DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

RoadAmerica

Newgarden drámája után Palou nyert a Road Americán

Hiába vezetett sokáig Josef Newgarden, a legvégén egy technikai hiba vette el a győzelmét. A Team Penske idei első győzelmét arathatta volna, ám Palou örülhetett a végén.

részletek

Rosenqvist először nyert, Dixon tízen kívül

A Chip Ganassi pilótája az utolsó előtti körben nyomta le Patricio O’Wardot, így először győzött az IndyCarban, az eddig hibátlan csapattársa viszont ezúttal még a top 10-ből is kiszorult.

részletek

Dixon megállíthatatlan: Háromból három

A Road Americán – a szezon első dupla fordulóján – is nyerő formában volt az ötszörös IndyCar-bajnok: a kilencedik rajtkockából startolva szerezte meg az első futam győzelmét.

részletek

Megszorongatni sem tudta Rossit az IndyCar mezőnye

Alexander Rossi fogta magát, és már a rajtnál élre állt - innentől pedig legfeljebb a tankolásokkor és a lekörözésekkor látta őt a riválisok legnagyobb része. Rég nem látott egyoldalú győzelem született Road Americán.

részletek

IndyCar: A címvédő az első háromszoros győztes

Josef Newgarden uralkodott a Road Americán, de ingadozó eredményei miatt a bajnokságban továbbra is csak negyedik. Power futama hamar véget ért, valamint bemutatkozott egy korábbi F1-es tesztpilóta.

részletek

IndyCar: Dixon zseniális előzéssel nyert a Penskék előtt

Meglepő, de a pontversenyben vezető Ganassi-pilóta első győzelmét aratta a 2017-es IndyCar-szezonban - az új-zélandi remek versenyzéssel múlta felül a Penskéket, csapattársa viszont baleset áldozata lett a Road Americán.

részletek

IndyCar: Power behúzta idei második győzelmét

A 2014-es bajnok megállíthatatlan volt a Road Americán - a verseny végén hiába szorongatta őt Tony Kanaan a győzelemért, végül sikerült megőriznie a vezetést a leintésig.

részletek

IndyCar: Meglepetések, büntetések és önmagukon felülkerekedő versenyzők

Kilenc év után először lépett pályára az amerikai open-wheel szakág csúcskategóriája a Wisconsin állambeli Elkhart Lake-en fekvő, legendás roadon, ahol Will Power kezdheti élről a Kohler Grand Prix-t.

részletek

Ezek a pályák fogadhatják az IndyCart a jövőben

Az IndyCar három régi-új pályára is ellátogat majd a 2016-os szezonban, miközben három másik aszfaltcsík kikerült a naptárból - de két új helyszínen is azt tervezik, hogy hamarosan vendégül látják a szériát.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek

Komoly változások az IndyCar naptárában

Az IndyCar vezetése nemrég a népszerű Road America visszatérését jelentette be, de az év eddigi legjobb versenyének helyszíne, a fontanai Auto Club Speedway kikerült a 2016-os naptárból.

részletek

IndyCar: Visszatér a legendás pálya

Számos rajongó és versenyző fogadta kitörő örömmel a bejelentést, miszerint jövő június utolsó hétvégéjén az IndyCar ismét ellátogat a tengerentúl egyik emblematikus versenyhelyszínére.

részletek