Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Mikkelsen

WRC: Neuville magabiztosan vezet Mikkelsen balesete után

Az Ausztrál Rali első napjának végén komoly esély volt arra, hogy a Hyundai kettős győzelemmel zárja 2017-et, Andreas Mikkelsen szombat délelőtti balesete azonban Thierry Neuville kezébe adta az irányítást.

részletek

WRC: Készülőben az újabb észt siker

Tanakról és Mikkelsenről szólt a Német Rali szombati napja is, a fordos előnye azonban már 21 másodpercet tesz ki. A féltengelyét elhagyó Neuville volt a legfontosabb veszteség.

részletek

Végre: Andreas Mikkelsen újra WRC-ben!

A tavalyi év bronzérmese idén parkolópályára került, de a következő futamon rajthoz állhat egy idei WRC-vel - volt egy csapat, amely úgy érezte, hogy rá van szükség.

részletek

Neuville dominál, de Ogier vezet - ezt láttuk eddig idén a WRC-ben

Borzasztóan érdekes szezont látunk eddig az elmúlt években rendre Ogier végső győzelmét hozó rali-világbajnokságon - tekintsük át kicsit, hogy mi is történt eddig és hogy mi várható a folytatásban.

részletek

Rosszul fest, ha egy WRC-sztárnak fizetnie kell

Az utóbbi évek egyik legjobb ralipilótája ülés nélkül maradt 2017-re és nemrég az utolsó esélye is elszállt - szerinte fizetett ő már eleget, nem kell bizonyítania semmit. És még sincs helye.

részletek

A VW autójával térhet vissza a WRC-sztár

Andreas Mikkelsennek idén nem jutott gyári ülés, de továbbra sem tett le arról, hogy 2017-es WRC-be üljön az idei szezonban - szerinte lehet még rá esélye, azt is megnevezte, hogy hol.

részletek

Autó nélkül maradt a WRC-sztár 2017-re

Hiába nyerte meg a szezon utolsó futamát, hiába végzett sorozatban három éve mindig az év végi dobogón, 2017-ben nem mehet gyári autóval - egy R5-ös Skodával indul Monte-Carlóban.

részletek

WRC: Ő lesz a Toyota sztárpilótája

A rali-vb új gyári csapata bejelentette, ki lesz a nagy nevű versenyző, aki a Yarisba ül jövőre – nem meglepő, hogy az illető a kiszálló Volkswagentől érkezik.

részletek

Kettős győzelemmel búcsúzott a WRC-től a Volkswagen

Andreas Mikkelsen idei második győzelmét jegyezte Sebastien Ogier előtt, így négy év után stílusosan köszönt el a WRC-től a Volkswagen - igaz, az egyéni második helyet Neuville gyűjtötte be.

részletek

A szezon utolsó szakasza dönthet az ezüstről

Továbbra is Andreas Mikkelsen vezet az Ausztrál Ralin, míg Thierry Neuville a negyedik helyen áll és ha minden így marad, az idény utolsó gyorsaságiján dől majd el az év végi ezüstérem sorsa.

részletek

Mikkelsen vezet a WRC záró futamán

Nagyon szorosan alakult az Ausztrál Rali első versenynapja, de a norvég volkswagenes őrzi a nyitó szakaszokon megszerzett előnyét - Latvala már most bajban van.

részletek

Ogier Walesben is nyert, Neuville lépéselőnyben

A Wales Rali harmadik napján sem hibázott Sebastien Ogier, így folytatta győzelmi sorozatát - mögötte szenzációs autózással lett második Ott Tanak, Thierry Neuville pedig nagy lépést tett az év végi ezüstérem felé.

részletek
Olvastad már?