Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Motor

A Ferrari lehet a kényszerszünet nyertese

A téli tesztek nem sikerültek valami fényesre, de sajtóhírek szerint a koronavírus miatti kényszerszünetet kihasználva a Scuderia igyekszik az erőforrásán fejleszteni, hogy csökkentse hátrányát.

részletek

Mercedes: Megoldottuk a motorhibákat

A hatnapos tesztelés során nem kevesebb, mint négy meghibásodás történt a Mercedes erőforrásaival. Jó hír a német gyártó rajongóinak, hogy úgy tűnik, sikerült túllendülni a gondokon.

részletek

Ecclestone: Tessék beperelni az FIA-t!

Bernie Ecclestone szerint is enyhén szólva homályos a tavalyi FIA-Ferrari megállapodás, ennek titokban tartása pedig felér egy beismerő vallomással. Sok pénzről van szó, a megoldás a per lehet.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes vezetésével háborút indítottak a Ferrari és az FIA ellen

Úgy tűnik, vége az elmúlt években ápolt jó kapcsolatnak, kölcsönös elismerésnek az élcsapatok között. Itáliában a sajtó úgy fogalmaz, a riválisok kőkemény ostromot kezdtek a Ferrari és az FIA ellen.

részletek

Hét csapat tiltakozik a Ferrari-FIA alku miatt

Közös levelet fogalmazott meg a Mercedes, a Red Bull, a McLaren, az Alpha Tauri, a Racing Point, a Williams és a Renault: nem nyugszanak, amíg az FIA magyarázatot nem ad a Ferrari rejtélyes motorügyletére.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

MotoGP: Jubileumi dizájn a Suzukinál

Az 1960-as Man-szigeti TT-n debütáltak a világbajnokságon, két évvel később pedig már meg is szerezték első vb-címüket: ennek állít emléket a japán gyártó kék-ezüst fényezése 2020-ban.

részletek

Trükkös, de érdekes lenne a Rossi-Lorenzo páros

A találgatások szerint az olasz veterán és a visszavonult spanyol is kiköthetne jövőre a hangvillások szatellit alakulatánál, de Razlan Razali szerint még korai ezekről beszélni.

részletek

A Hondának hatalmas segítség a két csapat, további nagy fejlődésre számítanak

Az utóbbi másfél év legkellemesebb meglepetése a korábban csak szenvedő japán gyártó ugrásszerűen javuló teljesítménye volt. 2020-ban ismét nagy előrelépésre számítanak a Hondánál.

részletek

Brawn: Jó döntés volt, hogy a McLaren kidobta a Hondát

A Formula-1 sportigazgatója egyáltalán nem érzi úgy, hogy a wokingi istálló hibát követett volna el akkor, amikor megvált a japán gyártótól. Ennek azonban nem az az oka, hogy a Honda gyenge lenne.

részletek

A Honda nagyon elégedett a téli fejlődéssel

Eddig sem várta éppen pesszimista hangulatban a 2020-as szezont a Red Bull, de még inkább feldobja őket, hogy motorszállító partnerük, a Honda a jelek szerint újabb remek előrelépést ért el.

részletek

Megveheted Schumacher első Ferrariját

Árverésre bocsátják azt a tizenkét hengeres motorral szerelt Ferrarit, amit Michael Schumacher első ízben vezethetett tesztelésen. Ez az utolsó olyan F1-es autó, amely V12-es motorral szerepelt.

részletek
Olvastad már?