DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Nyirád

Kilenc ország versenyzői állnak rajthoz Nyirádon

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor a terepraliban november 8-10. között a Nyirádi Motorsport Centrum környékén, hiszen a negyedik alkalommal megrendezendő Raid of the Champions versennyel zárul le az idei Közép-Európa (CEZ) és magyar bajnoki szezon. Noha az eddig megszokott pályákon 2019-ben módosítani kellett, ám ettől még izgalmasabb lesz a 315 kilométer össztávú viadal, melyen ismét megmutathatja magát a sportág utánpótlása.

részletek

Vb-élmenőket szorongatott a magyar ralikrosszos

Hétvégén tartották a TitansRX széria magyar fordulóját Nyirádon. Csucsu, azaz Lukács Kornél nagy hétvégét teljesített, a győzelemért is harcolt Timmy Hansennel, a világbajnokság éllovasával.

részletek

Raid of the Champions: Kiosztották a bajnoki címeket Nyirádon

Az autósoknál az abszolút győzelmet a viadalon és a bajnokságban is a Miroslav Zapletal, Marek Sykora duó szerezte meg, a side by side kategóriában a cseh Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcik páros, míg a motoros kategóriában pályafutása során először Kárpáti Péter lett a magyar bajnok. Bemutatkozott az utánpótlás mezőny is, akik az SBS-ben mutatták meg, hogy a közeli jövőben már velük is számolni kell.

részletek

Több bajnoki cím csak vasárnap dől el Nyirádon

A november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban megrendezett Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón bőven marad még izgalom a vasárnapi három szakaszra is, hiszen a side by side és a motoros kategóriában nagy csata zajlik az idei bajnoki címért, míg a másik három esetében sem dőlt el még semmi.

részletek

Nagy csaták, kis különbségek Nyirádon

Több kategóriában is másodpercekre vannak egymástól a legnagyobb riválisok a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón.

részletek

Az újoncok sem kirándulni mennek Nyirádra

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: megint együtt dübörögnek a vörös katlan arénában egy versenyhétvégén belül a tereprallye, a short track, a quad és a rallycross versenyzői. A Hídépítő Raid of the Champions ráadásul más miatt is kiemelkedik a többi verseny közül: itt indul a legtöbb újonc idén, illetve a sportág hazai történetében először rendeznek utánpótlás viadalt is.

részletek

Nagy csaták várhatóak Nyirádon a bajnoki címekért

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: megint együtt dübörögnek a vörös katlan arénában egy versenyhétvégén a tereprallye, a short track, a quad és a rallycross versenyzői. Több szakágban is itt, a Hídépítő Raid of the Champions viadalon dől el a bajnoki cím, így abszolút biztosítva lesz a háromnapos izgalom a vörös katlanban és környékén.

részletek

A rekordok versenye jön Nyirádon

A tavalyihoz képest megduplázódott számú nevező indul a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali szezonzárón, a mezőnyben hét hölgy is ott lesz a rajtnál.

részletek

Ismét felzúgnak a motorok a legendás vörös katlanban

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: megint együtt dübörögnek a vörös katlan arénában egy versenyhétvégén a tereprallye, a short track, a quad és a rallycross versenyzői. A Hídépítő Raid of the Champions mezőnye egyre bővül, a nevezéseket november 2-ig adhatják le a csapatok.

részletek

Derűre ború Nyirádon

Felemásan alakult a ralikrossz bajnokság nyirádi hétvégéje a HQ Racing pilótái számára: hármuk közül ezúttal Hangodi Zoltán érte el a legjobb eredményt, ő negyedik lett, Hangodi Bendegúz az összes előfutam és az elődöntő megnyerése után a döntőben műszaki hiba miatt csak a hatodik helyen zárt, Nagy Kamilla lemaradt a döntőről, és a nyolcadik helyen fejezte be a nyirádi fordulót.

részletek

Melós hétvége előtt áll a HQ Racing

Nyirádon folytatják idei szereplésüket a HQ Racing pilótái. Hangodi Zoltán (Mazda MX-5), Hangodi Bendegúz (Honda Civic) és Nagy Kamilla (Suzuki Swift) a hazai ralikrossz bajnokság negyedik állomásán állnak rajthoz a hétvégén.

részletek

Fazekas az utolsó métereken lett negyedszer abszolút bajnok

Történelmi viadalra került sor november 3-5. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: először dübörögtek a vörös katlan arénában együtt egy versenyhétvégén a tereprali, a ralikrossz és a Quad - Short Track versenyzői. A hazai tereprali történetében először fordult elő, hogy a záró viadal utolsó szakaszának szinte az utolsó méterein dőljön el az abszolút bajnoki cím: a Fazekas Károly, Somfai Mátyás duó végül 25 másodperces különbséggel nyert a Lónyai Pál, Horn Albert páros előtt.

részletek