Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

RalikrosszVB

Friss házasként versenyez Kanadában Szabó Krisztián

Napokkal esküvőjét követően átrepülte az Atlanti-óceánt a ralikrossz-világbajnokság magyar indulója, az újdonsült férj: a szezon hetedik versenyének helyszíne a Trois-Rivières-i városi pálya lesz.

részletek

WRX: Az év legnagyobb hétvégéje jön

Az ikonikus Höljes, egy igazi ralikrosszpálya a világbajnokság következő állomása. Szabó Krisz az év legnépesebb mezőnyében újra döntős helyezésre pályázik, és bízik benne, hogy a „Mágikus Hétvége” ismét emlékezetes lesz svéd csapata, az EKS számára. A WRX állandó pilótája az Audi Magyarország személyében egy fontos új partnerre is szert tett a verseny előtt.

részletek

Ellenfelére dühös Szabó Krisztián

Összességében erősebben sikerült a barcelonai versenyhétvége, mint a szezonnyitó Abu Dhabiban, még ha a végső nyolcadik helyezés nem is ezt tükrözi. A ralikrossz-vb résztvevője, Szabó Krisztián dühös ellenfele agresszív megmozdulása miatt.

részletek

Szabó Krisztián a top 5-ben zárta az első napot

Csoportja megnyerésével kis győzelmet szerzett Barcelonában a ralikrossz-világbajnokság állandó magyar résztvevője. Az EKS versenyzője elégedetten értékelte az első napot: foghatónak érzi az előtte állókat.

részletek

Szabó Krisz dobogóra állna Barcelonábaan

Negyedik helyezést szerzett élete első ralikrossz-világbajnoki versenyén Mattias Ekström csapatának pilótája: a hétvégén már felkészültebben, egy ismerős pályán folytatja, ahol legalább egy pozíciót javítana a végeredményen.

részletek

Megjött a ralikrossz-vb nevezési listája Szabó Krisztiánnal

Hosszú bizonytalanság után végre ismert a WRX 2019-es szezonjának 16 résztvevője: bár a világsztárok távoztak, a magyar Európa-bajnoknak nem lesznek könnyű ellenfelei idén.

részletek

Nincs a világon izgalmasabb autóverseny a ralikrossznál!

A ralikrossz sajnos az autósport világának egy kis, eldugott szeglete. Pedig amit Lettországban, a világbajnokság rigai fordulóján láthattam, az alapján talán a totális őrület a legjobb szó a versenyekre. Örökre beleszerettem a ralikrosszba.

részletek

Rali-Eb és ralikrossz-vb érkezhet Magyarországra

Nyíregyháza válhat a magyar autósportélet új központjává: állami támogatással itt rendeznék az ERC szezonzáróját a következő öt évben, továbbá egy új komplexum is épül.

részletek

Újra magyar Európa-bajnok a ralikrosszban

Ismételt Szabó Krisztián: akárcsak egy éve, Németországban a szezonzárón ismét megnyerte az Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriáját. A világbajnokságon csaknem fél év után Ekström újra győzött.

részletek

Csucsu a világbajnok cipőjében

Kanadában rendezték a ralikrossz világbajnokság aktuális futamát. Lukács „Csucsu” Kornél számára a hosszú repülőút azt hozta, ami a gyakori utazókkal előbb-utóbb megtörténik: elkeveredett a tűzálló versenyruházatát és sisakját is tartalmazó csomagja.

részletek

Harcias hétvégéje volt Csucsunak

Harcias hétvégén van túl a GG RX Team Hungary versenyzője, Csucsu (Lukács Kornél) a Rallycross világbajnokság hockenheim-i futamán.

részletek

Csucsu: Továbbra is hihetetlen, kikkel versenyzem

Maximálisan elégedett első ralikrossz-világbajnoki versenyhétvégéjével a mezőny egyetlen magyar tagja, Lukács Kornél. A Kiával pontot szerző pilóta megilletődött, hogy Solberg mellett osztogathatott aláírásokat.

részletek
Olvastad már?