DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Monaghan

Az FIA technikai direktívája vethette vissza a Red Bullt?

A közvélemény szerint az FIA flexibilis szárnyvéglapjaira vonatkozó direktívája állhat a Red Bull jelentős visszaesésének hátterében.

részletek

A Williamstől is merített ihletet a Red Bull

Hiába dominálja a 2023-as F1-es szezont, az energiaitalos istálló akár a sereghajtótól is képes ötletet meríteni annak érdekében, hogy még jobbá váljon.

részletek

Monaghan: Max kivételes pilóta, de még mindig tud fejlődni

A holland hiába dominálta 15 futamgyőzelmével az F1 2022-es idényét, Paul Monaghan szerint a Red Bull versenyzője a jövőben még tovább emelheti a tétet.

részletek

Jövőre jön a Red Bull-klónok támadása?

A költséglimit is arra ösztönzi a csapatokat, hogy a Red Bull nyerő koncepcióját másolják le 2023-ra. A bajnokcsapat mérnöke egyelőre nem számít egyforma autókra – a Williams technikai főnöke azonban ellenkező véleményen van, hiszen az F1-ben mindenki a leggyorsabbat próbálja utánozni.

részletek

Nem érkezik már jelentős fejlesztés az RB18-hoz

Az egyéni vb-címet már bebiztosító és a konstruktőri összetettben is nagyon jól álló Red Bullnál is elismerték: immár teljes mértékben a 2023-as szezonra koncentrálnak a fejlesztésekkel.

részletek

Baku lesz a Red Bull DRS-gondjának igazi tesztje

Monacóban szemlátomást nem volt problémájuk az állítható hátsó szárnnyal, de az energiaitalosok F1-es vezető mérnöke is tudja: az azeri pálya egészen más kihívást tartogathat.

részletek

Nyitott a filozófiaváltásra a Red Bull

Az energiaitalosok vezető mérnöke szerint egyértelmű trend rajzolódott ki, hogy hol jó az ő autójuk és hol a Ferrarié, de hajlandók felülvizsgálni a koncepciójukat, ha azzal még erősebbek lehetnek.

részletek

Bahrein miatt agresszívabb lett a Red Bull

A szezonnyitó F1-es hétvégére reagálva a Red Bull F1-es istállója elszántan dolgozik azon, hogy Imolára a lehető legtöbb teljesítményt belepréselje idei autójába, és legyőzze a Mercedest.

részletek

Red Bull: Közelebb lehetünk a Hungaroringen

Bár Spielbergben elmaradtak a várakozásoktól a csapat, a Mercedes előnyét főképp az egyenesbeli tempójuknak tudják be, így a kanyargós magyar pályán jobban megszorongatnák a címvédő istállót.

részletek

Újabb remény, hogy mégis lesznek előzések 2017-ben

A Red Bull több, kulcspozícióban lévő mérnöke szerint semmi értelme félni attól, hogy előzésszegény lesz az idei F1-es évad, sőt, úgy vélik, az új autók még elő is fogják segíteni az izgalmasabb versenyzést.

részletek

Red Bull: Dolgozunk a jövő évi kocsin

Az energiaitalosok motorkrízise továbbra sem oldódott meg, a csapat főmérnöke azonban cáfolja, hogy emiatt egyáltalán nem tudnának haladni a 2016-os F1-es autó, az RB12 fejlesztésével.

részletek

Red Bull: Valami nincs rendben Ricciardóval

A Red Bull főmérnökének meglátása szerint Daniel Ricciardo az utóbbi időben nem hasonlít tavalyi önmagára, de bízik benne, hogy hamarosan sikerül visszajuttatniuk az ausztrált a helyes útra.

részletek