Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

NyíregyházaRali

Velenczeiék az Európa-bajnokkal közösen készültek az évadzáróra

16 év után újra hazánkba látogat Európa-bajnoki futamra a kontinens bajnokság mezőnye. A Rally Hungary egyben a magyar bajnokság szezonzáró versenye is. A bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll az év elején létrejött Citroen Rally Team Hungary csapata. Velenczei Ádám és Zsiros Gábor a C3R5-ös versenyautójukkal szeretnék megmérettetni magukat az Eb menőkkel is, de a fő cél a hazai bajnokság év végi dobogója.

részletek

Turán egyedi designnal indul Nyíregyházán

Turán Frici és Bagaméri Laci egyedi tervezésű designnal és egy újabb típusú Skoda Fabia R5 modellel áll rajthoz a hétvégi ORB záró Nyíregyháza Ralin, ami egyben az ERC-sorozat záró futama is.

részletek

Teljesen megújulva megy a HQ Racing Nyíregyházára

Szinte minden új lesz a HQ Racing háza táján az e hétvégén sorra kerülő Nyíregyháza Ralin: az autó, a navigátor, a dizájn. Csak a pilóta marad változatlan: Hangodi Bendegúz Molnár Zsolt navigálásával és egy vadonatúj Peugeot-val készül a hétvégi magyar bajnoki szezonzáróra, amely egyben Európa-bajnoki futam is.

részletek

Boldog lennék, ha lenne világbajnokunk – Interjú Oláh Gyárfással

Elnöki beszélgetést folytattunk Oláh Gyárfással az MNASZ január 26-i tisztújító közgyűlése előtt, melyen másodszor indul el a magyar autósport első számú posztjáért. Az elmúlt négy év eredményei és kihívásai, a 2018-as szerényebb nemzetközi sikerek és az idei rali Európa-bajnoki szezonzáró mellett olyan témák is felmerültek, mint a lehetséges budapesti Formula-E-verseny vagy az emlékezetes szentpétervári FIA-gála.

részletek

Kurtos-Szegedi: Ezt dobta idén a gép

A nyíregyházi futamon csak négy és fél gyorson autózhatott Kurtos Robi és Szegedi Máté, mert a Mitsubishi elfáradt. Búslakodhatnának, hogy ismét kiestek, de nem teszik, inkább tervezik már a következő évüket.

részletek

Jánosa Ákosnál a kulcs a bajnoki cím kapujához

Úgy indult neki a Nyíregyháza Ralinak Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy mindenképpen pontot kell szerezniük. Számításaik szerint a múltkori képletes kulcs, nyitja a Peugeot Kupás és az A6-os csoport kapu zárjait, melynek lépcsői a dobogó felső fokára juttatták őket.

részletek

Hibjánék ilyen fináléról álmodoztak

Az év végi dobogóért indult harcba Hibján József és Szurovcsák István a szezonzárón, ezt a célt pedig sikerült is elérniük – az autó egy kicsit rakoncátlankodott, de végül befejezték a versenyt, az elért eredmény miatt pedig nagyon boldogok.

részletek

Hadik nagy előnyben és közel a bajnoki címhez

Nagy ködben, de élvezetes pályákon zajlott a szezonzáró első napja, de Hadik András eddig megállíthatatlan és mögötte is hatalmas szakadékok vannak a pilóták között.

részletek

ERC-futam lesz a Nyíregyháza Rali

Magyarország 2003 óta először rendezhet FIA rali Európa-bajnoki futamot. A Nyíregyháza városában sorra kerülő aszfaltos esemény szerepel a 2019-es előzetes versenynaptárban.

részletek

Indul a végjáték: Ma kezdődik az I.Nyíregyháza Rali

Vadonatúj helyszínen folytatódik, illetve egyúttal fejeződik is be a 2018-as Országos Ralibajnokság. A mindent eldöntő zárófordulónak ugyanis Nyíregyháza ad otthont, mely város több évtized után kerül vissza a haza rali vérkeringésébe. A verseny több különlegességet is tartogat, pl. a mért szakaszok hossza miatt 1,5-szeres pontok járnak utána. A Turán Motorsport kettőse, Turán Frici és Bagaméri Laci az abszolút bajnoki címért száll harcba.

részletek

Kazár: Az utolsó méterig küzdeni fogunk

A hétvégén eljön az igazság pillanata, és a szezonzáró Zemplén Ralin eldől, ki lesz 2018 legjobbja. A korábbi négyszeres abszolút első Kazár Miklós navigátorával, Tóth Zsolttal együtt még matematikailag megszerezheti az újabb bajnoki címet Nyíregyházán, és ennek megfelelően a Pro Racers párosa az elmúlt időszakban mindent ennek rendelt alá. Egy biztos, Kazárék az utolsó méterig harcolni fognak.

részletek

Kurtos-Szegedi: Kicsi kocsi újra száguld

Kurtos Robi és Szegedi Máté nyomás nélkül áll majd a Nyíregyháza Rali rajtvonalához. Az előző futamon minden elúszott, de ez nem vette el a kedvüket attól, hogy az évzáró versenyen odategyék magukat.

részletek
Olvastad már?