DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Nyirád

Horner marad, indul az F1-szezon – szerdai hírek

Tisztázták a vádak alól a Red Bull főnökét, Alonso belebegtette a visszavonulását, Sainz nem tudja, hol fog kikötni, magyar futam a WRX-ben: egy helyen a nap hírei.

részletek

FIA-világbajnokság jön Magyarországra: Nyirád a WRX 2024-es naptárában

Február végén megérkezett a Ralikrossz-vb idei versenynaptára, ám tartogatott egy nagy meglepetést: július 27-28-án először versenyez a csúcskategória hazánkban.

részletek

Félbeszakadt hétvége Nyirádon: Benyó Máté 2023 ralikrosszbajnoka

Az országos bajnokság utolsó előtti fordulóján eldőlt a SuperCars bajnoki címe. A szezon legnagyobb mezőnyei, sártenger és elmaradt döntők.

részletek

Kiestek a nagyok, váratlan győztes Nyirádon

Benyó Máté és Kárai Tamás csatája jellemezte a Ralikrossz-ob harmadik fordulójának teljes hétvégéjét – egészen a döntőig, ahol minden a feje tetejére állt.

részletek

Lengyel és lett győzelem, magyar dobogó a Ralikrossz Európa-bajnokságon

Az RX3 döntőjében a harmadikként befutó Körmöczi Balázs és Ficza Ferenc, az RX1 fináléjában Benyó Máté szerepelt – mindhárman életük első Eb-szereplésükön érték el a bravúrt.

részletek

Hihetetlen család: Három Mózer versenyzett idén

2022-ben sem lassítottak Mózerék, miután a családfővel ebben az évben is komolyan számolni kellett az Európa-bajnokság mezőnyében, míg fiai közül Márk után már Kristóf is megmérettette magát a Swift Hybrid RX Cup legjobbjai között.

részletek

Benyó hétvégéjének indult, de Kárai nyert Nyirádon is

Hétből hatodik győzelmét szerezte Kárai Tamás, de a számos kiesést hozó döntőig máshogy néztek ki a SuperCars erőviszonyai. Laczkó Lehel győzelemmel biztosította be a Super1600 bajnoki címét a hétvégén.

részletek

Remekeltek a vendégszereplők Nyirádon

A két fő kategóriában nem történt meglepetés Kárai Tamás és Laczkó Lehel győzelme révén, az STC -2000-ben megszakadt Ficza Ferenc nyerő szériája, Mózer Márk és Harsányi Zoltán pedig szokatlan kategóriában indultak el.

részletek

Lemaradtak a magyarok a döntőbe jutásról a hazai Eb-versenyen

Ígéretesen indult a hazaiak számára a magyar Ralikrossz Európa-bajnoki forduló, de végül sajnos egyik kategóriában sem jutottak be a házigazdák a legjobb öt közé. Kárai Tamás és Szíjj Zsolt harmadik helyet értek el az RX1, valamint RX3 elődöntőjében a 2013 óta először megtartott versenyen.

részletek

Répási Róbert kategóriát váltott az Eb részvételért

A szurkolók mellett a versenyzőknek is nagyot dobbant a szíve, amikor kiderült, hogy 2022 május 21-22-én újra lesz Rallycross Eb futam Nyirádon. Répási Róbert a hír hallatán azon kezdett el dolgozni, hogy a pályán élhesse át az élményt. A népszerű rallycross pilóta ennek érdekében feljebb lépett a Super-1600-as géposztályba, így sikerrel nevezett az Eb EURO RX3 mezőnyébe.

részletek

35 éve a világ legjobb pályái között

2022. május 21-22-én újra ralikrossz Európa-bajnoki futamot láthatunk Nyirádon - azon a versenypályán, amelyről az elmúlt 35 évben versenyzők és nézők egyaránt úgy nyilatkoztak, hogy a világ legjobb ralikrossz pályái közt a helye.

részletek

Nyirádon kezdődik a nemzetközi rallycross-szezon

Kilenc év után visszatér Nyirádra a Rallycross Európa-bajnokság! A megújult Nyirád Racing Center újra elhozta Magyarországra a rallycross élmezőnyét. Május 21-22-én az Euro RX1 és az Euro RX3 nyitófutamai jönnek Nyirádra, ahol a kategóriák legjobbjai mérkőznek meg Supercar és Super 1600-as versenyautóikkal az év első trófeáiért.

részletek