Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

Németország

Kitüntetik hazájában Michael Schumachert

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

részletek

ÉLŐ: Az Eifel Nagydíj futama

A megszokottól eltérően 14:10-kor rajtol el az F1 idei tizenegyedik versenye, amit a hideg, őszi Nürburgringen rendeznek. Kövesd velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

2021-re német pilóta nélkül maradhat az F1

Nem először kongatja a vészharangokat a német autósport felett Ralf Schumacher, most pedig úgy tűnik, év végével az összes Formula-1-es versenyzőjét elveszítheti az ország. A közeljövőben csak egy egyfős utánpótlás van kilátásban.

részletek

Vettel tudja, otthon ő csak a kettes számú versenyző

Sebastian Vettel egyrészt nem is igazán akar versenyezni azzal, amit legendás honfitársa, Michael Schumacher elért, másrészt tisztában van vele, nem is nagyon tudna. Tökéletesen megfelel neki az, hogy ő csak a második legnépszerűbb német.

részletek

Vettel: Örökre legfeljebb csak második lehetek Schumacher mögött

Négy világbajnoki címével igen sikeres karriert futott már be eddig is Sebastian Vettel, de tisztában van azzal, hogy a németek szívében mindig is Michael Schumacher lesz a király.

részletek

Nem fog segíteni a Mercedes a Német Nagydíj megmentésében

A Mercedes abban még segített, hogy az idei versenyt a rendezők tető alá tudják hozni, az F1-es csapat főnöke, Toto Wolff szerint viszont a 2020-as eseménynél erre már szinte biztosan nem kerül sor.

részletek

Vettel: Egyenesen fáj, ha gyorsabb valaki nálam

Annak ellenére, hogy a Ferrari és saját teljesítménye is elmaradt a várakozásoktól, Sebastian Vettel egy pillanatig sem gondolkodik azon, hogy versenyzői overállját a szögre akassza. A négyszeres világbajnok a német RTL televíziónak adott nyilatkozatában elárulta, töretlen benne az a vágy, hogy a Ferrarival szerezzen újabb bajnoki címet.

részletek

Utánajárt a Red Bull, mitől rajtoltak olyan borzalmasan

Max Verstappen a csapat definíciója szerint is rosszul rajtolt, Pierre Gasly pedig még nála is gyengébben: a Red Bull rájött, hogy mi okozta a bajt, és az elhárításon dolgozik.

részletek

Idén biztos Gasly helye a Red Bullnál

Miután továbbra is finoman szólva ingadozó Pierre Gasly teljesítménye, többen próbálják kikezdeni őt, és sok pletyka sok nevet ültetett már be a helyére. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elmondta: év közben nem fogják kitenni a franciát.

részletek

Steiner: Nem vagyok a csapatutasítások híve, de úgy néz ki, szükség lesz rájuk

Günther Steiner már a Brit Nagydíj után úgy fogalmazott, komoly probléma megreguláznia rebellis versenyzőit, erre Grosjean és Magnussen vasárnap megint összeütköztek.

részletek

Új alkatrészekkel is visszafejlődik Magnussen autója

Küszködnek a haasosok az utóbbi néhány futamon, ezzel kapcsolatban pedig Kevin Magnussen úgy érzi, hiába hoztak új alkatrészeket a Német Nagydíjra, különösebb fejlődés nem történt. Sőt, Grosjean az év eleji autóval adott neki majdnem másfél másodpercet.

részletek

A Red Bull nagyon nem örül Gasly balesetének

A Red Bull csapatőnöke, Christian Horner nagyon bosszantónak nevezte azt a balesetet, amit Pierre Gasly szenvedett el a második szabadedzés vége felé, és ami jókora becsapódással járt.

részletek