DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Rekord

Öt F1-es rekord, amit a Red Bull megdöntött 2023-ban

A Mercedes és a McLaren legendás F1-es szezonjaira tett rá egy lapáttal idén a Red Bull: öt csúcs, amit magához ragadott 2023-ban Milton Keynes.

részletek

Csak a Wikipédiára? Verstappent érdekelte az 1000 kör

A legjobb stratégiát is feláldozta Max Verstappen az F1-es szezonzárón annak érdekében, hogy elérje az élen töltött 1000 versenykört egy idényen belül.

részletek

16 F1-es rekordot döntött meg idén Verstappen

Volt, amiben a saját csúcsát adta át a múltnak az immár háromszoros F1-es világbajnok, de rengeteg helyen írta át a sportág történetét 2023-ban.

részletek

26 éves Max Verstappen: hol tart most az F1-es karrierjében?

Születésnapját ünnepli az F1 jelenlegi legjobbja, aki töretlenül halad a sportág történetének legnagyobbjai felé. De hol is tart most, 26 évesen?

részletek

Retro – Ami még Schumachernek sem sikerült

Ma már csak vicces emlék, a Ferrari akkori helyzetében azonban az eredmény egy újabb szükségtelen manipulálásának tűnt a 2002-es USA Nagydíj befutója, amelyen Michael Schumacher végül odaajándékozta a győzelmet Rubens Barrichellónak, és amelyről sosem fog kiderülni, hogy az F1 legszorosabb befutóját produkálta-e.

részletek

Ocon saját kellemetlen rekordját döntötte meg

Azt hitte, hogy mindent szabályosan csinál, végül mégis F1-történeti mennyiségű büntetést gyűjtött be Esteban Ocon, akinek saját rekordját sikerült felülmúlnia Ausztriában.

részletek

Cselőtei Patrik tizenöt évesen minden idők legfiatalabb bajnoka

A Cselőtei Speedzone Drift Team évek óta azon munkálkodik, hogy a hazánkban méltatlanul kevés figyelmet kapó drift szakág eseményei minél több emberhez eljussanak. Most talán minden eddiginél közelebb állnak ehhez, hiszen Cselőtei Patrik sporttörténelmet írva, mindössze tizenöt évesen megnyerte az Országos Drift Bajnokság Pro kategóriáját. Ráadásul a Formula.hu TOP 50 Magyar Autóversenyző 2022-es közönségszavazásán a TOP10-ben végzett.

részletek

Alonso: Meglesz a 400 F1-es nagydíjam és most is élvezem

Fernando Alonso Szingapúrban máris előlép csúcstartóvá, ami az F1-es rajtjai számát illeti, de nem szeretné ennyivel beérni, az egyértelmű cél a 400, amire az Astonnál meg is lesz az esélye.

részletek

Rekordokat dönt az F1 nézettsége

A közösségi médiában tarolt 2021-ben az F1, de a televíziós közvetítések is sokat hoztak a konyhára - a fő piac Kína, de Hollandia is berobbant, a sprintek pedig emelték a nézőszámot.

részletek

Massa: Szeretném, ha Schumacher maradna a legjobb

Felipe Massa nem Lewis Hamiltonnak szurkol a világbajnoki harcban, leginkább azért, mert szeretné, ha Michael Schumacher lenne továbbra is a rekorder a bajnoki címek tekintetében.

részletek

A fele mezőny már nyert: Futamgyőztesek rangsora

234 győzelmet szerzett összesen az F1-es rajtrács tíz tagja: lehengerlő fölény, hogy ezek több mint 40 %-át Lewis Hamilton gyűjtötte. Max Verstappennek meg kell még dolgoznia azért, hogy beérje az előtte álló világbajnokokat.

részletek

Wolff: Ki gondolt volna 92 győzelemre?

Csak szuperlatívuszokban tudott beszélni vasárnap rekordot döntő pilótájáról a Mercedes F1-es csapatfőnöke, aki viccesen azt is megjegyezte: a gatyájuk is rámehet a brit új szerződésére…

részletek