DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

MichaelAndretti

Újabb lépés az F1 felé: megnyitott az Andretti új silverstone-i központja

Hiába utasította el az F1 a jelentkezésüket, az amerikai formáció nem áll le: szerdán hivatalosan is megnyitott az új brit központjuk.

részletek

A GM érkezése előtt beszállna az F1-be az Andretti

Michael Andretti csapattulajdonos büszke rá, hogy velük érkezhet meg a sportba a General Motors, de hangsúlyozta: a lehető leghamarabb csatlakoznának.

részletek

Andretti: Azt gondolják, bugrisok vagyunk…

Az F1-be vágyó istálló tulajdonosa szerint az ellenállás fő oka, hogy nem hisznek a képességeikben. Pedig állítja: nem elvennének, hanem hozzáadnának a sporthoz.

részletek

Jövő héten már szélcsatornában tesztel az Andretti

Bár még meg sem kapták az F1-es engedélyt, az amerikai istálló gőzerővel készül a beszállásra: a cél továbbra is a 2025-ös csatlakozás.

részletek

Andretti optimista, gőzerővel készülnek az F1-re

A következő hetekben vár döntést az FIA-tól Michael Andretti, aki elárulta: a háttérben már teljes erőbedobással zajlik a munka.

részletek

Andretti: Senki sem akarja eladni a csapatát nekünk

Vegyenek egy F1-es csapatot – ezt javasolták Michael Andrettinek. Az amerikai válasza: az összes istállónál érdeklődött, de szóba sem álltak vele.

részletek

Két szövetségese van Andrettiéknek a „kapzsi” F1-ben

A mezőnybe vágyó csapat tulajdonosa szerint az önző érdekek és a pénz miatt ellenkezik a jelenlegi istállók többsége – akik állítólag háromszorosára növelnék a csatlakozásért kért pénz összegét.

részletek

Andretti: Két éve meg akarjuk venni a Haast

Michael Andretti saját elmondása szerint „milliószor“ tett már kísérletet a Haas Formula-1-es csapatának megvásárlására, s természetesen továbbra is nyitott a tárgyalásokra a tulajdonossal, Gene Haaaszal, de úgy érzi, honfitársa nem mutat ez iránt érdeklődést.

részletek

Ehető versenyautóval döntött Guinness-rekordot Andretti

Széles palettán mozgó autósportos eredménylistájához Michael Andretti most hozzáírhatta az eddigi legfurcsább rekordot: senki nem haladt még ilyen gyorsan és ilyen hosszan versenyautóval, amit utána elfogyasztottak.

részletek

Sajtó: Alonso aláírt az Andretti Motorsporthoz

Több külföldi forrás is arról számol be, hogy Alonso és Andretti végre egyezségre jutottak, így már csak napok kérdése, hogy bejelentsék, Alonso az Andretti Motorsport színeiben indul az Indy 500-on.

részletek

Két IndyCar-csapat akarja Alonsót

Nem lesz miért aggódnia a kétszeres világbajnoknak, ha az F1-ben nem talál magának versenyképes ülést: Amerikában a neves istállók közül kettő is tárt karokkal fogadná.

részletek

Andretti: Ezért Alonso az egyik legjobb

Az IndyCar-csapatfőnök tökéletesnek nevezte Alonso szerdai tesztjét, a spanyol pedig úgy érezte, mintha az autó magát vezetné: a kétszeres bajnok profiként próbálgatta Indianapolis íveit.

részletek