Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

RaliVB

WRC: Rovanpera-Breen csata Észtországban

A helyi hőstől már az első napon elbúcsúzhattunk az Észt Ralin és nagyon úgy tűnik, hogy új győztes avat a rali-vb: Kalle Rovanpera és Craig Breen is pályafutása első sikeréért küzd.

részletek

Teljesen új helyszínen indul újra a WRC-szezon

Észtország bekerült az idei versenynaptárba és rögtön meg is rendezheti a szezont újraindító futamot szeptemberben - alakul a naptár, nyolc futam már biztos, de még továbbiak sincsenek kizárva.

részletek

Feléledtek Ogier vb-reményei

Azzal, hogy Sebastien Ogier a Török Rali zárónapján jó fél percre tudta hizlalni előnyét, és nyert, a vb-éllovas Ott Tanak pedig kiesett, kevesebb mint felére csökkent a francia hátránya a tabellán.

részletek

Japán vegyipari óriást szerzett meg támogatónak a rali-vb

Évekig volt egyfajt nihil a rali-világbajnokságban, viszont a WRC úgy néz ki, szép lassan ismét erőre kap. A bajnokság szép kis támogatói névsort tudhat magáénak, ehhez csatlakozik az Asahi Kasei nevű japán vegyipari cég.

részletek

A Red Bull teljesen átalakítja a WRC közvetítését

Az energiaital-gyártó teljesen új felfogásban vesz részt a WRC-futamok közvetítéseiben: a januári Monte Carlo-ralitól kezdve ingyenesen tárja a rajongók elé a szezon minden eseményét.

részletek

A Volkswagen év végén otthagyja a WRC-t

A német márka négy egyéni és csapat-világbajnoki cím után, keddi igazgatótanács-ülésén döntött úgy, hogy év végén beszünteti WRC-programját, mellyel négy gyártó marad a sorozatban.

részletek

A Volkswagen kiszállhat a WRC-ből

A német márka jött, látott és győzött, hiszen bemutatkozása után zsinórban négy győzelmet szerzett a WRC-ben. Könnyen lehet azonban, hogy hamarosan véget ér a népautós kaland.

részletek

Újítások jöhetnek a WRC-közvetítésekben

Jelentősen kibővülhetnek a rali-világbajnokság közvetítései 2017-ben - élő adások, háttérelemzések, plusz információk jöhetnek akár már a következő szezonban.

részletek

Ismét magyar résztvevők a rali világbajnokságon

Turán Frigyes és Zsiros Gábor a legendás Német Ralin folytatja a világbajnoki szezont augusztus 18-21. között a Ford Fiestával. A népes mezőnynek 4 nap alatt 18 szakaszt és majdnem 307 versenykilométert kell teljesítenie a szőlőtőkékkel tűzdelt pályákon.

részletek

Paddon meghódította a pampákat és a WRC-t

Új győztest avatott a rali világbajnokság, Hayden Paddon élete első futamgyőzelmét szerezte a Hyundai i20 WRC-vel.

részletek

Latvala repült az élre a finn ugratókon

A Finn Rali pénteki napján közel 160 kilométer, kilenc gyorsasági szakasz, több száz ugrató és tiltáson való száguldás várt a rali-világbajnokság mezőnyére. Egy repülő finn az élen, míg többen már elszálltak!

részletek

Hirvonen F1-es autót tesztelt

A rali világbajnokságról visszavonult Mikko Hirvonen az elmúlt hétvégi terepralis debütálása után tovább habzsolja az élvezeteket, és egy újabb technikai sportágba kóstolt bele.

részletek
Olvastad már?