Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

O'Ward

Akár szerződést is bonthat a McLaren Ricciardóval?

A néhány nappal korábbi kritikája után most már azt is elismerte Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója, hogy lehetőségük van erre – igaz, a céljuk nem ez, hanem hogy feljavuljon az ausztrál.

részletek

Herta őrült esős-száraz futamot nyert Indianapolisban

Folyamatosan változó körülmények, hibázó bajnoki esélyesek és éllovasok: az év legkaotikusabb versenyét rendezték szombaton az IndyCarban. Herta mellett Pagenaud és Power a dobogón.

részletek

Idei első győzelmét szerezte meg a McLaren

Pato O’Ward külső íves előzéssel koronázta meg az eseménydús alabamai futamot, letaszítva a vezető helyről a futam zömét vezető pole-pozíciós Rinus VeeKay-t. 2022-ben először nem a Penske végzett az első helyen.

részletek

„A Red Bull tönkretett pár versenyzőt”

Markáns véleményt fogalmazott meg az energiaitalosok utánpótlás programjával kapcsolatban a McLaren vezérigazgatója. Zak Brown szerint a Red Bullnál néhány pilótával elég rosszul bántak.

részletek

„Nevetségesek az F1-es szuperlicenszszabályok”

A McLarent tesztelő Patricio O’Ward nem érti, hogyan nem lehet elegendő licenszpontja, miután harmadik és negyedik helyet szerzett az IndyCarban. Továbbra is álma a Formula-1.

részletek

A McLaren tehetsége nem mondott le az álmáról

Továbbra sem változott a célja az IndyCarban szereplő fiatal pilótának. Pato O’Ward szeretne a Formula-1-be kerülni, ám úgy gondolja, maximum két éve van ezt elérni.

részletek

„Életem élménye” – ki sem akartak szállni a tesztújoncok

Először vezetett F1-es autót Liam Lawson (AlphaTauri), Logan Sargeant (Williams) és Patrizio O’Ward (McLaren) az Abu Dhabi teszten. Az edzés után mindhárman leesett állukat keresték.

részletek

Bottas és Zhou már az Alfában – elindult a teszt

Alig másfél nappal a szezonzáró után újra pályán az F1-es mezőny Abu Dhabiban: Valtteri Bottas már be is ülhetett az Alfa Romeóba, miközben több fiatal is először kapott lehetőséget.

részletek

„Hazudik, akinek nem az F1 az álma!”

Ahogy a McLaren terjeszkedik más sorozatokba is, úgy fedez fel tehetségeket, akiket aztán hírbe is hoznak az F1-es alakulattal. Az IndyCar-neveltjük, Pato O’Ward áll a legközelebb ehhez.

részletek

Herta nyert, Grosjean parádés hajrával dobogón

A pole-ból induló amerikai csak a bokszkiállások idejére adta át a vezető helyet Lagunában, a legnagyobb versenyt azonban a bajnoki cím felé nagyot lépő Palout is majdnem elkapó francia produkálta.

részletek

Győzelmét és bajnoki esélyét is megmentette Portlandben Palou

A szinte a semmiből érkező jó eredményt nem csak az F1-ben láthattunk vasárnap. Az IndyCarban Alex Palou úgy került az élre a versenyen és a bajnokságban is, hogy az sokáig reménytelennek tűnt.

részletek

Indycar: Newgarden nyert, O'Ward átvette a vezetést a pontversenyben

Josef Newgarden bejelentkezett harmadik bajnoki címéért, miután megnyerte a WWT Racewayen rendezett 500-as versenyt, a pontversenyben pedig O’Ward vette át a vezetést.

részletek