Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Motor

Red Bull: A Hondának köszönhetjük, hogy elöl vagyunk

Négy évvel ezelőtt nevetség és gúny tárgya volt a japán gyártó, most pedig Helmut Marko is meglepetten tapasztalja, mennyire kiváló erőforrással jött elő a Honda, óriási köszönet jár nekik.

részletek

Binotto kimondta: Minden téren lassú a Ferrari

A Scuderia csapatfőnöke nem kertelt, hanem nyíltan kimondta, hogy bár fejlődött a versenyautójuk tavalyhoz képest, az SF21-es csomagja minden szegmensben lassabb a riválisoknál.

részletek

Mercedes: Elismerjük, hogy a Honda most jobb

Úgy tűnik, hosszú évek után most először valóban igaznak bizonyult a Mercedes siráma a lemaradásról, a Red Bull-Honda jelenleg erősebbnek tűnik. Toto Wolff csapatfőnök ezt ki is mondta.

részletek

A Honda és Gasly is örül, de még nincs ünneplés

Bahreinben egyértelművé vált, hogy a Honda valóban megérkezett az első helyekért vívott harcba. Külön öröm a japánoknak, hogy nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is rettentően versenyképes.

részletek

Adatok: A Red Bull még jelentősen visszafogta autóját

Rossz hír a Mercedes számára, hogy az adatok erősen arra engednek következtetni, hogy Max Verstappenék részéről is bőven van még tartalék a Red Bull-Hondában, a motort is visszafogták.

részletek

Ferrari: Nagy előrelépés az új motor

A Scuderia sportigazgatója, Laurent Mekies szerint már a pályára gördülés előtt tudták, hogy sokkal jobb lett az új erőforrás – azt viszont korai még megjósolni, mindez mire lesz elég.

részletek

A Haas tagadja, hogy a Renault felé kacsintgat

A csapatfőnök valóban ejtett néhány szót a Renault csapatfőnökével egy lehetséges együttműködésről, de Günther Steiner szerint szó nincs megállapodásról, a Haas a Ferrari partnere marad.

részletek

Honda-főnök a Ferrariról: A csapat, amelyik csalt?

Borzalmas kezdés után egyre jobban alakult a Honda visszatérése a Formula-1-ben, már zsebben több futamgyőzelem is. Azt azért nem feledi a japán szakember, mit tett a Ferrari két évvel ezelőtt.

részletek

A Honda a végsebességi lista élén, a Mercedes pedig a végén

A bahreini tesztelés során ezt is lemérték, de felettébb gyanús, amennyire a Mercedes lemaradt az egyenesekben. Problémák adódtak a német gyártó erőforrásaival, vagy ilyen látványosan megbújnak?

részletek

Sainz elismerte, még mindig lassú a Ferrari az egyenesben

A spanyol úgy érzi, valamennyit biztosan sikerült ilyen téren is fejlődnie a Scuderiának, de továbbra is úgy gondolja, az egyenesekben hátrányban lesz a Ferrari a riválisokkal szemben.

részletek

A hibridérában senki nem volt képes két különböző csapattal nyerni

2014 óta nyomasztó fölényt mutat Lewis Hamilton, a riválisok összeadva sem szereztek annyi futamgyőzelmet, mint ő maga egyedül. De a hibridérában a győztesek mind csak egy csapattal nyertek.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek
Olvastad már?