Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

SF90

A Ferrari még számít futamgyőzelemre

Mattia Binotto csapatvezető az első félévhez hasonló "jó" teljesítményt vár a Ferraritól a szezon hátralévő részében, pedig nincs előttük több olyan pálya, mint Spa vagy Monza.

részletek

A Ferrarin kifogott a saját autója

Az olasz F1-es csapat év végéig szinte biztos, hogy nem tudja megoldani az SF90 legnagyobb gyengeségét. Mattia Binotto abban bízik, hogy javítani tudnak a helyzeten, majd jövőre orvosolják azt.

részletek

Binotto: Nem az én előléptetésem miatt vannak problémák az autóval

Mattia Binotto, a Ferrari újdonsült csapatfőnöke szerint a legkevésbé az a baj a csapatnál, illetve az autóval, hogy őt előléptették 2019-re, az időmérős és a futamokon tapasztalt műszaki hibákhoz szerinte ennek semmi köze.

részletek

Wolff: Spában és Monzában nehéz lesz legyőzni a Ferrarit

A Mercedes csapatfőnöke biztos abban, hogy a nyári szünet után következő két nagydíjon a pálya nagyon fekszik majd az olasz riválisnak és egészen más erőviszonyokkal találkozhatunk.

részletek

Ferrari: Kanada téves képet fest rólunk

Az olasz F1-es csapat szerint a Montrealban elért pole-pozíció és a futamgyőztes tempó hamis képet fest a teljesítményükről, az autó ugyanis még mindig a korábbi hibáival küzd.

részletek

Az F1-esről nevezték el a hibrid Ferrarit

SF90 Stradale Maranello legújabb hiperautójának neve. A modell az első hibrid, emellett 1000 lóerejével az eddigi legerősebb Ferrari.

részletek

A Ferrari már a 2020-as autón is dolgozik

Az olasz F1-es csapat kritikus hetek elé néz, ugyanis most kell lefektetnie az idei autón alapuló 2020-as konstrukció alapjait, és kínos lenne, ha tervezési hibát vinne magával a következő szezonra.

részletek

Vettel: Nem tudok megbízni az autóban

Amilyen jónak ígérkezett, legalább olyan nehezen indult 2019 a Ferrari és Vettel számára, aki el is ismerte, hogy nincs meg a kellő bizalma az autó iránt, de ezt minden pilóta érezte már szerinte.

részletek

A Ferrari elveszítette egyik erősségét?

Sebastian Vettel szerint a maranellóiak idei autója az egyik legnagyobb erősségéből, a végsebességéből veszített, ám azt ígéri, az Ausztráliában látott helyzet nem fog megismétlődni.

részletek

Vettel továbbra is bízik új Ferrarijában

A tesztelésen brillírozott, a nyitóhétvégén azonban csalódást okozott az SF90, a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörösöknél. Vettel szerint azonban biztosan visszavágnak.

részletek

Binotto Schumachert igazolná le

Abszolút elégedett jelenlegi pilótapárosával a Ferrari, a tesztelésen előjött technikai gondok viszont aggasztóak. A csapatfőnök nem is gondolkodna, ha lehetősége lenne leigazolni a fiatal Schumachert.

részletek

Így száguld a 2019-es Ferrari Monzában

Mármint természetesen egyelőre csak annak virtuális változatán: az Assetto Corsában elkészítették az SF90-es festését és pályára is vitték azt az olaszok hazai nagydíjának otthont adó helyszínen.

részletek