Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

MonteCarloRali

WRC: Ogier közel az újabb Monte-győzelemhez

Az utolsó nap előtt a regnáló világbajnok áll az élen a WRC-szezonnyitón, már csak csapattársa, Elfyn Evans lehet rá veszélyes, a többiek nagyon le vannak maradva.

részletek

WRC: Tanak nyitotta az élen a szezont

Alig hat héttel a 2020-as szezonzáró után már el is rajtolt a 2021-es idény a Rali-világbajnokságon - az első napot a 2019-es bajnok Ott Tanak zárta a legjobban, megelőzve a fiatal Kalle Rovanperát.

részletek

WRC: Neuville legyőzte a Toyotákat a Montén

Az utolsó napon szenzációsan autózott a Hyundai klasszisa, aki így megelőzte az Ogier-Evans párost és parádés győzelemmel nyitotta a WRC 2020-as szezonját.

részletek

WRC: Ogier a Citroennel is megnyerte a Montét

Az utolsó méterek döntöttek, a regnáló világbajnok új csapatával és új autójával is megnyerte a WRC-szezon első idei futamát - Neuville-Tanak-Loeb lett a további sorrend.

részletek

Monte: Minimális Ogier-előny az utolsó nap előtt

Az összes szombati gyorsaságit Ott Tanak nyerte a Monte-Carlo Ralin, de az élen harcoló Ogier-Neuville páros egyelőre leiskolázza a mezőnyt, a toyotás hátránya túl nagy - jelenleg Loebé a harmadik dobogós hely.

részletek

WRC: Szikrázó Ogier-Neuville csata Monte-Carlóban

Ott Tanak kiszállt a győzelemért zajló csatából és ebbe sem Kris Meeke, sem Sebastien Loeb nem tud beleszólni - az utóbbi évek nagy csatája viszont az idei szezon első futamán is folytatódik.

részletek

Sainznak teljesült élete álma

Az utóbbi hetekben többször is címlapra került a Sainz család. Először idősebb Carlos Sainz megnyerte a Dakar Ralit, alig egy héttel később pedig fia vett részt a Monte Carlo Ralin.

részletek

Van, ami nem változik: Ogier behúzta a Montét

A Toyota is maximálisan elégedett lehet a WRC-szezonnyitóval, a Hyundai viszont csalódást keltő eredményt hozott - a világbajnok Ogier ugyanakkor nem talált legyőzőre Monte-Carlóban.

részletek

Monte: Ogier-Tanak csata a győzelemért

Szombat reggel nagyon lemaradt, de aztán nap közben ismét felzárkózott Ott Tanak, még izgalmas lehet az utolsó négy szakasz - Dani Sordo a dobogóról esett ki, Neuville és Evans zárkózik.

részletek

Monte: Ogier vezet a káoszfutamon

Az eseménydús csütörtöki nap után pénteken is rengeteg kalandban volt része a WRC mezőnyének a szezonnyitón - egy dolog van, ami sosem változik, mégpedig az, hogy Sebastien Ogier áll az élen.

részletek

Rögtön drámával indult a Monte-Carlo Rali

Még csak két éjszakai szakaszon van túl a WRC mezőnye a 2018-as szezonból, de Thierry Neuville máris hátrányban van, Sebastien Ogier pedig máris vezet - eseménydús gyorsaságikkal indult az idény.

részletek

Sainz jr. vezetni fog a Monte-Carlo Ralin

Hangsúlyozni kell, hogy nem a Dakar-győztes tér vissza a WRC-be: fia, a Renault F1-es pilótája kóstol bele a ralizásba havas felületen, a vb-mezőny előfutójaként.

részletek
Olvastad már?