Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

O'Ward

Palou: Unfair a szuperlicensz rendszere

Az IndyCar 2021-es bajnoka szerint az FIA által felállított követelményrendszer igazságtalan azokkal szemben, akik a megszokott iránytól eltérő módon kívánkoznak a Formula-1-be.

részletek

Brown: Verstappen és Raikkönen sem jöhettek volna

Zak Brown szerint az F1-nek felül kellene vizsgálnia az érvényben lévő szuperlicenszszabályokat, hiszen azok alapján többek között Max Verstappen, vagy épp Kimi Raikkönen sem kapott volna lehetőséget.

részletek

O'Ward csak nevet a Piastri-ügyön

Az IndyCarban a McLaren színeiben versenyző Pato O’Ward úgy gondolta, hogy amennyiben Ricciardo év végén távozik az F1-es csapattól, ő is eséllyel pályázhat a helyére. Aztán jött a Piastri-ügy.

részletek

IndyCar: Newgarden nyert, Ericsson vezeti a tabellát

Josef Newgarden győzelmével ért véget az Indycar szombaton rendezett futama az Iowa Speedwayen. A negyedik győzelmével jelenleg a Penske versenyzője a legeredményesebb ezen a pályán.

részletek

Balesetek és Ericsson-siker az Indy 500-on

Hiába vezetett Scott Dixon a legtöbbet, buta hibát követett el, így az ex-F1-es svéd nyerte a sprinttel záruló legendás 500 mérföldest. O’Ward és Kanaan a dobogón, Grosjean is a balesetezők listáján.

részletek

Akár szerződést is bonthat a McLaren Ricciardóval?

A néhány nappal korábbi kritikája után most már azt is elismerte Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója, hogy lehetőségük van erre – igaz, a céljuk nem ez, hanem hogy feljavuljon az ausztrál.

részletek

Herta őrült esős-száraz futamot nyert Indianapolisban

Folyamatosan változó körülmények, hibázó bajnoki esélyesek és éllovasok: az év legkaotikusabb versenyét rendezték szombaton az IndyCarban. Herta mellett Pagenaud és Power a dobogón.

részletek

Idei első győzelmét szerezte meg a McLaren

Pato O’Ward külső íves előzéssel koronázta meg az eseménydús alabamai futamot, letaszítva a vezető helyről a futam zömét vezető pole-pozíciós Rinus VeeKay-t. 2022-ben először nem a Penske végzett az első helyen.

részletek

„A Red Bull tönkretett pár versenyzőt”

Markáns véleményt fogalmazott meg az energiaitalosok utánpótlás programjával kapcsolatban a McLaren vezérigazgatója. Zak Brown szerint a Red Bullnál néhány pilótával elég rosszul bántak.

részletek

„Nevetségesek az F1-es szuperlicenszszabályok”

A McLarent tesztelő Patricio O’Ward nem érti, hogyan nem lehet elegendő licenszpontja, miután harmadik és negyedik helyet szerzett az IndyCarban. Továbbra is álma a Formula-1.

részletek

A McLaren tehetsége nem mondott le az álmáról

Továbbra sem változott a célja az IndyCarban szereplő fiatal pilótának. Pato O’Ward szeretne a Formula-1-be kerülni, ám úgy gondolja, maximum két éve van ezt elérni.

részletek

„Életem élménye” – ki sem akartak szállni a tesztújoncok

Először vezetett F1-es autót Liam Lawson (AlphaTauri), Logan Sargeant (Williams) és Patrizio O’Ward (McLaren) az Abu Dhabi teszten. Az edzés után mindhárman leesett állukat keresték.

részletek