Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

Petrov

Button: Ez egy más világ, de boldog vagyok

A Formula-1 korábbi brit világbajnoka pályafutása első 24 órás Le Mans-i megmérettetésére készül, és az első teszt eredményét kielégítőnek tartja.

részletek

Mire mentek az oroszok a Formula-1-ben?

Komoly valószínűséggel Szergej Szirotkint választja a Williams Lance Stroll mellé az idei évre, ezzel ő lehetne hazája harmadik F1-es pilótája. De hogyan alakult eddig az oroszok sorsa a Formula-1-ben?

részletek

Nem minden orosz pilóta balhés

Mostanában az orosz versenyzőkről mindenkinek Danyiil Kvjat utóbbi évekbeli torpedózásai jutnak eszébe, pedig a most 33 éves Vitalij Petrov sokkal nyugodtabb versenyző volt. Mi volt Petrov 5 legemlékezetesebb pillanata?

részletek

Kvjat figyelmeztetést kapott honfitársától

Bár a Toro Rosso F1-es pilótája számára szerződéshosszabbítást helyezett kilátásba csapata, a sportág történetének első orosz versenyzője figyelmeztette őt, hogy nem ülhet a babérjain.

részletek

„Verstappen olyan, mint Schumacher volt”

Michael Schumacher bravúrosan alkalmazkodott az F1-hez legelső versenyén 25 éve: az akkor vele dolgozó mérnököt rá emlékezteti Max Verstappen magabiztossága.

részletek

Új F1-es csapat a láthatáron?

A Le Mans-i prototípust építő és F4-es bajnokságot futtató orosz milliárdos megerősítette: rövidesen újabb orosz istálló érkezhet meg a királykategóriába. Petrov, Szirotkin és Aljosin is a támogatottjuk.

részletek

Vigyázz F1 – Jönnek az oroszok!

Érdekes nyilatkozatot ejtett meg az első orosz F1-es pilóta, Vitalij Petrov: az idén a WEC-ben szereplő Vyborgi Rakéta elmondása szerint csapata, az SMP Racing hamarosan a Formula-1-et is célba veheti.

részletek

Petrov WEC-csapatánál az F1 is szóba került

Vitalij Petrov az idei szezont az SMP Racingnél fogja tölteni a Hosszútávú-világbajnokságon, de az is lehet, hogy az orosz gárda az F1-et is célba veszi a közeljövőben.

részletek

A Renault bajnoki címért harcolhat 2017-ben?

Noha a vezetőség három szezonban szabta meg a "várakozási időt", a gárda volt orosz pilótája úgy gondolja, a francia F1-es istálló már jövőre harcba szállhat a világbajnokságért.

részletek

Hivatalos: Petrov a WEC-ben folytatja

A Formula-1-es pályafutása során egyetlen dobogós helyezést szerző orosz pilóta aláírt az SMP Racinghez, így 2016-ban a hosszútávú-világbajnokság LMP2-es kategóriájában láthatjuk őt indulni.

részletek

Retro - Szokatlan roncsderbi Suzukában

A törött autók nem nyújtanak szokatlan látványt Suzukában, de a 2010-es Japán Nagydíj során tuti volt valami a levegőben - Sebastian Vettelt és Kamui Kobayashit ez azonban nem nagyon érdekelte.

részletek

F1-Archív: A Forma-1 lebeg Kubica szeme előtt

Szomorú Irvine, Jordant tesztelő Scheider, Schumacher a pole-ban, bírák előtt a BAR-Honda, Lauda Hamiltont tippeli világbajnoknak - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei május 3-án.

részletek
Olvastad már?