DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 13. szombat

Németország

„Elhajló szárnyakról szól a mai F1, nem hősökről” – Ecclestone kritikája

Egy színjátékká vált a sportág napjainkra, ezért szárnyal Amerikában és veszít teret Németországban, érvel a Formula-1 egykori vezére, Bernie Ecclestone.

részletek

Tost: Mick Schumacher lehetett volna Németország új hőse

Az AlphaTauri csapatfőnöke aggódik az F1 németországi helyzetéért: szerinte Mick Schumacher képes lehetett volna ismét tűzbe hozni a német szurkolókat.

részletek

Wolff és Horner: Németország egy fontos piac számunkra

Ugyanazt a véleményt fogalmazta meg a Német Nagydíj, és a német pilóták jövőjével kapcsolatban a Mercedes és a Red Bull csapatfőnöke. Úgy gondolják az F1-nek szüksége van erre a piacra.

részletek

Kitüntetik hazájában Michael Schumachert

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

részletek

ÉLŐ: Az Eifel Nagydíj futama

A megszokottól eltérően 14:10-kor rajtol el az F1 idei tizenegyedik versenye, amit a hideg, őszi Nürburgringen rendeznek. Kövesd velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

2021-re német pilóta nélkül maradhat az F1

Nem először kongatja a vészharangokat a német autósport felett Ralf Schumacher, most pedig úgy tűnik, év végével az összes Formula-1-es versenyzőjét elveszítheti az ország. A közeljövőben csak egy egyfős utánpótlás van kilátásban.

részletek

Vettel tudja, otthon ő csak a kettes számú versenyző

Sebastian Vettel egyrészt nem is igazán akar versenyezni azzal, amit legendás honfitársa, Michael Schumacher elért, másrészt tisztában van vele, nem is nagyon tudna. Tökéletesen megfelel neki az, hogy ő csak a második legnépszerűbb német.

részletek

Vettel: Örökre legfeljebb csak második lehetek Schumacher mögött

Négy világbajnoki címével igen sikeres karriert futott már be eddig is Sebastian Vettel, de tisztában van azzal, hogy a németek szívében mindig is Michael Schumacher lesz a király.

részletek

Nem fog segíteni a Mercedes a Német Nagydíj megmentésében

A Mercedes abban még segített, hogy az idei versenyt a rendezők tető alá tudják hozni, az F1-es csapat főnöke, Toto Wolff szerint viszont a 2020-as eseménynél erre már szinte biztosan nem kerül sor.

részletek

Vettel: Egyenesen fáj, ha gyorsabb valaki nálam

Annak ellenére, hogy a Ferrari és saját teljesítménye is elmaradt a várakozásoktól, Sebastian Vettel egy pillanatig sem gondolkodik azon, hogy versenyzői overállját a szögre akassza. A négyszeres világbajnok a német RTL televíziónak adott nyilatkozatában elárulta, töretlen benne az a vágy, hogy a Ferrarival szerezzen újabb bajnoki címet.

részletek

Utánajárt a Red Bull, mitől rajtoltak olyan borzalmasan

Max Verstappen a csapat definíciója szerint is rosszul rajtolt, Pierre Gasly pedig még nála is gyengébben: a Red Bull rájött, hogy mi okozta a bajt, és az elhárításon dolgozik.

részletek

Idén biztos Gasly helye a Red Bullnál

Miután továbbra is finoman szólva ingadozó Pierre Gasly teljesítménye, többen próbálják kikezdeni őt, és sok pletyka sok nevet ültetett már be a helyére. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elmondta: év közben nem fogják kitenni a franciát.

részletek