DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap
Podcast

Podcast: Hogy állnak és hova tartanak az F1-es pilóták?

Túl vagyunk a 2024-es F1-es idény első harmadán, a Formula Podcast pedig folytatja a hagyományt: értékelünk, ráadásul pilótapiaci pletykákról is beszélgetünk!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Max Verstappen helye megkérdőjelezhetetlen a műsor tabellájának élén, de akadnak azért bőven, akik kiemelkedőt nyújtottak az évad kezdete óta. Kik ők és miért számít remeknek a teljesítményük? Kik muzsikálnak a vártnál gyengébben és miért? Hogyan áll a Formula Podcast ranglistája más, külföldi sajtóorgánumok hasonló ranglistájához képest? Válaszok a műsorban!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

441334716_1593380771204739_8005707053951469576_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: