DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Mir

Végre hivatalos: Mir a Repsol Hondánál

Hónapok óta biztosra lehetett venni, de most végre bejelentették, hogy a kiszálló Suzuki 2020-as világbajnoka Marc Marquezzel fog egy csapatot alkotni 2023-tól a MotoGP-ben.

részletek

Quartararo-vezetéssel tért vissza nyári szünetéről a MotoGP

A vb-éllovas érte el a legjobb köridőt a Brit GP pénteki edzésein, de erősen kezdtek a Suzukik és az Apriliák is Silverstone-ban – Bagnaia ellenben egyelőre nincs Q2-t érő pozícióban.

részletek

Hivatalos: Év végén kiszáll a Suzuki a MotoGP-ből

A japán gyártó bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk a Dornával, így már biztos, hogy a 2022-es szezon végén távoznak a királykategóriából – ahogy egyébként az Endurance-vb-ből is.

részletek

Így bolydulhat fel a MotoGP-s pilótapiac a Suzuki kiszállásával

A vártnál izgalmasabban alakulhat a versenyzőkeringő a 2023-as szezon előtt a „kékek” távozása miatt: eddig biztosnak gondolt hosszabbítások is kútba eshetnek a piacra került két motoros révén.

részletek

Rins: Mutassuk meg, hogy rosszul döntöttek!

A spanyol versenyző zokogott, amikor meghallotta a Suzuki távozását, Joan Mir dühös a döntés miatt – de mindkét motoros elsősorban nem is magát, hanem a csapattagokat sajnálta.

részletek

Délelőtt bukott, délután az élre állt Quartararo

Mozgalmas napja volt a Spanyol GP péntekjén a regnáló világbajnoknak, aki végül leggyorsabbként zárta az edzéseket. Nyomában három Ducati, miközben Marquez két eséssel a 19. helyen.

részletek

Quartararo fölényes győzelmével az élre állt

Érinthetetlennek bizonyult a címvédő a Portugál GP-n, aki idei első sikerét aratva az összetettben is átvette a vezetést – holtversenyben Rinsszel. Zarco a második, Aleix Espargaro a harmadik.

részletek

Mir: Kezdünk úgy menni, mint 2020-ban

Bár egyelőre még a dobogóra sem állt fel idén, a két évvel ezelőtti MotoGP-világbajnok mégis bizakodva értékelte a Suzuki formáját: hasonlóan konstansan teljesítenek, mint a címszerzésükkor.

részletek

Őrült és extrém versenyre számítanak Mandalikában a MotoGP-sek

Elviselhetetlen forróság, új aszfaltozás az eleve vadonatúj pálya egyes szakaszain, változó gumiszerkezet: komoly kihívásokkal szembesülnek a motorosok az Indonéz Nagydíjon.

részletek

Rins a leggyorsabb, Honda–Suzuki harc az élen

A „kékek” spanyol versenyzője érte el a legjobb időt a Katari GP második edzésén, századokkal megelőzve a világbajnok Marc Marquezt és Joan Mirt. A gyári Ducatik és Yamahák is az első tízben.

részletek

Espargaro zárt az élen a Hondával Quartararo előtt

Az első után az utolsó napot is behúzta a mandalikai kollektív gyakorláson a Repsol spanyolja, megelőzve a Yamaha regnáló világbajnokát és az Apriliával továbbra is remeklő testvérét.

részletek

Bajban a Yamaha, titkos favorit a Suzuki és az Aprilia?

Quartararo szerint a riválisok többet léptek előre, mint ők; Mir késznek érzi a Suzukit; Marquez még nem igazodott ki az új Hondán – mit szűrhetünk le a kétnapos sepangi tesztből?

részletek