Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Pilótakeringő

Még Vandoorne is kiköthet a Saubernél

Erősen az olaszoktól függ, ki lesz Raikkönen csapattársa az Alfa Romeo Saubernél 2019-ben – értesült az Autosport. A híroldal szerint ha nem Giovinazzi, akkor Vandoorne szorítja ki Ericssont.

részletek

Pilótakeringő 2019: Kilenc hely még kiadó

A keddi Ferrari-bejelentéssel újabb két építőelem került a helyére a jövő évi szezon versenyzői felállását illetően, de az ülések közel fele még mindig kiadó. Vegyük át, hogyan is áll jelenleg a helyezkedés.

részletek

Berger: Szégyenletes lesz, ha Ocon ülés nélkül marad

2018 őrült pilótakeringőjének legnagyobb vesztese könnyen lehet, hogy a Force Indiánál a körülményekhez képest zseniális eredményeket hozó Esteban Ocon lesz. A DTM-főnök Gerhard Berger reméli, a francia talál magának helyet.

részletek

Hiába vártuk, elmaradhat a monzai pilótakeringő

Úgy tűnik, legalább még egy futamot várnunk kell arra, hogy beinduljon az F1 nagyszabású szezonközi átigazolási hulláma, miután a folyamat két kulcsszereplője is jelezte, eddigi csapatával készül az Olasz Nagydíjra.

részletek

Ki kapja a még szabad F1-es üléseket?

Öt helyet nem töltöttek még be a 2017-es rajtrácson, és bár három csapat aligha okoz meglepetést, a Manor két ülésének esélyeseit érdemes alaposabban áttekinteni.

részletek

SZAVAZZ! Ki lesz Nico Rosberg utódja?

Amikor már azt hittük, hogy csak a mezőny végén vannak szabad helyek, robbant a bomba: Nico Rosberg visszavonulása az egyik legértékesebb ülést üresítette meg – de kik lehetnek a jelöltek?

részletek

Már csak három ülés szabad – sok jelölttel!

Nem egész három hete még nyolc szabad ülés volt az F1-ben, ez a szám mostanra háromra csökkent, de a jelentkezők száma nem lett sokkal kevesebb. Nézzük, hogy áll a 2017-es rajtrács.

részletek

HIVATALOS: Teljes a Force India felállása is!

Ahogy azt Hülkenberg távozásának bejelentése óta sejteni lehetett, a Force India csapata egy Mercedes-juniort ültet jövőre Sergio Perez mellé - s mostanra az is kiderült, hogy ki lesz az!

részletek

Dőlnek a dominók, alig van már nyitott kérdés

Hivatalosan még mindig hét ülés sorsa kérdéses a jövő évi rajtrácson, valójában viszont már csak egy olyan van, amellyel kapcsolatban a sötétben tapogatózunk - nézzük át, hogy áll a 2017-es mezőny!

részletek

Az ülések harmada felett kérdőjel lebeg

A héten két újabb versenyzőt bejelentettek, de nyolc ülés sorsa még most is kérdéses - köztük a legértékesebb alighanem a Renault és a Force India szabadon álló helye, de a Haas is nagy kérdés...

részletek

Tíz ülésre legalább tizenöt jelentkező van

Mindjárt itt a november, és még mindig tíz ülés sorsa bizonytalan a jövő évi rajtrácson: négy csapatnál még mindkét hely kérdéses, s emellett Perez és Hülkenberg csapattársát is keresik még.

részletek

Beindult a tánc, de az ülések fele még szabad!

Nico Hülkenberg átigazolásának bejelentése felpörgetheti a pilótapiacot: az egyik kérdőjel helyére egy másik került, megpróbáljuk kissé kitisztítani a képet. A 22-ből csak 11 ülés sorsa dőlt el.

részletek
Olvastad már?