DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

Mir

Kék maradt, mégis változott a Suzuki festése

Nem sokkal a Yamaha után a 2020-as világbajnok csapat is leleplezte idei dizájnját: Joan Mir és Alex Rins motorjának festésébe a szokott kék és ezüst mellé ezúttal némi fekete is vegyült.

részletek

Mir: Bízom a Suzukiban, de…

A 2020-as MotoGP-világbajnok célja, hogy előrelépjenek a GSX-RR-rel, s ha ez megtörténik, 2022 után is marad a „kékeknél” – de azért nem zárkózik el egy esetleges átigazolástól sem a spanyol.

részletek

Bagnaia kényelmes győzelmet aratott Portimaóban

A pole-ból induló ducatis olasz idei harmadik sikerét gyűjtötte be, ezzel biztossá vált a vb-ezüstérme és a Ducati gyártói elsősége. Mir és Miller még a dobogón, a világbajnok kicsúszott a piros zászlóval véget érő futamon.

részletek

Marquez: Talán ez volt az utolsó esélyem

Olyan tökéletes versenyt futott Austinban a spanyol, amilyet megálmodott, a mögötte befutó Quartararo pedig nem stresszeli magát a karnyújtásnyira lévő vb-cím miatt – a főszereplők értékelése.

részletek

„Soha nem motoroztam ilyen veszélyes pályán!”

Egyöntetűen szólaltak fel a MotoGP-versenyzők az austini pálya huplijai miatt az Amerikai Nagydíj első napját követően: néhányan a futamot is bojkottálnák, másoknak a háta ment tropára.

részletek

Formula Motocast: Vörös roham, de túl későn?

Van-e még esélye az utolsó két futamon duplázó Bagnaiának Quartararo ellen? Egyszeri fellángolás volt-e Bastianini és az Aprilia dobogója? Ezekről is beszéltünk a Formula Motocast friss adásában.

részletek

Bagnaia félt, Quartararo élvezte, Mir ideges

A misanóit nehezebb sikernek érezte az Aragóniai GP után duplázó ducatis, miközben a meglepetésember Bastianini élvezte, hogy Marquezt is megelőzte – a főszereplők értékelése.

részletek

Mir: Miért van szüksége erre egy nyolcszoros világbajnoknak?

Kiakadt repsolos honfitársára a címvédő suzukis, miután Marquez folyamatosan mások – többek között az ő – szélárnyékát keresve próbált gyorskört futni a misanói edzéseken és időmérőn.

részletek

Bagnaia hatalmas csatában győzött először

A pole-ból induló ducatist az utolsó körökben többször is betámadta Marc Marquez, az olasz azonban kitartott, így először nyert a MotoGP-ben. Mir még a dobogón, a vb-éllovas Quartararo csak nyolcadik.

részletek

Quartararo az élen a szoros harmadik edzésen

A vb-éllovas yamahás érte el a legjobb időt az Aragóniai GP szombat délelőtti gyakorlásán, de csak századokkal előzte meg Aleix Espargarót, Mirt és Bagnaiát. Az első tizennégy fél másodpercen belül.

részletek

Marquez egy másodperccel a mezőny előtt

A nyolcszoros világbajnok alaposan odacsapott a többieknek egyik kedvenc pályáján, a Motorland Aragónon. Joan Mir és Francesco Bagnaia mögötte, a vb-éllovas nyolcadik, Vinales 19. az Aprilián.

részletek

Quartararo nem gondol a vb-címre, Mir lemondott róla

Idei ötödik sikerével nagyot lépett a végső győzelem felé Silverstone-ban a Yamaha franciája, Aleix Espargarónak az álma vált valóra, Marquez elnézést kért – így értékelték a főszereplők a Brit GP-t.

részletek