DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Priestley

„Raikkönen rengeteg világbajnoki címet nyerhetett volna”

Sokak kedvence lett egyéni stílusa miatt a finn Jégember, de a bajnoki elsőséget, kiemelkedő képességei ellenére csak egyszer nyerte el. Pedig ha máshogy áll hozzá, sokkal több is lehetett volna.

részletek

„A Ferrarinál rettegnek a következményektől”

Marc Priestley, a McLaren korábbi szerelője szerint a Ferrari rossz stratégiai húzásai részben annak köszönhetők, hogy a csapattagok félnek döntéseket hozni a lehetséges negatív következmények miatt.

részletek

„Alonso pénzzel próbálta Hamilton ellen fordítani a McLarent”

A McLaren Formula-1-es csapatának egykori szerelője, Marc Priestley elmesélt egy 2007-es történetet, mely szerint Alonso pénzzel akarta megvenni a dolgozók szimpátiáját Lewis Hamiltonnal szemben.

részletek

„Hamilton akarja a nyolcadik vb-címet”

Egy korábbi McLaren-mérnök szerint Lewis Hamilton igenis meg akarja nyerni a nyolcadik F1-es címét, nem igaz, hogy nem érdeklik a rekordok - ott vannak a fejében...

részletek

A Ferrarié lehet az egyetlen legális motor

A McLaren egyik korábbi mérnöke szerint a jövőben pont az a Ferrari segítheti az FIA munkáját a motorok legalitásának ellenőrzésében, akikkel „valamiért” lepaktált a Nemzetközi Automobil Szövetség.

részletek

Vandoorne: A McLaren megrágott, majd kiköpött

A belga versenyzőnek nincs semmi problémája a Formula-1-gyel, ő úgy érzi, inkább a McLaren törte ketté a karrierjét, hiszen Alonso mellett kizárólag másodhegedűsként gondoltak rá.

részletek

„A legtöbben azt sem tudtuk, ki az a Lewis Hamilton”

Marc Priestley, a McLaren egykori szerelője az Autosport szaklapnak mesélt arról, Lewis Hamilton érkezését sokan kételkedve fogadták Wokingban 2007-ben. A brit viszont tehetségével hamar meggyőzte az egész csapatot.

részletek

Hamilton érkezése sokkolta a McLarent

Lewis Hamilton szinte berobbant a Formula-1 világába 2007-ben a McLarennel. Kevésbé ismert azonban, hogy a csapaton belül az ifjú brit érkezése sokkolóan hatott és teljesen váratlan volt.

részletek

Ecclestone már tényként beszél Alonso maradásáról

A McLaren Renault-val való szerződése mellett a nemzetközi sajtó azt is eldöntöttként kezeli, hogy Fernando Alonso marad a csapatnál. Sokan azonban már most kételkednek abban, megéri-e a francia erőforrásra váltani.

részletek

„Fociban három meccses eltiltást ért volna”

Más sportokkal hasonlították össze az F1 legutóbbi botrányát: a rögbiben például sokkal több tiszteletet mutatnak a játékvezető irányában, vélekednek a szakértők. Példát kellene mutatni.

részletek