Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Motor

Hamilton: Nem az én dolgom a motorért aggódni

Kihúzza a szezont a címvédő egy újabb motorcsere nélkül? A Mercedes állítása szerint már ismeri az erőforrás gyengeségeit, ráadásul a harmadik egység is rendelkezésre áll tartalékként.

részletek

Kockáztatott a Ferrari az új motorral

Immár mindkét Ferrari-pilóta mögött a legfrissebb erőforrás dolgozik, és úgy tűnik, egyelőre nincsenek is vele komolyabb problémák. Persze a csapat nem volt nyugodt a bevetéskor.

részletek

Nem árulja el a Ferrari, mennyit hoz az új motor

Mattia Binotto nem volt hajlandó számszerűsíteni a Charles Leclerc autójába Szocsiban bekerült új erőforrás előnyeit, de a csapatvezető szerint 2022 szempontjából is hasznosak a tapasztalatok.

részletek

Hodola Richárd: a cél ismét az élmezőny Kalocsán

Súlyos sérülését követően egyre jobb eredményeket ér el Hodola Richárd, a korábbi magyar bajnok tereprallye-motoros. Legutóbb már a HunGarian Baja világkupa-futamon a legjobb tízben – a 9. helyen – végzett.

részletek

A Mercedes újra beköszönt a Hondának

A német gyártó a padlógázas monzai pályán megmutatta, hogy ki az úr a háznál. Nem kérdés, hogy a japán gyártó rengeteget fejlődött tavalyhoz képest, de ha a Mercedes igazán feltekeri, nincs ellenfele.

részletek

Sajtó: Bottas viszi a Mercedes-motort az Alfához?

Erősen tartja magát egy olyan híresztelés, hogy nemcsak Valtteri Bottas tart az Alfa Romeóhoz, de az istálló a Mercedes erőforrásait is szeretné megszerezni a jövő évtől.

részletek

Gondban lehetnek a motorral Alonsóék 2022-ben

Az Alpine jó ideje bejelentette, hogy ebben az évben egy az egyben a tavalyi erőforrással áll rajthoz Fernando Alonso és Esteban Ocon is. De aggódnak a jövő évi motor miatt, hátrányban lehetnek.

részletek

„Jelentős” frissítést kap a Ferrari-motor

A szezon felének leteltével sem adja fel a küzdelmet a Ferrari, kell nekik az a harmadik hely, így idénre is van még néhány újítás a tarsolyukban. Kicsit azonban várni kell még rájuk.

részletek

A HUMDA újabb ingyenes vezetéstechnikai tréninget szervez motorosoknak

A nagysikerű júniusi motoros közlekedésbiztonsági napot követően augusztus 8-án Zalaegerszegen a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán tartja a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. a HUMDA Moto Safety 2.0 rendezvényt. Kétszáz motoros jelentkezhet július 30-tól a ZEG Rally Show egynapos ralifesztiválhoz kapcsolódó vezetéstechnikai tréningre és szlalomversenyre. A HUMDA folytatja közlekedésbiztonsági figyelemfelhívó kampányait, ezúttal a fiatalok jelentik a célközönséget. Az influencerkampány valójában egy közlekedésbiztonsági kvízshow, melyben a három főszereplő, Tápai Szabina, Unfield és Diaz méri össze tudását a témakörben.

részletek

A szabadedzésen tesztelik Verstappen sérült motorját

Bizonyos szempontból már a Magyar Nagydíj első szabadedzése is döntő fontosságú lesz, ekkor próbálja ugyanis kideríteni a Honda, használható-e még az összetört Red Bullból kiszedett erőforrás.

részletek

Meghalt egy 14 éves motorversenyző Aragóniában

A European Talent Cup versenyén esett el Hugo Millan, akit a mögötte érkező lengyel versenytársa talált el, miközben a spanyol próbálta elhagyni a pályát a balesete után.

részletek

Van, aki fenntartható, más hangos motort akar

Miután Ausztriában elkezdődtek a jövő motorformulájával kapcsolatos egyeztetések, a csapatfőnököknek újabb témájuk akadt, amiről beszámolhatnak. Összességében egyetértés van, de azért mégse.

részletek
Olvastad már?