Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Rins

Espargaro nyitotta az élen a dohai hétvégét

Az apriliás érte el a legjobb köridőt a második katari forduló első edzésén, megelőzve a suzukis Alex Rinst és a vb-éllovas Maverick Vinalest. Franco Morbidelli alatt kétszer is füstölt a Yamaha.

részletek

Utolsóként a címvédő Suzuki is leleplezte motorját

A katari teszt első igazi napjának délelőttjén mutatkozott be a tavalyi világbajnok alakulat: Joan Mir és Alex Rins versenygépének festése az előző évit idézi, kiegészülve egy új szponzorral.

részletek

Rins: Senki sem tudja, mi a helyzet Marquezzel

Többek között a karcsonttöréséből gyógyulgató nyolcszoros világbajnokról is beszélt a Suzuki spanyolja, akinek idén fő célja a vb-cím, ebben pedig saját címvédő csapattársára tekint fő ellenfélként.

részletek

Facebook-üzenet vezetett Brivio suzukis kinevezéséhez

A „kékektől” az Alpine F1-es projektje miatt távozó csapatmenedzser felidézte, hogyan is került a japán gyártóhoz, de arról is beszélt, miért választották anno Jorge Lorenzo helyett Joan Mirt.

részletek

Morbidelli a pole-ban, Mir csak a 12.

A Petronas SRT olasz versenyzője szerezte meg a rajtelsőséget a Valenciai Nagydíjon, megelőzve Jack Millert és Takaaki Nakagamit. A vb-éllovas suzukis csak a negyedik sorban – de fő üldözője is.

részletek

Morbidelli nagy előnnyel hangolt az időmérőre

A Petronas SRT olasz motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a harmadik valenciai edzésen, ahol a vb-éllovas Joan Mir a hajrában vívta ki az automatikus Q2-es szereplés jogát – ellentétben fő üldözőivel.

részletek

Mir nem aggódott a nyeretlenség miatt, Rins nem adja fel

Már délelőtt érezte a vb-éllovas suzukis, hogy ez lehet az a nap, amikor végre megszerzi első MotoGP-s győzelmét, miközben csapattársa a nagy hátránya ellenére sem mondott még le a címről.

részletek

Mir végre győzött, és a vb-cím kapujába ért

A Suzuki kettős sikerét hozta az Európai GP, amelyen a vb-éllovas révén meglett az idei kilencedik különböző győztes – aki ráadásul komoly előnybe került a csődöt mondó Yamahákkal szemben.

részletek

Espargaro pole-ba állította a KTM-et

A spanyol versenyző idei második rajtelsőségét szerezte a száradó valenciai pályán. Mellőle Alex Rins és Takaaki Nakagami indulhat, míg a fő vb-esélyesek közül az éllovas Joan Mir szerepelt a legjobban.

részletek

Rins: Nem kellemes helyzet ez a Suzuki számára

Mármint az, hogy ő és vb-éllovas csapattársa, Joan Mir egyaránt harcban vannak a címért több más kihívóval együtt. Mindeközben a Terueli GP győztese úgy érzi, dinamitot reggelizett vasárnap – így értékeltek a dobogósok.

részletek

Morbidelli nyert a Suzukik előtt, Honda-K.O.

A pole-ból induló Nakagami már a start utáni kanyarokban bukott, így a vezetést megöröklő petronasos győzött a Terueli GP-n Rins és a nagy felzárkózása után a vb-előnyét is növelő Mir előtt.

részletek

Rins: Ez nehezebb volt, mint a Marquez elleni győzelmem

Harmadik MotoGP-s sikerét könyvelhette el a suzukis, most azonban az élen haladva kellett őriznie az előnyét. Mindeközben hondás druszája is többre értékeli mostani dobogóját, mint a Le Mans-it.

részletek