Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Mir

Bagnaia félt, Quartararo élvezte, Mir ideges

A misanóit nehezebb sikernek érezte az Aragóniai GP után duplázó ducatis, miközben a meglepetésember Bastianini élvezte, hogy Marquezt is megelőzte – a főszereplők értékelése.

részletek

Mir: Miért van szüksége erre egy nyolcszoros világbajnoknak?

Kiakadt repsolos honfitársára a címvédő suzukis, miután Marquez folyamatosan mások – többek között az ő – szélárnyékát keresve próbált gyorskört futni a misanói edzéseken és időmérőn.

részletek

Bagnaia hatalmas csatában győzött először

A pole-ból induló ducatist az utolsó körökben többször is betámadta Marc Marquez, az olasz azonban kitartott, így először nyert a MotoGP-ben. Mir még a dobogón, a vb-éllovas Quartararo csak nyolcadik.

részletek

Quartararo az élen a szoros harmadik edzésen

A vb-éllovas yamahás érte el a legjobb időt az Aragóniai GP szombat délelőtti gyakorlásán, de csak századokkal előzte meg Aleix Espargarót, Mirt és Bagnaiát. Az első tizennégy fél másodpercen belül.

részletek

Marquez egy másodperccel a mezőny előtt

A nyolcszoros világbajnok alaposan odacsapott a többieknek egyik kedvenc pályáján, a Motorland Aragónon. Joan Mir és Francesco Bagnaia mögötte, a vb-éllovas nyolcadik, Vinales 19. az Aprilián.

részletek

Quartararo nem gondol a vb-címre, Mir lemondott róla

Idei ötödik sikerével nagyot lépett a végső győzelem felé Silverstone-ban a Yamaha franciája, Aleix Espargarónak az álma vált valóra, Marquez elnézést kért – így értékelték a főszereplők a Brit GP-t.

részletek

Piros zászló és Martin-győzelem Spielbergben

A tavalyi két osztrák futamhoz hasonlóan az idei Stájer Nagydíj is hozott egy ijesztő balesetet, az újraindítást követően pedig a Pramac Ducati újonca diadalmaskodott a címvédő és a vb-éllovas előtt.

részletek

Nakagami elsőségével tért vissza a MotoGP

A hondás japán a suzukis Joan Mirt és az apriliás Aleix Espargarót utasította maga mögé a Stájer GP első edzésén, miközben a szabadkártyásként visszatérő Dani Pedrosa legjobb KTM-esként a tizedik.

részletek

„A motorozás Michael Jordanje” – a társak Rossiról

Gyerekkori példakép, utánozhatatlan versenyző, akit mindenki ismer a világon: a visszavonulását 26 évnyi versenyzés után bejelentő kilencszeres világbajnokról beszéltek a versenytársak.

részletek

Aranyifjú kékben – interjú Joan Mirrel

Mindössze második királykategóriás idényében vb-címet nyert, idén viszont valamelyest haloványabban teljesít a Suzuki spanyolja. A tavalyi sikeréről és az idei problémákról, az F1-ről és a leendő magyar MotoGP-pályáról is beszélgettünk a címvédővel.

részletek

Quartararo fölényesen győzött Assenben

A verseny elején az élre állt, s vissza sem nézett a célig az idei negyedik sikerét arató francia vb-éllovas. A Yamaha kettős sikernek örülhetett Vinales révén, Mir még a dobogón a Suzukival.

részletek

Podcast: Két kerék, két világbajnok

MotoGP-s különkiadással jelentkezik a Formula Podcast, amelyben exkluzív interjút készítettünk Talmácsi Gáborral és Joan Mirrel, valamint alaposan kiveséztük a királykategória idei történéseit.

részletek
Olvastad már?