DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Prema

Nem izgul az F1-ben 18 évesen bemutatkozó Bearman

Először ülhet Formula-1-es autóba szabadedzésen a Ferrari akadémistája, Oliver Bearman. A 18 éves pilóta a Haas színeiben gurul pályára a Mexikóvárosi Nagydíj első pénteki gyakorlásán.

részletek

Formula-2: Őrült esős csata, Prema-diadal

Az esős körülmények elképesztő csatákat eredményeztek a Formula-2 silverstone-i sprintfutamán, melynek végén a bajnoki éllovas Frederik Vesti győzedelmeskedett.

részletek

Többet vár magától a Ferrari F2-es tehetsége

Nagyszerű felzárkózást produkált a Ferrari 18 éves akadémistája, Oliver Bearman, aki elégedetten értékelt az F2 főfutama után, az egykörös tempóján azonban még javítani akar.

részletek

Formula-3: Prema-duplázás a hétvégén

Négy pilóta küzdött az utolsó körben a győzelemért, végül újabb Prema-diadal lett belőle – Zak O’Sullivan nyerte az F3-asok főfutamát.

részletek

Őrült végjáték után észt győzelem az F3-ban

Esős futamot és drámai utolsó köröket hozott a Formula-3 sprintfutama Spielbergben, amelynek végén Paul Aron örülhetett a Premában.

részletek

Formula-2: Sima Bearman-győzelem a főfutamon

Oliver Bearman magabiztos győzelmet aratott az F2-esek főfutamán Barcelonában, Victor Martins pedig az alternatív stratégiának köszönhetően a hetedik helyről indulva állhatott fel a dobogóra.

részletek

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Kimaxolta az F2-es hétvégét a 17 éves pilóta

A főfutamról is győzelemmel távozott a Ferrari-akadémista Oliver Bearman, aki így a mezőny legfiatalabbjaként mindent megnyert a bakui hétvégén, amit meg lehetett.

részletek

Formula-2: Hihetetlen dráma a futam végén, 11-en fejezték be a sprintet

Filmbe illő jelenettel zárult az F2-esek sprintfutama: az utolsó körben az élről esett ki az első két pilóta, a végén pedig 17 éves futamgyőztest avattak a bakui utcák.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

Rekordszámú résztvevő a WEC-ben 2022-ben

A Hosszútávú Világbajnokság nevezési listáján 39 autó található, amely a tíz éve létrejött bajnokság történetében csúcs. A mezőnybe érkezik a Peugeot, a Penske és a Prema, valamint Kubica, Nasr és Gutierrez.

részletek

Svarcman: Ez az utolsó évem az F2-ben

Robert Svarcman, a 2019-es FIA Formula-3 bajnoka megerősítette, hogy jövőre nem tér vissza az F2-be, ugyanakkor F1-es ambícióit nem adja fel. Az orosz két év után hagyja el a kategóriát.

részletek