Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Mir

Mir: Engem kell legyőzni, de Marc a favorit

Ha százszázalékos állapotban tud visszatérni, akkor Marc Marquezt tartja a fő esélyesnek idén, nem pedig saját magát a címvédő suzukis, aki szerint tavaly sem tempóból nyerte meg a vb-t.

részletek

Rins: Senki sem tudja, mi a helyzet Marquezzel

Többek között a karcsonttöréséből gyógyulgató nyolcszoros világbajnokról is beszélt a Suzuki spanyolja, akinek idén fő célja a vb-cím, ebben pedig saját címvédő csapattársára tekint fő ellenfélként.

részletek

Facebook-üzenet vezetett Brivio suzukis kinevezéséhez

A „kékektől” az Alpine F1-es projektje miatt távozó csapatmenedzser felidézte, hogyan is került a japán gyártóhoz, de arról is beszélt, miért választották anno Jorge Lorenzo helyett Joan Mirt.

részletek

MotoGP Top 10: A 2020-as szezon legjobb versenyzői

Őrülten fordulatos küzdelmet hozott a MotoGP 2020-as idénye, amelyben szinte kivétel nélkül mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott – ennek ellenére értékeltük és sorba állítottuk a legjobbakat.

részletek

Mir: Ausztria jelentette a fordulópontot

A MotoGP újdonsült világbajnoka elárulta, miért a spielbergi fordulóktól kezdődően lendült igazán formába, s miért volt annyira kiegyensúlyozott a Suzuki idei versenygépe.

részletek

Marquez: Hiba volt megpróbálni visszatérni Jerezben

A néhány napja harmadszor is megműtött spanyol elismerte, hogy a kartörése után túl hamar ült motorra – igaz, szerinte az orvosoknak kellett volna tudniuk, hogy eltörhet a behelyezett titánlemez.

részletek

Nem nyomasztotta a „tökéletes motor” jelző a Suzukit

A vb-címet nyerő csapat főnöke, Davide Brivio szerint eleve nem lehet azt mondani egy MotoGP-gépre, hogy az tökéletes, de elismerte: valóban remek egyensúlyt találtak a különböző területek között.

részletek

Joan Mir és a Suzuki nyerte a 2020-as MotoGP-t

A SUZUKI ECSTAR versenyzője, Joan Mir a Suzuki GSX-RR nyergében 171 ponttal megszerezte a 2020-as MotoGP világbajnoki címét. Ifjabb Kenny Roberts 2000-es győzelme után 20 évvel ismét egy Suzuki-versenyző nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokságot.

részletek

Oliveira leiskolázta a mezőnyt a szezonzárón

A pole-ból induló hazai motoros győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben Portimaóban, mögötte az utolsó körben is csatázó Miller és Morbidelli ért be. A legtöbb Yamaha és a Suzuki teljesen elsüllyedt.

részletek

Hazai öröm: Oliveira pole-ban a Tech3 KTM-mel

Első portugálként szerzett rajtelsőséget Miguel Oliveira a MotoGP évadzáróján, megelőzve Franco Morbidellit és Jack Millert, miközben a világbajnok Joan Mir csupán 20. lett az időmérőn.

részletek

Miller az élen, a világbajnok tízen kívül

A Pramac Ducati ausztrálja érte el a legjobb időt a harmadik portimaói edzésen, megelőzve Oliveirát és Rinst, miközben Mir és az összetettben második helyen álló Morbidelli sem jutott be a Q2-be.

részletek

Mir: Még többet jelent Suzukival győzni

A Valenciában elért hetedik helyével már egy futammal a szezon vége előtt bebiztosította vb-győzelmét a fiatal spanyol, aki szerint bátor döntés volt a „kékeknél” debütálnia, de ez most kifizetődött.

részletek
Olvastad már?