DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Motor

Verstappen: Köszönöm a Hondának a remek motort

Max Verstappen a tavalyi év után ismét megnyerte a világbajnoki címet, ezúttal azonban jóval simábban. A Red Bull egészen fantasztikus autót rakott össze 2022-re, a Honda erőforrásai pedig kitűnőek.

részletek

Verstappen: Őrültnek hittek, hogy a Hondát választottuk

Csak négy évet kell visszamennünk az időben, amikor a Red Bull úgy döntött, szövetségre lép az akkor még igencsak gyengélkedő Hondával. Most már látszik, kiváló lépés volt.

részletek

Hogyan spórolhatunk motorkerékpár-vásárláskor?

Mindenki szeretne mielőbb hozzájutni álmai motorkerékpárjához, ám a rendkívül magas árak és a kínálat szűkössége gyakran megnehezíti, hogy azonnal megvalósítsuk az elképzeléseinket. Mit tehetünk hát, hogy a lehető legtöbbet és a legjobbat kapjuk a pénzünkért a motorkerékpár-piacon? Melyik évszakban érdemes motort venni? Olvassa el tippjeinket és trükkjeinket, melyek hasznosak lehetnek, ha fontos Önnek, hogy valóban jó vételt csináljon.

részletek

Gyász: elhunyt egy motoros a Hockenheimringen

Tragikus baleset történt pénteken a német bajnokság szabadedzésén: Leon Langstädtler életét vesztette. Nyugodjon békében!

részletek

Red Bull: A saját motor hatalmas kihívás

Jelentős kihívás előtt áll a Red Bull csapata, miután úgy határoztak, hogy 2026-tól kezdve saját motorokkal indulnak. A technikai igazgató szerint az istállóban megvan ehhez a kellő motiváltság.

részletek

Ötven év és komoly motorsportsikerek után visszatér a Can-Am a kétkerekűekhez

A hazai motorkerékpárpiac tortáját nemcsak újra szeletelni, de bővíteni is szeretnénk a villanyhajtású Can-Am enduro és naked bike-ok jövő évi megjelenésével - fogalmazott lapunknak adott interjújában Bóday Pál.

részletek

Új fejlesztésekkel támadhat a Ferrari

Bár az erőforrás elemeinek jelentős részét már befagyasztották, a hibrid rendszerhez tartozó egységek közül három még fejleszthető őszig. A hírek szerint ezt az olaszok is szeretnék kihasználni.

részletek

Visszatért a motorkerékpár-piacra a legendás Can-Am

Az Origin és a Pulse innovatív elektromos hajtásával, trendi külsejével akarja újrapozícionálni a jelenleg quadok, homokfutók és trike-ok terén világhírű márkát.

részletek

A Ferrarinál érzik, a motor hűtése kulcsfontosságú lesz

Idén már számos alkalommal adták meg magukat az olasz erőforrások a vörösöknél és a partneristállóknál is. A franciaországi hőségben különösen fontos lesz a motor megfelelő hűtése.

részletek

Ugyanaz történt Sainzcal, mint Bakuban Leclerc-rel?

Mattia Binotto szerint valószínű, hogy ugyanolyan motorhiba jelentkezett az F1-es Osztrák Nagydíjon a spanyolnál, mint pár hete csapattársánál. Sajtóhírek szerint már Franciaországban jön a büntetés.

részletek

Ezért azonosították félre az elhunytat a Man TT-n

Az idei Man TT legbizarrabb esetét egyértelműen Cesar Chanal és Olivier Lavorel halálos oldalkocsis balesete okozta, ahol összekeverték a két versenyzőt és rosszul azonosították a holttestet.

részletek

Szőke ismét a dobogó felső fokán

Az Enduro verseny második állomását az elmúlt hétvégén a szlovákiai Lisovban rendezték, ahol nem várt körülmények nehezítették meg a versenyzők dolgát.

részletek