DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

NőiVersenyzők

Így került az Onlyfansre a versenyzőnő

Mérgező közeg, anyagi problémák - ebből lett egy virágzó oldal, ami felnőtt tartalmakat gyárt és rengeteg pénzt hoz annak, aki korábban autóversenyző akart lenni.

részletek

Pornós lett a korábbi versenyzőnő

Renee Gracie évekig próbálkozott az autóversenyzéssel, ám amikor szakmát váltott, rájött, hogy ezzel mennyivel többet kereshet, úgyhogy azóta nem is foglalkozik a technikai sportokkal.

részletek

Chadwick tudja, hogy a célja őrültség

A 21 éves nő pilóta álma, hogy az F1-ben versenyezzen, amit ő maga is szinte lehetetlennek tart. A Williams miatt most mégis úgy érzi, nagyobb esélye van rá, mint korábban bármikor.

részletek

Női pilóták után néz a Ferrari akadémiája

A Ferrarinál egyre nagyobb teret kap a fiatal versenyzők felkutatása és kinevelése, most pedig Mattia Binotto szerint annak is eljött az ideje, hogy hölgyversenyzőket karoljanak fel Maranellóban.

részletek

W Series: Sérülés után pole és győzelem

Tökéletes hétvégét zárt a női formaautós sorozatban Emma Kimilainen, bár a bajnokságot vezető Jamie Chadwick is abszolút elégedett lehet a dolgok alakulásával.

részletek

Carey: A motorok fejlesztése a legfontosabb

A Formula-1 vezérigazgatója, Chase Carey a genfi autószalonon adott egy interjút arról, mik lesznek számukra a 2019-es év legfontosabb stratégiai szempontjai. Főként a motorokra akarnak koncentrálni.

részletek

Női pilóták teszteltek a Formula-E-ben

Az Ad-Diriyah ePrix után nem állt meg az élet a bajnokságban: a csapatok maradtak a szezonnyitó helyszínén egy teszt erejéig, mi több, kilenc hölgy is lehetőséget kapott a második generációs modellek vezetésére.

részletek

Kiderülhet, mennyire felkészültek a nők

Kedden teljesül egy álma Tatiana Calderonnak, a Sauber Formula-1-es autóját vezeti majd Mexikóban. Nyáron még csak reménykedett ebben, most valósággá válik, nőként sikerült ezt elérnie.

részletek

Calderón megtörheti az F1 "nőtlenségét"

Négy évtizede indult utoljára F1-es futamon női pilóta, de huszonhat év telt már el azóta is, hogy utoljára egy hölgy nagydíjhétvégén (sikertelenül) próbálkozott. Tatiana Calderón ezt szeretné megtörni.

részletek

Női versenyzők a 2018-as Dakar Ralin

Négy kategóriában összesen tíz hölgyversenyző vág neki az idei Dakar Rali küzdelmeinek - íme, ők lesznek a szebbik nem képviselői a kéthetes sivatagi túra során!

részletek

Nagy a felzúdulás a „női F1” körül

Mivel felesége is egy korábban versenyző hölgy, talán nem meglepő, hogy Mercedes F1-es csapatának első emberét, Toto Wolffot, és más hölgyversenyzőket is aggasztja a nemrég nyilvánosságra került, női bajnokság terve.

részletek

A háttérben készülődik a női Formula-1

Ha minden a tervek szerint alakul, már idén debütálhat a kizárólagosan hölgyversenyzők számára kiírt új széria, amely először a motorsport történetében női világbajnokot hirdetne.

részletek