Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Nézők

Szenzorral figyelte a nézőket az F1

A cél az volt, hogy a nézők izgalmi szintjét mérjék, miközben nézik az F1-et - ebből akarják kikövetkeztetni, hogy hogyan alakítsanak a szabályokon és hogy mi vonzza jobban az érdeklődést.

részletek

A Mercedes dominanciája elriasztotta a német nézőket

Németországban igen gyorsan átlátták a tévénézők, hogy Sebastian Vettelnek idén semmi esélye nem lesz, így a futamok közvetítését jóval kevesebben nézték. Néhány kivétel azért akadt.

részletek

Az F1 még inkább a fizetős tévék felé mozdul

Bár a nézőszám drasztikus csökkenésnek indult, a Liberty Media főnöke mégis az üzleti irányelvet tekinti elsődlegesnek és azt ígéri, még több országban csak a fizetős TV modellje marad fenn.

részletek

Liberty: Egy győztessel nem leszünk népszerűbbek

Az F1 vezérigazgatója, Chase Carey szerint a száguldó cirkuszban jelen pillanatban uralkodó erőviszonyok miatt idén ne számítsunk arra, hogy szeretett sportunk népszerűbbé válik. Finoman fogalmazott a nagyfőnök.

részletek

Verstappen: A Mercedes-dominancia káros a nézők szempontjából

Sebastian Vettel büntetésének köszönhetően Lewis Hamilton nyerte a Kanadai Nagydíjat is, így a Mercedes eddig hétből hétnél tart. Max Verstappen szerint ennek csak negatív hatása van.

részletek

2005 óta nem látott érdeklődés fogadta az Ausztrál Nagydíjat

Nagyjából 324.000 rajongó látogatott ki múlt hétvégén az Ausztrál Nagydíjra, hogy láthassa a szezonnyitót és Daniel Ricciardót új csapatában, amely 2005 óta a legmagasabb nézőszám Melbourne-ben.

részletek

A britek nagy része is elfordult az F1-től

Az európai országok többségében drasztikusan csökkent a nézőszám tíz év alatt, ez még a sikert sikerre halmozó Lewis Hamilton hazájában is igaz. Az ötszörös világbajnok mérges a fizetős TV-k miatt.

részletek

Coulthard az ingyenes F1-es adások mellett

A tizenháromszoros futamgyőztes nem örül annak, hogy a brit rajongók idén egyetlen egy versenyt nézhetnek meg a televízióban ingyen, élő adásban. Az elmúlt években ilyenre nem volt példa.

részletek

Az F1 nem fogja meg a fiatal korosztályt

Bár a Liberty Media egyik legfőbb célkitűzése a nézők visszacsalogatása a képernyők elé és a pályákra, úgy tűnik, a huszonöt év alattiakat egyelőre továbbra sem sikerült megnyernie a Formula-1-nek.

részletek

Hatalmasat ugrott a nézőszám idén

A Ferrari világbajnoki esélyei, Max Verstappen és a szebb versenyautók mágnesként vonzották a rajongókat a versenypályákra. Van olyan helyszín, ahol 50% feletti a növekedés, kezd visszatérni a tábor.

részletek

Leütöttek egy nézőt a Szilveszter Ralin

Egy megálló autóhoz mentek be a pályára a nézők, de érkeztek a biztonsági őrök. A rendőrség meghallgatásokat tart, a rendezők és a Rallye Szakági Bizottság is vizsgálatokat indított.

részletek

Arrivabene: Fiatal nézők kellenek!

A Ferrari csapatfőnöke szerint az egyik legfontosabb cél az F1 számára, hogy minél több fiatalt csábítsanak a sportág rajongói közé. Persze azt is tudja, hogy ehhez összefogásra van szükség.

részletek
Olvastad már?