Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Rádió

Raikkönen kioktatja a csapatát: „Hol vannak a paplanok?”

Az Olasz Nagydíj piros zászlóval való megszakításakor Kimi Raikkönen hamar észlelte, hogy kivételesen erős pozícióba került az újraindításra, ezért semmit nem bízott a véletlenre: ő magyarázta csapatának, hogy mit kell csinálni.

részletek

Godox X2-T - a megújult rádiós vakuvezérlő

A Godox választékában sokáig az X1-T vakuvezérlő volt az egyetlen lehetőség, majd egy sokkal stílusosabb verzió, az XPro is kijött, ami után a többség már csak utóbbit választotta. Azonban megérkezett az X2-T, ami egy teljesen újraszabott verzió. Mivel az XProhoz képest is van extra funkció ebben az esetben, így már nem olyan könnyű a választás.

részletek

Button kínos helyzetbe került, mikor Hamiltonról kérdezték

Jenson Button egy rádióinterjú alatt került kellemetlen helyzetbe, mikor Lewis Hamiltonnal való kapcsolatáról kérdezték. A világbajnok nem akart válaszolni, a műsorvezető pedig humoránál volt.

részletek

Vettel tényleg visszahozná a V12-eseket

Nem csak egy elkeseredett panasz volt a német részéről az Orosz Nagydíjon elhangzott rádiózás, a Ferrari pilótája tényleg nem kedveli a hibrid erőforrásokat. De szerinte a nézők sem.

részletek

Hamilton fel akarta adni a versenyt

A Német Nagydíjat sokáig vezető Lewis Hamilton egyáltalán nem kérte, hogy esőgumit kapjon a kerékcseréjénél, a hajrában pedig, második kicsúszása után ki akart állni, de csapata nem engedte.

részletek

Hamilton csapatát hibáztatja a feltartásért

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje sem múlik el büntetési mizéria nélkül. Az egyik érintett Lewis Hamilton, akit nem tájékoztatott csapata arról, hogy Kimi Raikkönen mögötte érkezik. Döntés később várható.

részletek

Palmer visszatér a Formula-1-be

Jolyon Palmer a tavalyi év hajrájában ugyan elvesztette ülését a Renault-nál, de a sikertelen brit máris visszatér a Formula-1-be. A pályán ugyan nem találkozhatunk vele, a pályán kívül azonban igen.

részletek

Düh és meghatódottság - Így szólt a rádió Brazíliában

Egymással ütköző pilóták értetlenkedése, panaszkodás, valamint az év legmeghatóbb üzenete - volt dolga a rádiózásokra figyelő szerkesztőnek az F1-es Brazil Nagydíjon.

részletek

Raikkönen káromkodott, Grosjeant elhallgattatta csapata a rádióban

Talán a körítés miatt, de pilóták a megszokottnál is felspannoltabb állapotban voltak az austini F1-es hétvégén, mely a csapatrádióban elhangzottakon is remekül érződött.

részletek

Grosjeant „elkussoltatta” saját csapata

Romain Grosjean kellemetlen jelenet részese volt az USA Nagydíjának záró szakaszában, súlyos gumiproblémáiról panaszkodott ugyanis, ám saját csapata csak annyit reagált, hogy fogja be a száját.

részletek

„Megtámadhatom, srácok?” „NEM!” - Így szólt a rádió Suzukában

Az átlagostól eltérő összeállítás került fel az F1 hivatalos YouTube-csatornájára, hiszen nincsen dühös Kimi Raikkönen, szarkasztikus Fernando Alonso, és gyors kiesése miatt kék zászlókat követelő Sebastian Vettel sem.

részletek

Alonso Showder Klub

Fernando Alonso rendszeresen mosolyt csal az arcunkra különleges csapatrádiós üzeneteivel és reakcióival. Ezek egy része inkább autója gyengeségével függ össze, de szerencsére voltak kivételek is.

részletek
Olvastad már?