Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

MichaelAndretti

Andretti: Ezért Alonso az egyik legjobb

Az IndyCar-csapatfőnök tökéletesnek nevezte Alonso szerdai tesztjét, a spanyol pedig úgy érezte, mintha az autó magát vezetné: a kétszeres bajnok profiként próbálgatta Indianapolis íveit.

részletek

„Tavaly is újonc győzött az Indy 500-on”

Azzal a csapattal, amellyel Fernando Alonso elindul az idei viadalon: a spanyolnak két csapatfőnöke is lesz, akiket nem ragaszt a pilóta tapasztalatának hiánya az oválpályákról.

részletek

Retro – Három generáció az F1-ben

Az Andretti család az egyetlen, ahol a nagyapa, fia és unokája is vezetett Formula-1-es autót: igaz, míg Mario világbajnok volt, addig Marco már csak egyetlen tesztig jutott.

részletek

Kockázatos lenne egy amerikai pilóta?

Az USA Nagydíj hetében nekiszegezték a kérdést Gene Haasnak, hogy miért nincs amerikai pilótája az egyetlen amerikai F1-es csapatnak – ő pedig őszintén válaszolt erre a felvetésre.

részletek

Rossi: Ezt hogy a csudába nyertük meg?

Egyelőre Alexander Rossi sem tud napirendre térni az Indianapolis 500-on aratott történelmi győzelme felett. A Manor tartalékpilótája Amerika sztárjává vált, így egyelőre nem is vágyik vissza az F1-be.

részletek

Így térhetne vissza az Andretti név az F1-be

Az 1978-as F1-es világbajnok, Mario Andretti szerint csak néhány engedményre lenne szükség a szabályokban ahhoz, hogy fia és unokája is kedvet kapjon a sorozatban való részvételre.

részletek

Hivatalos: A tavalyi F1-es pilóta az IndyCarban

Néhány napja merültek fel a pletykák, hogy a négy autóra bővülő Andretti csapat olyan pilótát igazolhat, aki előző évben még a Formula-1-es mezőny tagja volt. Ma megtörtént a hivatalos bejelentés.

részletek

Amerika üzeni: Az F1 egy nagy káosz

Az USA egyik leghíresebb versenyző-csapatfőnöke, Michael Andretti elmondta, szerinte hogyan lehetne megszüntetni a Formula-1-et érő panaszáradatot, de beszélt a Hondáról és Ayrton Sennáról is.

részletek

Retro – Ayrton Senna ülés nélkül marad?

Volt olyan pillanat, amikor úgy tűnt, hogy Mika Hakkinen és Michael Andretti lesz a McLaren F1-es csapatának két pilótája 1993-ban, Senna pedig ülés nélkül marad. A folytatás is megér egy misét.

részletek

Későn érők - F1-es pilóták, túl a harmincon

A Forma-1 világbajnokság első két évtizedében a mezőnyt a harmincadik, esetleg már a negyvenedik évüket betöltött versenyzők uralták. Aztán 70-es évektől kezdődően egyre alacsonyabb lett a versenyzők életkora, így csak elvétve fordult elő, hogy egy debütáló pilóta már betöltse a harmadik X-et. Épp úgy, mint idén Belgiumban André Lotterer esetén, azonban erre is akadt példa.

részletek
Olvastad már?