Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Mikkelsen

Szikrázó VW-Hyundai csata a Német Ralin

Alig néhány másodperc választja el az első négy helyezettet az első versenynapot követően, jelenleg a norvég Andreas Mikkelsen áll az élen - már többen is feladták a futamot.

részletek

WRC: Drámai hajrában Mikkelsené az első hely

Az utolsó előtti gyorsaságin járt pórul a végig vezető Ott Tanak, így a végig lesben álló Andreas Mikkelsen és a Volkswagen ért oda az első helyre Lengyelországban - a világbajnok idei leggyengébb futamát teljesítette.

részletek

WRC: Meglepetés-dobogó az utolsó nap előtt

Ott Tanak továbbra is az élen és karnyújtásnyira áll első WRC-győzelmétől - a világbajnok Sebastien Ogier csak a hatodik helyen áll az utolsó versenynapot megelőzően a Lengyel Ralin.

részletek

Komoly meglepetés a Lengyel Ralin

Nem sokan fogadtak volna arra, hogy az vezessen a lengyel WRC-futam első napja után, aki jelenleg az élen áll - a címvédő Ogier csak negyedik, Latvala hatodik, elképesztő csata folyik az élen.

részletek

Hullanak a norvégok, vezet a Hyundai Szardínián

Thierry Neuville-nek sikerült növelnie az előnyét az összetett élén az Olasz Rali zárónapja előtt, ezzel közel kerülve ahhoz, hogy behúzza a márka idei második győzelmét a WRC-ben.

részletek

Svéd Rali: Ogier győzött, Latvalának semmi sem sikerült

Nem történt meglepetés a Svéd Rali utolsó szakaszán, a világbajnok Sebastien Ogier ismét nyert és már két futam után meglépett riválisai elől - nagy eredményt ért el a Hyundai.

részletek

WRC: Ogier vezet, Paddon tapad, új világrekord született

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

Ogier vezet a Svéd Rali első napja után

A címvédő Sebastien Ogier áll az élen a Svéd Rali első versenynapját követően - a riválisok közül többen is hibáztak vagy technikai hiba miatt maradtak le.

részletek

WRC: Mikkelsen Svédországban már nyerne

A Volkswagen norvég pilótája a Montén megszerzett második helye után Svédországban pályafutása második futamgyőzelmét célozza meg.

részletek

WRC: Meeke kiesett, Ogier egyedül maradt

Drámaian alakult a Monte-Carlo Rali harmadik napja: a sokáig a győzelemre is esélyesnek tűnő Kris Meeke váltója megsérült, így kiállni kényszerült. A címvédő előnye ezzel csaknem két percre nőtt.

részletek

Ogier nyert, de nem ünnepelt Párizs miatt

Az immár három világbajnoki címmel rendelkező Sebastien Ogier sikerével ért véget a szezonzáró Brit Rali, a francia pilótának azonban nem volt kedve ünnepelni a péntek esti párizsi események után.

részletek

Két VW-pilóta holtversenyben, a harmadik meg beteg

Csütörtökön a shakedown révén megkezdődött a WRC szezonjának utolsó versenyhétvégéje, a Wales területén zajló Brit Rali. A bajnokcsapat felállása nem volt teljes, de Andreas Mikkelsen még időben visszatért.

részletek
Olvastad már?