Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Motor

Mikor tartják bemutatóikat a MotoGP csapatai?

Az első hivatalos teszt február 7-én kezdődik Malajziában, de néhány alakulat már előtte lerántja a leplet az idei versenygépéről és annak festéséről – mutatjuk az eddig ismert időpontokat!

részletek

Ezeket ellenőrizd, ha a kertigép motorja indítás után leáll

A különböző kerti munkák hatékony és precíz elvégzéséhez megfelelő műszaki állapottal rendelkező kerti gépek szükségesek. Érdemes még a tavaszi szezon előtt felkészülni, és ellenőrizni a gépek műszaki állapotát. Ha a beindítást követően nem működne a motor, bizonyosodj meg a hiba okáról az alábbi teendők végrehajtásával!

részletek

Chandhok: Még mindig van gond a Honda-motorral

Az egykori F1-es pilóta szerint a japán gyártó a Toro Rosso kárára szerepelhetett ilyen fényesen a Red Bull-lal. Ugyanakkor elismeri, 2020-ban ennél is sokkal jobb teljesítményt láthatunk a Hondától.

részletek

MotoGP: Érkezik a megújult hátsó gumi

A tavalyi teszteken bevált az új konstrukció, így a MotoGP hivatalos gumiszállítója hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik az új hátsó abroncs.

részletek

MotoGP: A legjobb utolsó körös csaták 2019-ből

Marquez és Dovizioso „szokásos” katari és spielbergi párharca, Rins és Marquez instans klasszikussá váló silverstone-i ütközete – ezek is szerepelnek a MotoGP alábbi top 5-ös válogatásában.

részletek

A 2019-es MotoGP-szezon legnagyobb balesetei

Marquez sepangi és burirami esése, Dovizioso silverstone-i repülése és Lorenzo barcelonai tarolása – többek között ez is szerepel a MotoGP top 5-ös összeállításában.

részletek

A Mercedes megtörné a Ferrari szombati uralmát

Az Ezüst Nyilak motorfejlesztési főnöke elismeri, a Ferrari idén jobb erőforrással rendelkezett, legalábbis a kvalifikációs tempót tekintve. Azon dolgoznak, hogy jövőre ebben is a vörösök elé kerüljenek.

részletek

McLaren: Jól döntött a Red Bull, hogy a Hondával szerződött

A wokingi istálló mindent megtett 2017-ben, hogy megszabaduljon a japán gyártótól. Most, bő két évvel később, már a McLaren is látja, hogy a Red Bull remek döntést hozott a Hondával.

részletek

Miért kívánja vissza Vettel a V12-es motorokat?

Sebastian Vettel az Orosz Nagydíjon a V12-es erőforrásokat kívánta vissza. De miért szeretné, ha a korábban túl sok sikert el nem érő egységekkel kellene versenyeznie? Mit értek el a tizenkét hengeresek?

részletek

Motorgyártók: A Honda a legnagyobb nyertes, a Renault a legnagyobb vesztes

Egyetlen év alatt komoly változást mutatnak a számadatok, ami a gyártók által szerzett pontszámokat illeti. A Honda szárnyalt, a Mercedes is nyert, a Ferrari és a Renault a vesztes oldalon.

részletek

Binotto: A Ferrari száz lóerőt vert a Mercedesre

A hibridéra kezdetén a német gyártó motorja óriási erőfölényben volt, ezt sikerült látványosan megfordítania a Ferrarinak. A csapatfőnök elismeri az előnyt, de szerinte kevesebb, mint amit híresztelnek.

részletek

Verstappen: Hatalmas lehetőségeink nyíltak a Hondával

A holland pilóta rendkívül örül, hogy a japán gyártó ilyen gyors és megbízható motorral jelentkezett az évad második felében. Úgy véli, a Hondával nincsenek határok, óriási a fejlődési potenciál.

részletek
Olvastad már?