DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Podcast

Podcast – Pilótapiac: Őrült hónapok jönnek

Csak öt versenyzőnek van szerződése a 2025-ös F1-es szezonra, hatalmas kavarodás várható tehát a pilótapiacon: bemutatjuk a lehetséges forgatókönyveket, s megpróbáljuk kibogozni a szálakat.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sainz a Sauberhez igazol és Hülkenberg csapattársa lesz? Leclerc francia csapattársat kap? Alexander Albont visszaviszi a Red Bull? Az Alpine mindkét pilótáját elveszíti? Véget ér Lance Stroll F1-es karrierje? 18 éves szupertehetség ül a Williamsbe?

A fentiekben néhány, egyáltalán nem elképzelhetetlen pilótapiaci manővert soroltunk fel, melyek mindegyikéről szó esik a Formula Podcast idei negyedik adásában, ahol a tíz F1-es csapat lehetséges 2025-ös – és adott esetben későbbi – pilótafelállásáról beszélgettünk.

 

 

Formula Podcast_S05E04_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: