnokságban Charles Leclerc-rel szemben.

részletek

Sainz: A Red Bull egy másik ligában volt

Hiába rajtolhatott a pole-pozícióból, végül a harmadik hellyel kellett beérnie Carlos Sainznak. A Ferrari pilótája úgy látja, nem volt valódi esélyük az osztrák istálló, és Max Verstappen ellen.

részletek

Verstappen leiskolázta a mezőnyt Spában

Már féltávnál kettős Red Bull-vezetést láthattunk a Belga Nagydíjon, Max Verstappennek még húsz körre sem volt szüksége, hogy máris az élre álljon a 14. helyről rajtolva. Perez a második, Sainz a harmadik.

részletek

Ez történt a Belga Nagydíjon

Hektikus rajtsorrenddel, húszból nyolc büntetett versenyzővel veszi kezdetét a 2022-es futam Spában. Szövegesen közvetítjük az események alakulását.

részletek

Russell szerint Verstappen simán nyerni fog

Az ifjú brit szerint a hideg időjárási körülmények jelentősen befolyásolták a Mercedes teljesítményét, valamint elárulta, szerinte a tempóból kiindulva Max Verstappen fogja nyerni a holnapi versenyt.

részletek

Horner: Verstappen kirobbanó formában van

A Red Bull csapatfőnökét lenyűgözte Max Verstappen eddigi teljesítménye a Belga Nagydíjon, szerinte a világbajnoki címvédő egész hétvégén nagyszerű formában vezet.

részletek

Hamilton újra csalódott, inkább a jövő évre koncentrál

Lewis Hamilton optimistán érkezett a nyári szünet utáni első versenyhétvégére, de újra csalódottan távozott a kvalifikációról. Bár nyert a rajtbüntetéseken, így is csupán a negyedik helyről rajtolhat.

részletek

Albon optimista volt, de meglepte a hatodik hely

Alex Albon három rajtpozíciót nyert Spában az irreálisan nagy számú rajtbüntetések miatt. A brit-thai versenyző vasárnap a hatodik rajthelyről indulhat a Williamsszel, így elégedetten zárta a napot.

részletek

Leclerc: Túl gyors a Red Bull

Negyedik helyen zárta a kvalifikációt Charles Leclerc, aki ugyancsak rajtbüntetéssel vág neki a versenynek vasárnap, ezért riválisával együtt a mezőny végéről indul.

részletek

Sainz: Nem túl biztató ez a lemaradás Maxhoz képest

Carlos Sainz annak ellenére rajtolhat vasárnap a pole-pozícióból, hogy csupán a második helyet szerezte meg a spái kvalifikáción. Max Verstappen rajtbüntetése kapóra jött neki, ám a spanyol még így sem elégedett.

részletek