Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

Pilótapiac

Toto Wolffot ekézte Helmut Marko

A Red Bull tanácsadója szórakoztatónak találta a Mercedes csapatfőnökének azon kijelentését, miszerint a címvédő istálló a saját versenyzőit tartja szem előtt, ha igazolásokról van szó.

részletek

A Mercedes elgondolkodik Vettel leigazolásán

Sebastian Vettel távozására a pilótáihoz hű Mercedes is felkapta a fejét. Toto Wolff reagált a hónap F1-es hírére, ami egy csapásra felzavarhatja a pilótapiac állóvizét.

részletek

Horner: Velünk Ricciardo most az élen lenne

A Red Bull csapatfőnöke sokáig nem értette Daniel Ricciardo 2018-as átigazolását a Renault-hoz. Mai napig sajnálja, hogy ezzel felbomlott a csapaton belül kialakult összhang.

részletek

Így néz ki a 2021-es mezőny jelenleg

Verstappen keddi bejelentésével az F1-es pilótapiac egyik fontos szereplője talált helyet 2021-re, így a vártnál többen rendelkeznek szerződéssel a vízválasztónak hósolt szezonra. Nézzük, kik ezek.

részletek

A Haas kivár, nem hosszabbít pilótáival

Egyelőre a pilótapiac mozgását figyeli a Haas F1-es csapata, amely a vezető szerint még úgy is kapós lesz a versenyzők között, hogy az idei évük meglehetősen küzdelmes.

részletek

Mihez kezd Bottasszal és Oconnal a Mercedes?

Augusztusban várható döntés azzal kapcsolatban, hogy Valtteri Bottas marad-e Lewis Hamilton csapattársa a Mercedesnél – jelentette ki a Német Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján a bajnokcsapat vezére, Toto Wolff, aki beszélt arról is, hogy reményei szerint 2020-ban a csillagos alakulat által patronált Esteban Ocon is visszatérhet az F1 versenyzői mezőnyébe.

részletek

Ricciardo sokat tanult a pilótapiaci játszmákból

Újdonságként és részben izgalmas tapasztalatként élte meg a szezon során a csapatokkal zajló tárgyalásokat, de a Renault-hoz igazoló ausztrál F1-es szerint legközelebb már felkészültebb lesz.

részletek

Türelmes csapata mentette meg Grosjeant

Pár futammal ezelőtt még inogott a helyzete, mostanra viszont jövő évi szerződéssel rendelkezik az F1-es Romain Grosjean. A Haas pilótája hálás a csapatának, amiért kivárták, hogy összeszedje magát.

részletek

Ocon magassága miatt csúszhat az évközi pilótakeringő?

Noha a régi-új Force Indiánál zajló események után arra lehetne számítani, hogy már a jövő hétvégén esedékes Olasz Nagydíj előtt beindul a nagyszabású pilótamozgás az F1-ben, a dolgok jelenlegi állása szerint egy nem várt porszem kerül a gépezetbe, amely miatt csúszhat a jövés-menés kezdete. Az ügy főszereplője Esteban Ocon, akinek biztosan távoznia kell az immáron Racing Point Force India név alatt futó együttestől.

részletek

Oconra csőstül jön a baj

Nem elég, hogy nincs jövő évi szerződése, Ricciardo elhappolta előle a Renault egyik ülését, ráadásul még jelenlegi csapata is pácban van. Esteban Oconnak voltak már könnyebb pillanatai is az F1-ben.

részletek

Ocon: Idő kérdése, és megyek a Mercedeshez

Még 2019-re sincs csapata Esteban Oconnak, de a Mercedes protezsáltja már a címvédő csapat egyik üléséről ábrándozik. Szerinte Toto Wolffék elegyengetik előtte az akadályokat, ahogy eddig is tették.

részletek

Sikeres a Haas, kopogtatnak is az ajtaján

Idei eredményeinek köszönhetően az amerikai F1-es istálló több szerződéssel nem rendelkező pilóta számára is vonzó alternatívává vált, derült ki a csapatfőnök legutóbbi nyilatkozatából.

részletek
Olvastad már?