DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Így került az Onlyfansre a versenyzőnő

Mérgező közeg, anyagi problémák - ebből lett egy virágzó oldal, ami felnőtt tartalmakat gyárt és rengeteg pénzt hoz annak, aki korábban autóversenyző akart lenni.

Renee Gracie az a versenyzőhölgy, aki többször is indult már a V8 Supercar Seriesben és autóversenyzőként szeretett volna tevékenykedni, de drága sportnak bizonyult mindez és anyagi okok miatt úgy döntött, hogy felhagy vele. Ezt követte a másik döntése, amelynek értelmében "felnőtt tartalmak gyártásába" kezdett az Onlyfansen, ezzel pedig az anyagi helyzete jelentősen javult. Mint mondta, volt olyan hónap, hogy a videóira és tartalmaira feliratozók befizetéséből 500 ezer dollárt keresett, a Daily Mail szerint pedig egy évben közel négy millió dollárral lett gazdagabb.

renee gracie



Gracie a TMZ-nek beszélt arról, hogy mennyire szeretett volna autóversenyző lenni, de mennyire nem tudott érvényesülni ezen a téren. "Mérgező környezet volt ez, főleg egy nő számára. Másképp kezeltek és ez a helyzet kikezdte a mentális egészségemet. Nagyon rosszul éreztem magam, amikor nem versenyeztem és nem is tudtam, hogy mit akarok csinálni. Érdekes módon azonban a követőim száma, a szurkolótáborom nőtt, jobban megismertek" - magyarázta a hölgy, aki végül emiatt döntött úgy, hogy még jobban kitárulkozik.

"Egyre többet kezdtem megmutatni magamból, olyanokat is, amelyeket addig nem tehettem, előkerült a szexi énem. Az emberek mondták, hogy az Onlyfansen kellene képeket árulnom magamról, rákerestem, hogy mi is ez. Sosem akartam azt csinálni, amit most, csak úgy voltam vele, hogy ha az emberek fizetni akarnak a bikinis, vagy fehérneműs képeimért, hát tessék. Belevágtam és hihetetlen, hogy milyen siker lett. Elkezdtem videókat csinálni, megmutattam a lábaimat, a melleimet, bármit, amit az emberek látni akartak. Hogy megbántam-e? Dehogy. Azt kívánom, bárcsak előbb döntöttem volna így" - tette hozzá.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: