DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

O'Ward

Palou győzött a McLarenek előtt Indianapolisban

Bár ideiglenesen kétszer is leszorították az élről, a 2021-es bajnok magabiztosan nyerte az Indy 500 előtti utolsó futamot, és a tabellán is élre állt.

részletek

Kettős győzelmet aratott az Andretti Long Beach utcáin

Karrierje első diadalát aratta a pole-ból induló Kyle Kirkwood, akit Romain Grosjean kísért a célba. Marcus Ericsson újra az élre állt az összetettben.

részletek

Newgarden-siker és Grosjean-baleset Texasban

A kétszeres bajnok győzelmét hozta az IndyCar idei első oválfutama, amely után egy McLaren-pilóta vezeti az összetett tabellát és két ex-F1-es is autót tört.

részletek

Törő-repülő autók és Ericsson-siker az IndyCar-nyitányon

Két tömegkarambol, Grosjean a győzelemért harcolva ütközött, egy másik ex-F1-es nyert – roncsderbinek is beillő drámai futammal startolt el az IndyCar.

részletek

O’Ward további lehetőségekben reménykedik

Nagyon hálás a McLaren csapatának Pato O'Ward, aki Abu Dhabiban az első szabaedzésen kapott lehetőséget. A mexikói versenyző reméli, nem utoljára szerepelt F1-es hétvégén.

részletek

Palou: Unfair a szuperlicensz rendszere

Az IndyCar 2021-es bajnoka szerint az FIA által felállított követelményrendszer igazságtalan azokkal szemben, akik a megszokott iránytól eltérő módon kívánkoznak a Formula-1-be.

részletek

Brown: Verstappen és Raikkönen sem jöhettek volna

Zak Brown szerint az F1-nek felül kellene vizsgálnia az érvényben lévő szuperlicenszszabályokat, hiszen azok alapján többek között Max Verstappen, vagy épp Kimi Raikkönen sem kapott volna lehetőséget.

részletek

O'Ward csak nevet a Piastri-ügyön

Az IndyCarban a McLaren színeiben versenyző Pato O’Ward úgy gondolta, hogy amennyiben Ricciardo év végén távozik az F1-es csapattól, ő is eséllyel pályázhat a helyére. Aztán jött a Piastri-ügy.

részletek

IndyCar: Newgarden nyert, Ericsson vezeti a tabellát

Josef Newgarden győzelmével ért véget az Indycar szombaton rendezett futama az Iowa Speedwayen. A negyedik győzelmével jelenleg a Penske versenyzője a legeredményesebb ezen a pályán.

részletek

Balesetek és Ericsson-siker az Indy 500-on

Hiába vezetett Scott Dixon a legtöbbet, buta hibát követett el, így az ex-F1-es svéd nyerte a sprinttel záruló legendás 500 mérföldest. O’Ward és Kanaan a dobogón, Grosjean is a balesetezők listáján.

részletek

Akár szerződést is bonthat a McLaren Ricciardóval?

A néhány nappal korábbi kritikája után most már azt is elismerte Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója, hogy lehetőségük van erre – igaz, a céljuk nem ez, hanem hogy feljavuljon az ausztrál.

részletek

Herta őrült esős-száraz futamot nyert Indianapolisban

Folyamatosan változó körülmények, hibázó bajnoki esélyesek és éllovasok: az év legkaotikusabb versenyét rendezték szombaton az IndyCarban. Herta mellett Pagenaud és Power a dobogón.

részletek