Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 27. vasárnap

Motor

Az FIA egyszerűbb motorokat akar 2023-tól

Az FIA elnöke, Jean Todt kifejezte abbéli reményét, hogy a Volkswagen valóban komolyan fontolóra veszi az F1-es szerepvállalást, miközben a jövő üzemanyagának bevezetésén is gondolkodnak.

részletek

Verstappen: Simán lerajtoltam volna Hamiltont

Már a rajtrácsra menet is komoly gond adódott a Red Bull-lal, amit végül nem is sikerült megoldani. Kiválóan rajtolt a holland, de néhány méter után látszott, hogy alig gyorsul az autója.

részletek

Éppen a Honda járhatta meg a legjobban a tiltással

Bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy csökkenni fog a Mercedesek előnye az időmérős motormód betiltásával, épp ellenkezőleg, a Honda lassult be kissé a riválisokhoz képest.

részletek

Leclerc autója lassú volt és még el is romlott

Cudar idők járnak mostanában a vörös istállóra, Barcelonában kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtott a Ferrari. Charles Leclerc autója meghibásodott, így a nagydíj egyetlen kiesője lett.

részletek

A McLaren saját motorjával veri agyon a Renault-t

Bár a pénteki nap után a francia gyári istálló arra számított, hogy újra az élmezőnybe kerül, sehol nem volt az időmérőn. Ellenben a McLaren, amely a francia erőforrással szárnyal.

részletek

Leclerc: Számunkra jó, hogy betiltják az időmérős módot

A Ferrarinak idén esélye sincs a Mercedesek ellen, akkora előnyt építettek ki a világbajnok istállónál. A vörösök jelentősen visszaestek, de Charles Leclerc örül a szabályváltozásnak.

részletek

A rajtrácsig sem jutott el Hülkenberg

Pénteken még örülhetett Nico Hülkenberg, hogy ő helyettesítheti Sergio Perezt a Racing Pointnál, ám álmai már a rajt előtt szertefoszlottak, egy technikai hiba attól is megfosztotta, hogy elstartoljon.

részletek

Kínos bukás lett a gyorsulási versenyből

Az alábbi felvétel főszereplője egy Porschét hívott gyorsulási versenyre, de bárcsak ne tette volna. Az indításkor túl nagy gázt adott, így kiugrott alóla a motor, és azon nyomban az aszfalton találta magát.

részletek

Elképesztő, mennyire sehol nincs a Ferrari-motor

Az elmúlt két évben a csodájára jártak az olasz erőforrásnak, ám az elsőkből utolsók lettek. A sebességi adatok árulkodóak, a Ferrari-erőforrással szerelt autók a mezőny végén, a Mercedes és a Honda az élen.

részletek

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

részletek

A Renault-nál nem lesz motorfejlesztés

A francia gyártó főnöke elismerte, hogy a Hondával ellentétben a Renault semmilyen motorfejlesztést nem hajtott végre a kényszerszünetben, leginkább pénzügyi okokból. Valószínű, hogy idén már nem is fog.

részletek

Lemondott a Mercedes motorfőnöke

A német cég hétfő délután közleményben jelentette be, hogy július elejétől kezdve már nem a turbókorszak sikereit megalapozó Andy Cowell lesz az F1-es motorrészleg ügyvezető igazgatója.

részletek
Olvastad már?